Volt már valakinél számlálóbiztos? (mikrocenzus 2016) (beszélgetés)
Erről én is most hallottam először. Van-e jogom megtagadni a válaszadást?
Talán ott kellene kutakodni, ahol ténylegesen érdemes.
Ilyet nem rebesgettek soha, valamit félreértettél.
10 évenként van népszámlálás, a 2011-esnél számlálóbiztos voltam. A két nagy népszámlálás között átlag 5 évenként van ún. mikro népszámlálás, ami a lakosság statisztikai reprezentánsát érinti, idén 10%-ot.
Ez a 7. mikrocenzus, most is számlálóbiztos vagyok. Már 2011-ben is volt lehetőség internetes kitöltésre, mint ahogy most is. A címlistámnak a 27%-a élt is ezzel a lehetőséggel, a többieket kell felkeresnem.
A cél az, hogy a papíralapú adatszolgáltatást minél nagyobb mértékben kiváltsa az elektronikus.
Fogadjátok jó szívvel a számlálóbiztost! :)
Most olvastam a kérdéseket. Nincs titkolni valóm, de a manó adna nekik korrekt választ.
Magánügyem.
Nem névre jön, hanem címre.
A postaládában megtalálod, ha Te is benne vagy a pakliban.
Azt én értem, csak a legutolsó alkalmával azt rebesgették, hogy nem lesz több mert... csak mert. Valamivel magyarázták, már nem tudom mivel.
Én akkor ezt úgy könyveltem el, hogy az volt az utolsó.
Mikrocenzus?? De nem úgy volt, hogy az előző népszámlálás volt az utolsó?
Bár ebben a cikkben nem jelentik ki biztosra:
Mi is így jártunk.
Hívd fel az ingyenes számot, ott megadják annak a számlálóbiztosnak az elérhetőségét, aki hozzátok menne, és lehet vele időpontot egyeztetni.
Nekünk a levél csak be volt dobva a postaládába.
Mi kaptunk, és azt hittem, hogy kamu a lakosság 10%-a.
Még nem jöttek.
Sajnos későn vettük észre az internetes válaszadási lehetőséget, így most várhatjuk őket :/
Nem olvastam el a kérdéseket, de itt a végén bizonyára megleled!
Biztosan nem kérdeznek olyat ami neked
kellemetlen lehet!
További ajánlott fórumok:
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Népszámlálás 2011-Jelentkezett valaki Számlálóbiztosnak?
- Miért nem voltam alkalmas számlálóbiztosnak?
- Sziasztok! A Ventolin inhalátor okozott-e valakinél erős szívdobogást?
- Vastagbélgyulladásnak mik a tünetei? Ki, mit tapasztalt? Térdfájdalom jelentkezett valakinél ez esetben?
- Volt már valakinél hasonló?