Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Újra visszajövök hozzátok, azt tapasztaltam, hogy én a WW nélkül nem tudok csinosan és egészségesen élni.
Mióta tudom, hogy milyen sok pontba kerül a panír igyekszem elkerülni. És a virsli is drága, pedig régebb azt mindig egy könnyű kajának hittem:(
ez kb a 3-ra elég....de 6 pont hmm legalább jól laktál töle??
De ez nem csak egy cukkininek a panírja, ugye? Nem én csináltam.
2 tk olaj 2 pont
2 evökanál liszt 2 pont
2 "" rézli 2 pont
bizony 6 pont csak a kabátért.
legközelebb grillezd s csapj hozzá egy teny´rnyi husit is ugyanennyiböl kijön s jól is laksz
üdv
Mármint a cukkini panírjára...
De mégis mennyit számoljuk cukkinire?
A cukkini semmi sem, de a panírozott dolgok sokba kerülnek.
Rántott cukkini kb mennyi pont? 3 szeletkét ettem.
Még jó, hogy van ez a táblázat, legalább megvan a remény, hogy hamarosan hízhatunk:)
most látom az éveket!!!vaze akkor hizoznom kell lassan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
halló csajok !! full power :DD szép napot
Bizony, én meg azt nagyon szeretem. És képzeljétek, 2-3 napja 6 után már nem is vagyok éhes, nem tudom, hogy csinálom. Kis gyümölcs bőven elég.
eheted ahogy és amivel akarod. Fontos hogy mindenböl egyel s akor nem leszel éhes.Csak szénhidrátból kevesebbet szabad. Tehát az arány a lényeg. Azért imádom,mert rengeteg lehetöséged van improvizálni.
Alapvetően húsos vagyok, a túl sok zöldséget a gyomrom se díjazza. Amikor a 90 napost csináltam, a keményítő nap készített ki a legjobban, folyton éhes voltam, csikart a hasam. De megfelelő arányban keverve hússal-mással nagyon jó, és még úgy se sok pont. Vagy sok zöldséges leves, na az finom. Meg egyébként mostanában a szervezetem jobban kívánta a mindenféle salátákat, szóval ez biztató:)
Ha szereted a zöldséges ételeket/ főzelékek, saláta tálak, töltött zöldségek, stb./ akkor kevés ponttal tudsz nagyon jókat enni, ezek azok az ételek, melyek laktatóak és spórolni lehet a pontokat is.
Fú, úgy örültem, mikor megláttam a sok 0 pontos gyümit meg zöldséget, vissza is kellett pontoznom:D Ez most feldobott.
Annyit is akarok, csak szinten tartani. Mivel nem szeretnék még egyszer fogyókúrázni:)
Nem!!! De Neked már a szintentartás a feladatod
Ez a táblázat akkor volt jó mikor én jártam tanfolyamra remélem ma is ez a jó.
Editta jó??? Te most is jársz.
Ez a táblázat szerint nrkrm most el kellene kezdenem enni:)
Hát megnézem, mikor leszek én 51 kiló...
Amúgy köszi:)
Hát akkor gratula. Irigyellek. Jó éjt.
Akkor a táblázat szerint is rendben vagyok.
Ez itt a WW. súlytáblázat, kissé eltér a többitől, és a kort is figyelembe veszi.
mag...alsó....felső....felső.....felső
cm.....kg.....25 év...25-45év..45 felett
155....48.......55.......58........60
158....49.......57.......59........62
160....51.......59.......61........64
163....53.......61.......64........66
165....54.......63.......65........68
168....56.......64.......67........70
170....58.......67.......69........72
173....59.......69.......72........74
175....61.......70.......74........77
178....63.......73.......76........79
szia! üdvözöllek. a pont kiszámítás képlete:
(kcal:50)+ (zsír:12)- (rost:5)= x pont + számológép, de szerintem ennélkül is megy. Sok sikert.
Körülnéztem a neten, úgy kíváncsiságból, hogy mennyi a BMI-m meg mi lenne az ideális testsúlyom, hát elég sokfélét találtam. És mindegyikhez elég sok fogyás kéne. Aztán néztem olyat, h mi van elfogadható határon belül, no ott is széles volt a határ. Most kicsit elszontyolodtam:( Tavaly nyáron már csináltam, de aztán visszajött, és félek egy kicsit.
További ajánlott fórumok: