Waze, itt vagy mindenki kismama, vagy mindenki fogyni akar...mééééééér? :-D (beszélgetés)
én csak ezt a topicot olvastam, nem is értettem, hogy miért ugrottatok neki ennyien ilyen durván. A magam részéről annyi a véleményem, hogy ha netán az én gyerekeimről írt volna ilyeneket, hogy előbb menti ki a kutyáját meg stb, akkor sem érdekelt volna, az ilyen dolgokat nem veszem föl. Egyrészt nem bírom az ostoba embereket, kár is velük vitatkozni, hisz úgyse tudod neki megmagyarázni, mert ostoba. Másrészt nem süllyedek le ilyen szellemi színvonalra....
Azt valóban nem tudom hogy melyik fórumba kinek miket írt, de szerintem teljesen kár ezen idegeskedni, csak magadnak okozol vele kellemetlenséget, ő meg jót röhög otthon.
De nem akartam senkit bántani azzal, hogy azt írtam, én jót szórakoztam rajta :)
annuska= új nő ??
már megint ő.... :)
amugy ismeretlenül szerintem senki gyerekét sem lehet bántani
Mondjuk ez is olyan,hogy az en gyerekemet nem tudna senki bantani egy forumon keresztul.Latnam,hogy hulye,meg provokal,ezert tudomast sem vennek rola.
Az mar masabb lenne,ha itt allna elottem es ugy...akkor jol pofan vernem,az tuti!De eloben az ilyen meg ugysem merne megtenni,mert akkor szamolnia kene a kovetkezmenyekkel.Igy neten keresztul meg konnyu vaganykodni.
szerintem is :D
jó mozi volt :D
Sokakban azt nem ertettem,hogy minek valaszolnak neki?!Meg verig sertodtek azokon amit irt.Minek?
A hulyekkel nem kell foglalkozni,ennyire egyszeu!
Amugy van erre egy mondas:sose azt nezd mit mondanak,hanem,hogy kimondja!Na,kb ennyi.
én is visszaolvastam, az új nő vmi fantasztikus eset!!!! hogy az mindig másként tűnik fel :))
azt már megfigyeltem, hogyha vki piszkálja jön egy új névvel és próbálja cseszegetni....tök aranyos....mint az oviban :)))
én is megpróbáltam menet közben lőni..nem sikerült :(
Hogy lehet ilyet nyitni????????
Azért ironizálunk ott!:-))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Miért akar mindenki fogyni?
- Esztergom és körzete kismamái, anyukái, lányai, asszonyai! Várok ide mindenkit!
- Egy kismama, aki fogyni szeretne, dee a baba az első, és nő is szeretne újra lenni!