Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák? (tudásbázis)
Feküdj, nem lesz baj!
nekem is nehezen múlt el: 4 hét kellett hozzá+ a gyógyszer :/
Ne félj, semmi baj nem lesz:)
Főleg hogy ennyien vigyáznak rád :)
de jó!izgultam értetek!!
ne csak fél órára,hanem amikor csak tudsz,a pihenés sosem árt :)
Azt nem mondta, h ne emelj?
És pihenj amennyit csak lehet.ne csak fél órát!
Nagyon örülök neked:)
Még valami: ne ijedj meg, de a barnázás tarthat4 (!!!) hétig is.
Sziasztok csajok, most jöttem a dokitól, és nem a babától vérzek és a görcsök se miatta vannak, hanem a ciszta miatt
Írt fel a doki duphaston 10 mg-os filmtablettát, azt mondta az nem árthat. Azt is mondta,hogy ha ilyen előfordul,pihenjek le egy félőrára és ha akkor sem múlik, csak akkor kell bemenni, mert nálam a ciszta miatt gyakran előfordul ilyen.
És rendben voltál? Megvan a baba?
Némelyik orvos nagyon embertelen :(
Szia :)
Én 10 hetesen véreztem...nagyon!!!
A baba rendben, de duphastont szedtem 6 hétig (tegnap hagytam abba) A görcsök -reméljük-a cisztától vannak!! Írj, mi van veled!!!
Drukkolunk :)
Csajok lehet,hogy baj van!
Az előbb el kezdtem barnázni, és görcsöl is nagyon a hasam. Most indulok a kórházba, vagy ügyeletre. Nagyon félek, remélem nem lesz semmi baj. Volt már valaki köztetek így, és nem lett a babával semmi?
Kérlek írjatok, a telefonon nyomon tudom követni a hozzászólásotokat. Ja és drukkoljatok,hogy ne legyen semmi a babával.
Neked is Békés Boldog Karácsonyt, megteszek mindent annak érdekében,hogy nyugodt, békés karácsonyom legyen, bár a babám miatt mindenképpen szép lesz a karácsonyom, olyan, amilyen eddig még nem volt.
És remélem a cisztával sem lesz semmi gond, bár mostanában görcsölgetek.
Minden jót kívánok nektek és remélem Juhászdokimban nem csalódol,negativat még nem hallottam róla,nekem két problémás terhességem volt nála, az elsőnél csak beestem szülni és ép elkapta a kölkencemet annyi volt....a harmadik babámnál volt az óriási cisztám a hugomnak pedig óriási miómája van most a kisfia mellett,nagyon figyelt és figyel most is rá.
Elutazok nem tudom fogok e jönni de boldog békés babavárós karácsonyt kívánok nektek!Remélem szuperjó hírekkel vársz majd itt ha hazaérek és a cisztát hamarosan túlnövi a kisbabád:)
Még azt is szokták,hogy nem elég modern az uh,ezért nem látták,valami zavarta a uh-t,vagy pont nála mindig takarta valami amit látni kellett volna...
Nem tudom mennyire hiszel az ilyesmiben,próbáld meg minden este elalvás előtt magad elé képzelni,ahogy nő a baba,a ciszta meg egyre kisebb lesz ,majd végül eltűnik.Ha kicsit tudsz hinni benne,már sokat segíthet :) Veszíteni nem tudsz vele, szerintem megér egy próbát :))
Na kiváncsi leszek mit mond! Biztos valami okosat, hogy ő is látta, csak nem volt benne bizos, etcetera.
Melyik orvosnál maradsz?
Hogy érzed magadat most?? :)
Elég,ha az asztalra teszed elé... :-))
Megnézném az ábrázatát!
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- 6+3 hetes terhesen csak a petezsák látszik, lehet ebből még baba?
- 5+3 hetes terhesen nem túl nagy a 15 mm-es petezsák? Biztos a terhességi kor, figyelve volt az ovuláció.