Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok, Boldog Nőnapot!!
Mit gondoltok, a kocsonyát hogy pontoznátok??
Ki mindent megtesz értünk,
a NŐ
Dajkál, ápol és felnevel Ő
Szépséges nők, jó asszonyok,
Kívánok boldog, víg nőnapot!
Sziasztok Lányok!
Nem tudom tudjátok e de a jövő héten péntektől vasárnapig Budapesten Papp László Sportarénában Slimexpó lesz.
Mivel megint mennem kell valószinüleg ellátogatok. Remélem hasznos volt az infó
Puszi mindenkinek :-D
Jó reggelt nektek, az én reggelem sajna nem jó!
Kiújult a hátgerincsérvem alig tudok megmozdulni, és esik szét a fejem, gondolom mert nagyon rosszul aludtunk lányommal az éjjel. De majdcsak összeszedem magam!!!
Szia köszöntelek táborunkba!
A zöldség gyümölcs számolása abból adódik, hogy van aki az európai ww., van aki az amerikai ww. követi. Az európai a züldségre nem számol pontot, csak a gyümölcsre
szia !
a flexit vagy naponta használod föl, vagy bespejzolod mind a 35 pontot egy családi hétvégére mondjuk.Ahogy neked tetszik. èn ugy szoktam,hogyha tudom hogy vendégségbe megyünk,akkor arra használom. A lényeg hogy nem viheted a´t a másik hétre.
sok sikert s kérdezz nyugodtan :)
Először is szeretném kifejezni örömömet, hogy szivesen láttok engem is a fórumotokban és, hogy segítettek- külön a kismamás specialitásokért is köszönet!!!!!
Indítottam naplót, majd ha valaki ráér megtekintheti, hogy jól számoltam és ha nem, várom a kommenteket.
"a 35 flexipontot hetente plusszban fel kell !! használni"- ez mit jelent? mi az, hogy flexipont? sajnos baba mellett nincs elég időm informálódni ezért örülnék ha tőletek tanulhatnék.
Mindent köszönök előre is! :X
kiszámoltam pár élelmiszer pont értékét remélem segít:
Kenyér:
Ceres Slimmm fehér rozs kenyér (nálunk CBA-ban kapni) 0,4p /szelet
Ceres Wollkorn (barna)0,8p/szelet
Ceres teljeskiörlésű Wollkorn 1p/szelet
Joghurt:
Tolle kefír 2p
Zott light /eper, Alma-fahéj, áfonya ,barack/ 1,9p/doboz 150g-os
Danone Denice Ca natúr 1p
epres 2p/doboz
Könnyű és finom natúr 1,8p/doboz
Sajt Camping sonkás körcikkes 8db-os 1db 1,5p
Medve sonkás 8db-os 1db 1,3p
Finomságok:
Kinder tejszelet 2,9p
Paradiso 3p
győri Édes zabkeksz 1db 3p
mézes teljeskiőrlésű 2,4p /10db
Ét piros mogyorós 100g/ 11p
kiszámoltam 10dkg 6 pont
10dkg 313 kalória 1g zsírt és 3 g rost a képlet szerint így jött ki a 6 pont
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de nagyon tetszik ez a rendszer. :) Már egy ideje vezetek kajanaplót, és most, hogy hozzánéztem a pontokat, büszke vagyok magamra, mert nagyjából ügyesen összeállítottam magamnak az étrendemet. Felmerült bennem egy kérdés: Miért van az, hogy van aki számolja a zöldséget-gyümölcsöt, van aki meg nem. Mi erre a szabály?
Köszi a választ előre is!
a szárazbabnak tud valaki pontszámot???
csak konzerv meg főtt babot találok mindenhol??