Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Üdv az újaknak :o)
Editta nálam is az édesség a perdöntő, ezért gyűjtöm is a "WW-barát" édesség recepteket. A zabkása és a gyümölcsös puding engem is sokszor megmentett már :D
Köszönöm!Én is így gondoltam,de jól esik a megerősítés!
Köszi!
:-))
Mai kérdésem: Ti mennyire korlátozzátok-ha korlátozzátok egyáltalán-a hús fogyasztását?
Előre is köszönöm szépen a választ!
Találtam ma egy cikket amiben arról írnak,hogy a legújabb kutatások szerint dietetikusok által vizsgált diéták közül az első 5-ben a 4.helyen a W.W.van!
Ez jó!
sziastok. uj vagyok itt.tegnap veglegesen eldontottem,hogy leadok par kilot. Ahogy a mondas szol: a dieta mindig ugyanazon a napon kezodik, HOLNAP :)..de ennek itt most vege.
szoval az ejszaka a hatalmas dontesem utan nekiultem,hogy megtalaljam a nekem megfelelo dietat. 21 eves vagyok,160 cm magas es 58kg.8kgt szeretnek fogyni. az elhizas fel ev alatt tortent (48rol 58ra) nagy valoszinuseggel fogamzasgatlo tabletta miatt(amiota nem szedem,egyre kevesebbet mutat a merleg).szoval a cel -8 kg,es ez az undorito narancsbor a fenekemen es combomon.
megtalaltam a ww tablazatot a pontokkal egyetemben,de amint latom tobb es tobb kiegesitest adnak hozza a kedves olvasok. ha valakinek van olyan tablazata amit sokszoros hozzaadas soron egeszitett ki,annak megkoszonnem ha elkuldene. :)
Köszönöm!Már teszem is a kedvenceimhez!
:-)
Szia Krisztinucika!
köszönöm!:-)
Igen,azon leszek,bár vezetek naplót Teskontrollálva... a címe és abban leírom,hogy azért valószímnűleg "sikerült utolérni" magam a nap végére zöldséges rétes formájában...;-)
Szia kedves Szollomarka!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Igen,szerencsére szeretek mindent-és egyben ez a sorscsapásom is,különben nem kellene küzdenem a kilók ellen,amióta csak az eszemet tudom...:-((
Egyébként azt hiszem mégis sikerült a min.pontnyit elfogyasztanom tegnap,ugyanis közbejött 3 karika rántott cukkini és 2 szelet zöldséges rétes....:-O
...ebből azért nem csinálnék rendszert...;-)
1. kérdésedre , igen, a fél kiló felettit számoljuk.Mellesleg de jó neked, hogy ennyit meg bírsz enni zöldből.
3. kérdés, a minimumot tanácsos megenni az
anyagcseréd miatt.
Többiek?
Sziasztok!
Ma találtam rá a W.W.-re és erre a fórumra.Áttanulmányozgattam a témát,naplókat,hozzászólásokat olvasgattam.Elsőre nem tűnik bonyolultnak,kifejezetten tetszik,de így az első nap végére volna 3 kérdésem:
1.-"..naponta legalább 50 dkg zöldséget....Több megengedett,ha számoljuk a pontokat."-ez azt jelenti,hogy az 50 dkg zöldség feletti mennyiségnek kell csak a pontjait számolni?
2.-De ha 100 g-nak 0 a pontja,akkor 200 g-nak mennyit számoljak (ha mondjuk ennyi az 500 g feletti mennyiség?)
3.-feltétlenül szükséges megenni a megadott minimum-határban megadott pontokat?.:-)mármint az annak megfelelő ételmennyiséget...nekem ma nem sikerült..
Elnézést,ha zagyvaságokat kérdezek,lehet,hogy kissé belegabalyodtam így estére a témába,de ezekre nem találtam választ!
Ha valakitől megkaphatnám,nagyon örülnék neki!
Szép estét mindenkinek és előre is köszönöm a választ!
Hát két nap alatt nem is lehet fogyni semmit:) Mozogsz valamit?
Szerintem első lépésként kezdd el felírni, hogy miket eszel egy nap.
Sziasztok,
segítsetek nekem. 1 éve szültem. Az elején sokat fogytam most viszont baromi sokat híztam. 2 napja nem vacsizom. Most viszont nem fogyok semmit.
A joghurt + gyümit én is nagyon szeretem...
Az az eperleves citromfagyival biztos nagyon fini lehet... Ki fogom próbálni...
Mostanában rendszeresen eszem elég rendes mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget. Ezeken a napokon épp nem ettem annyit, meg volt, hogy sütivel kínáltak (muszáj volt enni belőle, pedig nem akartam), az van, hogy 8-10 pontot ér, és amellett már nem lehet túl sokat enni, pedig az az éhet nem veri el. Azt hiszem, emiatt lehettem éhes.
Akkor ilyenkor úgy is lehet többet enni, hogy 19 pont az előírás? Vagy inkább kísérletezzem ki?