Vettem görögdinnyét, jó drága volt, és ment a kukába mert... (beszélgetés)
Biztos vagyok benne, hogy úgy van, ahogy irtam, mert nekem évtizedekig bevált. Ugyanazt látom amikor mások vásárolják a dinnyét. Imádom a magas technikát, de a véleményem szerint a mesterséges intelligenciának még tanulni kell.
Látta már valaki a mesterséges intelligenciát dinnyét kopogtatni?
Fordítva tudtam, de megkérdeztem a mesterséges intelligenciát és ezt a választ kaptam:
"Ha egy görögdinnyét megkopogtatsz, a mély, üreges hang általában a jó minőség jele. Ez arra utal, hogy a gyümölcs érett, lédús és nincs benne túl sok levegő vagy üregesség. Ha a hang magasabb, tompa vagy fémes, az azt jelentheti, hogy a dinnye túl éretlen, túl víztartalmú vagy akár már kezd kiszáradni.
Emellett érdemes figyelni a görögdinnye héjának színére és tapintására is. Ha a dinnye súlyosnak érződik a méretéhez képest és a sárga folt (ahol a földön pihent) mély színű, az szintén jó jel."
Sztem max. 2 hét. Felénk.
Hogy milyen lesz azt még nem lehet tudni.
Addig még sokat alszik kinn...
Nekem is adott egy picit, akinél voltam.
Azt mondta, ő mondhatja hogy édes, ha nekem nem is az, ízlések és pofonok... végül tényleg finom volt :)
A lékelès helyett feldarabolják ès folpackba becsomagolva árulják.
Nálunk a termelő meglèkeli ha kèrjük,de olyan termelő is van ,pláne ha ismer,hogy azt mondja nyugodtan vigyük vissza ha nem jó ès kicseréli.Az üzlet,az üzlet:)
Sajnálom, hogy csalódtál!
Én soha nem veszek egészet, csak negyedet és a zöldséges mindig vág pici kóstolót.
Magyar dinnye még csak nagyfóliás van, szabadföldi síkfóliás ált. június 27től, de idén a rossz idő miatt kb. július elejétől.
A multikban még csak külföldi van szerintem.
Ilyenkor még feldarabolt dinnyét szabad csak venni,mert az egész zsákbamacska:)
Én vettem valamelyik nap egy negyed görögdinnyét, igaz drága volt ,de nagyon finom, édes volt.
Ráadásul a zöldséges,előzetesen, még egy hajszálvékony kóstolót is adott belőle:)
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tennétek? Vettem egy méregdrága Nike cipőt és néhány nap múlva 10ezerrel olcsóbban láttam ugyanazt máshol.
- Imádom a görögdinnyét. Főleg a jó édeset, lédúsat. Ebben a...
- Hogyan állapítod meg egy egész görögdinnyéről, hogy jó-e?
- A görögdinnye
- A görögdinnye hatása a szervezetre
- Ma tejfölt sem vettem és húst sem, nagyon drágaság...