ZooMumba... (beszélgetés)
Nem rossz ötlet! A 25. szintnél megint kapok területet, lehet a kukákkal kezdem, aztán kitörlöm őket... Hol van az még... :)))))
Köszi szépen mindenkinek!!! Én majd akkor foglalkozom az arannyal, ha meglessz a többi is, még egyenlőre csak 2 van belőle, úgyhogy ráér, nem ártana egy nagyobb terület, fóleg ha 500 vagy 1000 kuka kell :DDDDD, kitörlök mindent és csak kukát rakok ki :DDDDD
Nem, tényleg van platina is... Én hülye, nekem még fel sem tűnt, hogy nem 3 kirakó van, hanem 4...
Szerintem, mire odáig eljutok, megveszem őket újra.
De akkor a platinához, vásárolhatod majd meg újra őket. Vagy az arany az utolsó kirakó?
De igen. Kiraktam a 100-t, megkaptam a puzzle-t, majd kitörölgettem őket.
De nem kint kell majd lenni a 100 darabnak egyszerre?
Kipakolgattam őket összevissza, aztán utána meg kitörölgettem a kukákat.
Na de azt már hova teszed?
Ezen felindulva, 100 szemetes kell az arany puzzle darabhoz.
Igazad van, tiéd a pont!!!
Megvan az ezüst puzzle-m. 20.000 pont, 10.000 PP és 5 ZD a jutalom!
25 kell a második puzzle kirakásához, mármint szemetes.
Én is gondoltam már rá, de olvastam a fórumon, hogy csak így működik. Inkább lemondtam róla.
Nekem biztos, hogy több, mint 10 kukám van, minden sarkon van egy köbö és még mindig nem elég.
Akkorát röhögtem amúgy, vettem magamnak egy szemét szedő fazont, na mondom majd most 24 óráig nem lesz disznóól az állatkertben. De nem úgy van ám az, hogy amíg én nem játszom ő dolgozik... Nekem kell aktiválni belépés után, ezek szerint ha etetőmestert meg itatót veszek, az se töltöget autómatikusan, csak ha belépek és rákattintok. Eddig azon dilemmáztam, valyon meg is vennék az állatoknak a vizet, ha elfogy, meg a kaját, na most már tudom, hogy tök fölöslegesek, úgy ahogy vannak...
gondolom ott 10 kuka kell, vagy több.
Az a bronz, amiről te írtál, nekem az ezüst hiányzik. Már megvan a többi, csak ez hiányzik. És mi lesz akkor az arany puzzle darabbal...
5 szemetest kell kirakni az utak mellé, hogy megkapd azt a puzzle darabkát! :D
10000 pont és 5000 pp jár érte, ha megvan az összes kiraktad a puzzlet...
Nekem a tenyésztés, a fűetetés, a pénzbehajtás és az itatás puzzle van meg. A szétszórt szemétszedés hiányzik az ezüstből is...
:DDDDD gratuláloooook! nekem abból még csak a 2 jobbszélső van meg, a világon nincs annyi szemét, ami a kék kokárdáshoz elég úgy tűnik...
Végre, végre, végre végre.... Az arany tenyésztési puzzle-hoz 100 állatkölyök kell. Végre abbahagyhatom az állandó papagáj és zebra vásárlást...
Nekem is már cak a szemét hiányzik, pedig nonstop szedem szinte :DDDDD
De az a bronz puzzle, az ezüstnél már 50 utód kell. én is papagájokkal és zebrával csináltam meg. Elképzelésem sincs, mennyi kell az aranyhoz...
Köszönöm a segítségedet!!!
Ha jól emlékszem 5 után adta.Úgy oldottam meg hogy vettem papagájt,aztán ott 3 hamar összejött
Igen, 5 feladatból 3-at e miatt nem tudok megcsinálni.
Nekem a kukás puzzle és a tenyésztős hiányzik.
Hány kisállat után adta meg azt a részt?
Ugyanis én mindig akkor pakoltam tele a karámot és fialtattam, mikor meglett a szintem, így most csak a vizilóéknak a kicsinye számít bele nálam.
Nekem a húsos kellene..
Mostanában a napi feladatoknál szinte csak zoodolláros állatokat ad be :(
Nekem 1 hiányzik, a szétszórt szemetet kell szedegetni. De valahogy nem jön össze a puzzle, pedig nagyon várom, mit ad...
Megvan a 20. szint. Épp jókor, mert már nem fértem el... Jókora területet adtak hozzá...
Szia!
Még 2 kocka, majd igyekszem odafigyelni...