Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Itt egy mintaétrend 25 pontra ezt lehet persze csökkenteni. Csak hogy lássátok hogy lehet variálni.
Reggeli :
100 gramm teljes kiörlésü kenyér 2 p
1 tk margarin light 0.5 p
30 g. Sonka 1 p
1 tojás 2 p összesen 5.5
Ebéd
Nagy saláta 1 kanálolajjal 1pont
150 gr.pulykamell lesütve 3 pt
1 tk olajon 1p
200 gr.petrezelymes krumpli 2p
Pudigg negyed l.tejböl 2p
Félzacsko puding por 1.5 pont összesen 10.5:
Vacsi :
lecso 1 tk olajon 1 pont
(parika cukkini,hagyma ) 0 pont
50 g.feta 2pont
50g rizs 3 összesen 6 pont
Köztes étel: negyed l aludtej kefir stb 2p
200gr. Bogó sgyümi 1 pont összesen 3
Nem kell halálra enned magad zöldséggel eltudod ügyesen osztani.
szia kimásoltam a naplom elejéböl mit kell minden nap talmaznia az ételeidnek:
megehetö pont : 20
flexipont : +5 p. naponta
bodypont :legalabb 2 p. naponta teljesiteni
1 km séta = 1 bodypont
amit az étkezéseknek tartalmaznia kell :
5 adag gyümülcs / zödség 1 adag = 1 db vagy egy marék
2/3 adag tej vagy yoghurt
fehérje hús hal
szénhidrát kevesebb de fontos
viz
Leirok a ww-s könyvböl egy mintaétrendet. Oké??
Zumba az nagyon jó és szinte észre sem lehet venni hogy mozogsz mert a zene sodor magával!
Tegnap voltam tornázni és a 80 perces edzést a tréner blokkokra osztja minden van benne és most 10 perces volt zumba rész nagyon élveztük nálunk is vannak 60 körüliek és ők jobban bírják mint mi 30-as tyúkok!
Köszönöm a tippet Wirgi már Én is úgy vásárolok hogy mndent pntozok és úgy főzöm is!
Acsalá már kezdi megszokni persze a napi finom- ságról nem akarnak lemondani. Nekem is neéz de a kinder paradisó 3 pont és néha egyet meg eszem!
Sziasztok!
újabb kérdés merült fel bennem, és ti biztosan tudtok segíteni:))))
Visszaolvasva néhány hozzászólást azt láttam, hogy azt írjátok: rengeteg túrót, tejet, kefirt és joghurtot kellene ennünk. Ez tényleg ennyire szükséges? Szeretem mindegyiket, de nem nyomatom agyba-főbe...
És a másik: lassacskán megszokja a szervezetem a kevesebb kaját, már nem sóvárgok, és továbbra is nagyon élvezem, hogy mindent ehetek. De! Én annyi zöldséget egyszerűen sem beszerezni, sem megenni nem tudok, amennyit a tanácsok között olvasok!!! Már nagyon unom a vegyes zöldségkeveréket meg a brokkoli-karfiol-zöldbab hármast, mást meg egyszerűen nem tudok hol venni... Ha tartom a pontokat, de nem eszek meg annyi zöldséget, mint kéne, akkor is hatásos szerintetek a módszer? Vagy hagyjam inkább???
Köszi csajok előre is!
Derűs napot!!!
Ha nagyon szereted a joghurtot akkor az Aldis áfonyás, stb .gyüm. joghurt 1 pohár 0,1% zsír /1,5 ebből lehet enni többet is .
Aldis 65% cacao csoki 100 gr. /10
( 1 kocka /1 )
Farmer kefir 1 pohár /1,5
Glóbus majonéz 70gr. tubus /13
Mikland sov. krémtúró 500 gr. /7,5
Aldis szeletelt sajt 26% zsír 1 szel /2
Aldis teljes kiőrlésű toost kenyér 1 szel. /0,5 Ezeket vásárlásaim során mind kipontoztam.
larou nem nézek ferde szemmel a vegyiparra csak jobban szeretem a természetes dolgokat!
ez nem azt jelenti hogy nincs a háztartásomban vegyipari termék hiszen pl az ecet is természetes de a vegyipar nélkül nem egyszerű otthon elő állítani!
kávétej amivel a kávét iszo d?? 1 pont max
2 evökanál kávétejszin 1 pont ...szuper nem??
