Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák? (tudásbázis)
Számomra fura hogy 8. hetesen nem látja...
Egyébként hasi UH volt vagy hüvelyi?
Hüvelyin általában pontosabb, főleg ha pocin van felesleg.
Szeptember 28-án jött meg utoljára. A párommal október 12-én voltunk együtt, több alkalommal is, azóta nem, mert külföldön dolgozik. vettem terhességi tesztet, mert a tüneteim alapján úgy érzem,hogy terhes vagyok. 4 tesztet csináltam, az első 3 negatív, a 4. halvány, nagyon halvány pozi. Tegnap, (dec.6-án) elmentem a nőgyógyászomhoz, ő tovább küldött ultrahangos vizsgálatra. A doktornő aki csinálta az ultrahangot nagyon kedves volt és azt mondta,hogy valószínűleg terhes vagyok, mert nagyon meg van vastagodva a méh nyálkahártya, de petezsákot még nem lát, ezért menjek vissza 1 hét mulva. Létezik olyan,hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
A pontos orvosi diagnózis a következő:
Nőgyógyász: -URM: 09,28
-Has szabad,kóros resist., érzékenység nem tapintható.
-Ép külső nemi szervek
-Kolp.: ép hám
-OC11369/11
-Vv: Kp. tág vagina, sima tömött portio, rendes nagy uterus afv-ben, szabad környezetben.
Ultrahang vizsgálat eredménye:
78 mm-es uterus
Grav.susp.endom.
control 1 hét mulva.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- 6+3 hetes terhesen csak a petezsák látszik, lehet ebből még baba?
- 5+3 hetes terhesen nem túl nagy a 15 mm-es petezsák? Biztos a terhességi kor, figyelve volt az ovuláció.