Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok, örülök, hogy ez a fórum még él, a többinél elég régiek a bejegyzések.
Én tegnap kezdtem el, egyenlőre bőszen számolok mindent, gondolom idővel könnyebb lesz.
Ami nekem nehéz, hogy iskolában dolgozom, ott is eszem a menzán, ezt elég nehéz kiszámolni...
Igen, tényleg megtanít, ráadásul arra is ránevel, hogy ne dőljünk be a "virsli nem is hizlal"-féle városi legendáknak.
Rengeted ételről kiderül, hogy bár nincs benne cukor, zsír annál több, vagy pont fordítva. Az én legnagyobb csalódásom a virsli mellett a Jog..ella joghurt volt. Zsír és cukor bomba.
Sziasztok!!
köszönöm mindenkinek.
Igen tényleg 40 kg ment le nem volt egyszerű de már utáltam magam és akkor 3 éves kislányommal sem volt egyszerű játszani anya csak liheget a hájtól!! Ezért határoztam el hogy itt a vége nem kell nekem 120 kilósan leélnem az életem és szerencsére bejött a kiválasztott diéta.
de végűl már a háziorvosom is szólt hogy kicsit lassítani kell mert ebből is baj lehet ezért le álltam és csak a heti két edzés maradt és most már az sem.Így gyorsan fel jött 5 kiló ezért álltam neki ismét diétát keresni és azt gondolom hogy ez az eddig legmegfelelőbb. (jövő héttől újra járok edzeni)
Az általatok leírtakból is ezt látom de mint minden diétához (illetve ez egy életforma) kell kitartás.
Kedves WW diétások !
Örömmel láttam hogy még létezik ez a fórum én két hete kezdtem el pontozni és már 81,1 röl 77,4 re ment le a mérleg természetesen ez centikben is mérhető.
még 10 kg kell fogynom hogy elfogadható legyen a súlyom igaz már a 90 napossal 40 kilót fogytam de hirtelen fogyás a börömet megviselte!
Ezért döntöttem hogy más módot kell keresnem és azt hiszem hogy a legjobbat találtam meg!
Remélem befogadtok és lehetek támasz a fogyokúrátokban és remélem Ti is segítségemre lesztek ha elkeseredem mert azt hiszem minden fogyókúrában vannak mély pontok!!!
Üdvözlettel:Gabi
Tegnapi kaja:
délben: egy egész csirkecomb fele - 2pont, saláta - 0 pont, 3in1 tejjel - 4 pont
5-kor: barna magvas zsemle - 2 pont, 1 szelet sonka - 0,5 pont, margarin - 1 pont, 1 kocka csoki - 1 pont
8-kor: forralt bor - 3,5 pont, joghurttal töltött keksz - 3 pont
11-kor: 1 kocka csoki - 1 pont, narancs - 0 pont
KEVESET!!!!! reggel még benyomom a teát 1 litert is ,de aztán a munkahelyemen nulla.
Olyan jó teám van pedig rooibus ananász....bromber ...vörös ezeket iszom illatos izletes próbáljátok ki.Ldl.-be vettem.Kicsit húzós de megéri
ha csak azt etted reális :P
viccet félre belefér böven attól függ mit ettél még, s mennyit mozogtál
Örülök, hogy ilyen sokan vagytok még mindig itt.
Tegnap már zsírszegényen étkeztem, de jóóó sokat. Ma megpróbálok sokat inni, hátha elveszi az étvágyam.
Ti egyébként mennyit isztok naponta? Én most nagyon rászoktam a borsmenta teára, remélem nem káros nagy mennyiségben.
Sziasztok lányok!
Hazaértem tegnap :-D
A tanfolyam nagyon jó volt és egyre jobban érzem hogy sikere lesz itthon és így hamarosan lesz munkám :-)