Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Egy bünözös nap belefér. Söt. Jót is tesz, a lelkednek is.
Nem lehet állandóan pontok szerint enni. Egy kis jutalomfalat belefér.
Mondjuk vasárnapi ebéd, vagy szülinap, esküvö.
Aztán én mindig lendületet kaptam, mert a "zabálást" jóvá akartam tenni.
Éz azt szoktam csinálni, hogy pl vasárnapi ebéd (ami mindig pontdús...) délután esetleg süti, desszert, de aznap este már nincs vacsora. Illetve hétfön vagy csak gyümölcs, vagy csak zöldség, vagy csak valami lájtos leveske. Lényeg, hogy hétfön húzok a gatyamadzagon.
Kedden pedig eszem a pontok szerint. Igy jól járok, mert vasárnap éltem rendesen :), és mivel hétfön nagyon odafigyelek, ezért nem jönnek a plussz kilók.
Nekem ez bevált.
Üdv mindenkinek!
Lányok (fiúk? :) )! Nagy problémám van: nem lustaságból, hanem sajnos komoly indokkal ugyan, de 4 napig nem számoltam a pontjaimat... Ez az elmúlt másfél hétnyi fogyózást tekintve iszonyú sok, tudom:((( Mondjuk ennek ellenére fogytam 1kg-ot, mert nem ettem sokat. Szerintetek mennyire veti vissza ezt a típusú fogyókúrát, ha egy-egy nap nem figyelem a pontokat? (nyilván nem az ilyen extrém kivételekre gondolok, hogy 4-5 napig, csak 1X-1X). Tapasztalat? Kérlek, mondjátok, hogy mással is előfordult már... :S Köszi:) Legyen szép napotok!
hallo haalooooo .......hahahahhaloooo van itt valaki ??????
akkor ööö én mennék
annyit tudok hogy 10 dkg lisztböl ha csinálod, az összesen 12 pont. Nekem ugy emkékszem 12 db jött ki. tehát 1 pont mondjuk 1,5 pont 1 palacsinta. A tölteléket magadnak kell tudni....attól függ cukor vagy édesitö
èn már ezzel csinálom a rantást nokedlit fincsi emberkénekis izlik :)
nincs:((
youtube ról lementettem 2 . kb 10 percesek s az nagyon jó.Megdolgoztat rendesen :)
Te bizony:)
Réka, én is onnan tájékozódtam eleinte.