Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Lányok,ti mit tornáztok?
Én most töltöm magamnak a zumbát:)
Kipróbálom,jónak tűnik.
Meg asszem Rékázok mellé.
Úgy hogy egyél Te is csak keveset!
Én ezt csinálom tudom hogy minden hétvégén elmegyünk anyuékhoz vagy anyósomékhoz és ott mindig kell enni sütit és eszem is egyet mellé a kávé vagy víz és már is senki nem sértődik meg de akkor aznap már nem ezsem csak iszom.
elején nehéz de meg lehet szokni!
igen!!! én is azt iszom esténként .
Sziasztok csajok ujak és régiek. Kicsit KO vagyok, de azért a pontokra figyelek . Pusszi mindenkinek
az fini!
Ügyes vagy!
Nekem vacsira is nagyon bevált a párolt zöldség,rádobtam egy kevés sajtot vay tejfölt,oszt csá!
Szaporodtunk egyet mióta nem jártam itt:) Babakeksz, én kigyűjtöttem a pontokat a naplókból annak idején és ha kéred szívesen elküldöm neked e-mailben.
Editta, neked kitartást és jó munkát kívánok!
Olvastam a vércsoport diétában, hogy a vércsoportunk meghatározza, hogy milyen ősöktől származunk és eszerint táplálkozunk is.
A földművelő ősök inkább a szénhidrátban gazdagabb ételeket fogyasztották, míg a vadászó ösök a fehérjében gazdagabb húsételeket
Van benne igazság, mert éz én családom mindig földműveléssel foglalkoztak és én a szénhidrát jelegű ételeket részesítem előnybe, míg pl a férjem családja állattartással foglalkozott, hát imádja is a húst. És a vércsoportunk is eszerint alakult.
ajjajjjj...képzelem...
Én is imádom a péksütiket,de szerencsére nem vagyok a közelükben...
Bizony nehéz leküzdeni,de vannak jó praktikák és receptek,amikkel kordában lehet tartani a "vágyakat"
Ha lesz egy kis időm előkeresem a receptjeimet.
Egyik tipp:
Én minden reggel johurtot vagy tejet ettem zabkorpával,zabpehellyel,bele gyümölcs,édesitő,remekül elveszi az édesség utáni vágyat.
Este már nehezebb a helyzet...akkor van a legerősebb nassolhatnékom..
Sziasztok!
Bizony,nagyon jó kontroll a napló írás,érdemes naplót vezetni.
Azonkívűl minden infot és receptet oda lehet gyűjteni,azért is szeretem.
Üdv. mindenkinek az újaknak és a régieknek is!
Mostanában ritkábban ülök a géphez, mert ezek a jobb idők kicsalnak a kertbe, így aztán a napló írással is el vagyok maradva, pedig nagy szükségem lenne rá, mert így elzsiványkodom a pontjaimat, és ha fegyelmezetlen vagyok akkor többet eszek mint a megengedett pont. Hát ezt a nassolási vágyat nehéz leküzdeni.
Köszi a fogadtatást!
Még 1-2 napig tervezem a diétámat és a tornát,meg vennem kéne egy szteppert is,mert tavaly eladtam az enyémet hely hiány miatt...
Aztán bele lendülök!
sziasztok! Üdv az újaknak a csapatban.
Nekem a mai napom csak pakolás és pakolás. Sosem lesz már vége.