Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
szia ! Ki kell irnod az alapvetö élelmiszerek pontszámát, s magadnak kell kiszámolnod.Eleinte macerás, de anyagot talalsz a neten vagy ennek a fórumnak az elejen.
Egyébként nem fogyókura , hanem életmódváltás. Hiszen mindent ehetsz ! :)
Sziasztok!
Nagyon nagy segítsgre lenne szükségem..Ma kezdtem ezt a diétát,és nem igazán tudom,hogy a kész ételekre,hogy vonatkozik a "pontszabály".Ha tudna nekem valaki ebben segíteni,nagyon hálás lennék érte.
Kérlek írjatok,köszi
Elfogyott az összes kocsonya és maradék :-)
Tehát holnaptól indul a diéta.
Sziasztok!
Kis kihagyás után ma végre megint le tudok ülni netezni.
Kérdésedre a válasz : ülőmunkát végzek. Az igazság az, hogy ez nem is lett volna gond, de mivel a barátom későn ér haza, későn eszik ráadásul mellettem így mindig csentem egy két falatot amiből egy év alatt 8 kiló hipp hopp felugrott. Ebből sikerült 3-at tartósan leadnom (nem is tudom hogyan) de a maradékkal küzdök rendesen. ha lemegy kettő akkor feljön három, majd egy újra lemegy és megint visszajön majd hirtelen három megint eltűnik....nem is értem én ezt igazán, főleg, hogy sokszor a legkeményebb diétás hetektől hízok ! Honnan tudom kiszámolni, hogy számomra hány pont a fogyasztó ? Jelenleg 56 kiló vagyok.
Amúgy ez a teljes kiőrlésű pirítós nagyszerű ötlet volt ! Találtam egy nagyon finom fajtát!
Nagyon jó kis csapat vagytok !
1 kávéskanál 0 !!!!
egy bödönnelazt nem tudom :DDDD
én ugy szoktam csalni, hogy finncripsre (ismered?) 4 db.ra (1 pont) ráknek 2 kávéskanál nutellát. összesen 2 pont !!!
vagy puffasztott rizsre az is jó ha más nincs :DD
A koplalás nem is történt meg :-D
Hogy vagytok? Nálunk már megint esik a hó.
Igen én is erre gondolok hogy valami oka van a dolognak.
Szollomarka én is ettem ma egy kiskanállal nem tudtam neki ellen állni aztán meg ráálltam a mérlegre :-S és kiderült a karácsony+szilveszter nem múlt el nyomtalanul
az enyém,hogy tovább folytatom ezt az életmódot, minden nap vezetem a naplómat s megpróbálok nagyobb türelemmel viseltetni kevéssé elviselhetö felebarátaim ill.rokonaim felé. Ez lesz a legnagyobb kihivás :))
Ja és az anyagiakra jobban odafigyelek, háztartási naplo´t gyártok magamnak, s elfelejtkezem a kreditkártyákról, s egyéb csa´bito rosszról :)
Köszönöm szépen!
De mi a ti fogadalmatok vagy tervetek az új évben?