WW klubba jártam itt Ausztriában,s akkor a tagok kaptak ilyet. Azóta is küldik. Mindig van valami érdekesség benne meg egy pontra kisz´mitott recept.Gondolkdom,hogy a jobbakat leirom.
Tejet én sem iszom magában csak kávéval. Joghurtot eszem 2x napjában,reggel sok gy´mölccsel müzlivel, este natúr :)
Jó reggelt!
Editta, ezt a hírlevelet honnan küldik?
Én a tej miatt eszem reggel kukoricapelyhet tejjel, mert amúgy önmagában a tejet nem szeretem...
Akkor ezek szerint az 5%-os tejfölben elkevert tehéntúró gyöngyeim nem számítanak tejterméknek?:( Pedig azt hittem...
Ja, és mennyi pont lehet a kávétej?
Ez mekkora igazság!!!
Saját magamon tapasztalom, ha levert vagyok, sakkal hajlamosabb vagyok a magas szénhidrát tartalmú ételekhez nyúlni, ebből lesz a bánatzsír :)
Jó reggelt mindenkinek.Megkaptam az új hirlevelet ww-töl.
Vigyázat veszélyfaktor stressz és kevés alvás.Test evéssel kompenzál .Tehát idöben aludni menni !!
szép napot :))
Ezt találtam, de én legtöbbször mérleget használok
1 csapott evőkanál liszt 1, 5 dkg
1 púpozott evőkanál liszt 2 dkg
1 liter liszt 65 dkg
1 csapott evőkanál zsemlemorzsa 1, 2 dkg
1 csapott evőkanál búzadara 1, 5 dkg
1 csapott evőkanál só 1, 5 dkg
1 csapott kávéskanál só 1 dkg
1 késhegynyi só 0, 5 dkg
1 csapott evőkanál zsír, vagy vaj 2-3 dkg
1 csapott evőkanál olaj 2 dkg
1 diónyi zsír, vagy vaj 2 dkg
1 tojásnyi zsír, vagy vaj 5-6 dkg
1 csapott evőkanál cukor 1, 5 dkg
1 púpozott evőkanál cukor 2 dkg
10-12 közepes burgonya 1 kg
8-10 közepes alma 1 kg
1 nagyobb fej káposzta,
vagy kelkáposzta 1 kg
1 kávéscsésze 2 dl
1 vizespohár 2-2, 5 dl
1 borospohár 1-1, 5 dl
1 levesestányér
a belső karimáig 2, 5 dl
1 késhátnyi vastagság kb. 3 mm
Sziasztok! Nagyon jo erzes olvasni azt, hogy milyen jol erziktek magatokat a dieta alatt es hogy ilyen jo eredmenyeket ertek el. Gratulalok mindenkinek.
Holnaptol en is szeretnem megprobalni, vagyis ugy hogy eszegeten es kozben meg szamolgatom a pontokat. Az ebeddel nem tudom hogy fogom csinalni, mert anyum foz es hat azt csak saccolni tudom. A reggeli azt megoldom, az uzsonnak meg valami alma, vagy valami gyumolcs lesz. Megprobalom jol kovetni. Elhataroztam hogy adok magamnak ket hetet, hogy probaljam ki hogy megy es ha van eredmenye akkor folytatni fogom. Maskulonben meg ugyis lehet hogy folytatni fogom.:)) Majd idovel eldol. Azert kezdem holnap, mert ma tartottam egy gyumolcsnapot hogy ujult erovel lassak neki.
Egy kerdesem lenne. Le tudna valaki irni a mertekeket? Vagy ti honnan tudjatok peldaul hogy egy kanal valami most mennyi gramm? Magatoktol szamoltatok ki es akkor ezt idovel megszoktatok? Nagyon szepen koszonom elore is a valaszokat.