Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
gubaa naploja is nagyon sokat segit..
Anetta naplójában a legelején sok készétel pont van és a fórum elején is .Én is ezekből okosodom ;)
Mindenesetre köszönöm. Most már tisztán látszik, hogy be kell ruházzak :D Majd ha megjön a fizu.. addig nehéz.. :D no sebaj.
Addig megpróbálok szemmértékre edzeni, és adni a lehető legszigorúbban, hátha így is tudok eredményt elérni...
Sziasztok! Negyedik napja csinálom a ww-t, és bár gondolom, ez víz, de már egy kilótól megszabadultam:))) Sajnos nincs annyi időm, hogy végigolvassam az ötszáznemtudomhány oldalt, egyelőre az is elég, hogy minden készételnek kiszámolom a rám jutó értékét. Nagyon hálás lennék, ha valamelyikőtök tudna küldeni készétel-pontértékeket, vagy javasolni tudna olyan felhasználó(ka)t, aki(k)nek van ilyesmi a naplójában. Találtam én már sokat, de azokat nekem gyerek mellett iszonyú nehéz lenne kivitelezni... Egyszerűbb, gyorsabb ételek kellenének. Nagyon szépen köszönöm előre is mindenkinek, aki csak egy picit is segít! Örülök, hogy rátok találtam:)))
Zabkorpára hány pontot adnátok?
Tejben főztem meg mint a tejbegrízt és 1 banánt törtem bele. A banán nálam 2 pont de a többi?
Úgy sajnálom Réka, hogy ebben most nem tudok segíteni, de ezeket sajnos én sem tudom. Én mindent mértem és méregetek többnyire most is.
Dietetikus segitsegevel probalok most fogyni,mert a WW el stagnaltam ,de annyira a szivemhez nott a szamolas,hogy szerintem egy eleten att fogom..
akkor még ehetsz legalább 20-t :DD
Koszi Editta!!
Vegul ra jottem,hogy amit en ettem az biza 3p.
szia ! ha estig nem kapsz választ leirom.Van egy szakácskönyvem, abban ezek benne vannak. Mindenestre ha a ww egy tenyérnyi húst ir akkor az a saját tenyered ujjak nélkül.:) s az föve 10 dkg.t jelent. Egy marék dio mogyoró stb 3 dkg. A többit este . S minél elöbb mérleget veygel,mert ha más nem is ez kell a WW.-hez.Eleinte minden kanál hozzávalót meg kell mérni , aztán már megy érzés szerint.
Sziasztok! Pontosan két napja (:D ) ismerkedtem meg a ww-vel, hála Krisztinucikának.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy ha nincs itthoni mérlegem, akkor miszerint tudom a legegyszerűbben osztályozni az ételeket... pl rizs elvileg 50 gramm 3 pont, én hatot adtam, mert tudom, hogy este többet eszek, de lemérni nem tudom...
szia Genia! 3 adatom is van hihi
1,5 pont 2,5 pont illetve 4 pont. Attól függ mennyi a zsirtartalma.
A túró alapvetö élelmiszer kell hogy legyen ha ww.csinálsz.
Igy tanultam, :))
szia! a sportra 2/3 pontot le kell vonni. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan egyed csak meg a 24 pontodat, mert abból le jön az ugynevezett bodypont. Azonkivül van még a heti 35 pont amit hetente fel kell /lehet használni. Vagy naponta 5 pontal többet ehetsz vagy mondjuk ha tudod hogy hétvégén buli lesz akkor egyszerre használod fel a 35 pontodat.
Ezt sajnos csak kevesen tudjak, s ezért az a 20 pont eszméletlen kevés, azzal nem fogsz tudni hoszabb távon fogyni.Söt beleúnsz ,mert éhes leszel.
Az edzést ne hagydd abba az nagyon jó! :))
Remélem tudtunk kicsit segiteni
És az edzést szerintem semmiképp ne hagyd abba, mert egy nőnek nem elég ha vékony, formás is kell legyen:)
Én edzettem (edzek) folyamatosan, konditerembe jártam, kb 23-24 pontokat ettem és szép stabilan fogytam. Nem volt nekem sűrgős, nem akartam gyorsan fogyni, hetente kb 0,5 kg ment így le, de lényegesen kevesebbet szenvedtem, mintha 20 ponttal kellett volna beérjem.
És még egy kérdés. Mióta edzek (kb 4 hónap) híztam 3 kilót, ezért is álltam neki fogyizni. És attól is félek most, hogy ezért nem fogok fogyni. Hagyjam abba az edzést vagy mit tegyek?
Bocsi a hibákért csak sietve írtam
Sziasztok! Én is újre elkezdtem a weight watchers-t, egyszár már fogytam vele 4 kilót (én összesen akkor 8at akartam) csak aztán meguntam :( most újra nekiálltam, -1 kilónál járok másfél hét alatt. Ami a kérdésem, hogy én heti 3x-4x járok edzeni, és azokon a napokon sem eszem többet mint amúgy, viszon amúgy 20 pontot ehetnék, de egyszerűen nem bírom betartani... 25 a minimum ami kell és bár fogyok valamennyit, de szerintem így nem lesz annyira hatásos. Szerintetek? Reggel 7-től este 11ig fent vagyok, ez 16 óra, nehéz ebbe beleférni 20 ponttal, ha megpróbálom, 1 nap legalább 2x nagyon éhes vagyok. 25nél csak 1x :) Szóval mit tanácsolnátok?
Jo reggelt!
Lanyok 100gr turora mennyi pontot adtok en 2 adtam ,keves?
Koszi!
Most irígykedem én is szeretnék edzőtermet :-)
Köszönöm a jókívánságokat,végre lesz saját edzőtermem is a garázs mögött.Ez a terv.Húúúúú..akkor aztán fogyni fogok mint állat...:)
Milyen napotok volt lányok? Nekem egész jó. Sütöttem egy pár rozsos zsömlét kint hűlnek a konyhában :-) Remélem jó lett.
Sok szerencsét az új házhoz:) Legyetek boldogok benne:) (És persze szép karcsúak)
jó reggelt csajok ! szép napot legyetk ügyesek !
én is csatlakozom !! Legyen örömed benne!
Gratulálunk az újlakáshoz és sok sikert hozzá.
Szia,
Budapest XXI kerületéből tehát Csepelről,Szigethalomra.Hála isten egy nagyon jó csendes de mégis eléggé közel a központi részhez sikerült házat venni.
Én csak aszalt szilvát, vagy erdei gyümölcsöt szoktam használni a szárnyasokhoz.
szia ! fö hogy visszataláltál,s látom az ünnepeket is ügyesen átvészelted : ) hoonan hova költöztél? megtudhato?
További ajánlott fórumok: