Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
ügyes vagy!
Egész jól hozzá lehet szokni ehhez a diétához,pláne,hogy jön a zöldség szezon:)
Imádom a zöldségeket!
szia!
Üdv.a csapatban!
Sok sikert,olvadó kilókat!
Mennyit szeretnél fogyni?
Bocs:
sziasztok!
Olvasgatlak benneteket,de még nem tudtam kezdeni a diétát,mert már másodszor benyaltam a hányás-hasmenéses vírust,mivel sok ember közt dolgozom...
Remélem most már kilábalok belőle,és kezdődhet a diéta+torna!:)
esetleg Vanis mosószappannal próbáltad?
Sokféle foltot kiszed a ruhából.
Erős szennyeződésnél úgy szoktam,hogy alaposan átdörzsölöm a nedves ruhát a szappannal,aztán berakom a mosógépbe kimosni.
Nem tudom temperára hatásos-e...
Sziasztok!!!
Én is csatlakoznék hozzátok.Én ma kezdtem el számolni a pontokat.Próbálok naplót vezetni,hogy jobban átlássam.
Kb.1 hónapja fogyózok,egy vega héttel kezdtem.Az volt a lökés.Eddig egész jól megy.
Megpróbálok visszaolvasni,de rengeteg.:)))
Gyakorló anyukák Segítségét szeretném kérni kislányom festett az oviban és nem kaptak kötényt, zöldbékát festettek és a ruhájára is kerűlt tud-e valaki valamilyen bódszert, amivel el tudom távolítani a ruhából a temperát!
A msószerrel töltött csodapárna nem segített!
Köszi szépen:)
Esti tanulós vagyok, de ilyenkor igyekszek mértékkel enni, inkább lépcsőzök, na meg gyalog megyek ide-oda és sétálgatás is van:)
Mostanában minden reggel görcsöl a lábam, pedig régen szinte nem is ettem zöldséget meg gyümölcsöt, nagyon ritkán. Mit lehet ez ellen tenni, amellett, h próbálom szép lassan rászoktatni magam a több zöldség-gyümölcsevésre?
ha tanulsz egyél, mert ahhoz kell a kalória.
Meg a cukor is. Este kevesebbet,meg sétálj vagy fuss egy kicsit vacsi helyett. Akkor nyugodtan bedobhatsz akármennyi kinait :) Jó tanulást !
házi kókuszkocka 1 db kb. 2,5 pont.
Kinai kaja, ha nem zöldségből áll akkor sok pontos min 8-12 pont
Sziasztok!
Csinálom, meg ide-ide pillantgatok ám:) Megyeget. Ez így meredek lesz, de egy átlagos kínai kaja meg kókuszkocka hány pont? Gondolom, h sok, de esetleg vki tudja? Naplókban nem találtam:)
Sziasztok!
Nekem nem megy! Se az evés, sem a kilók! Nem tudom csinálni!
süt a nap és fütyül a szél ja ez Asztria :)
heti 1 kg ha jól csinálod. Nem érdemes gyorsabban pusszi lánykák