Vérzés a 14. héten (beszélgetés)
Nekem is 3-4 napig tartott, ne aggódj, és vigyázz magadra. Amikor éjjel rohantunk az ügyeletre, azzal nyugtattak, hogy minden rendben lesz, gondolom, ők láttak nem egy ilyet.
Pihengess, használd ki az időt olyanokra, amire később már nem lesz időd:)
Köszönöm a történeted. :) Örülök, hogy minden jól alakult nálatok (is). Igen, én is úgy gondolom, hogy lepény rendellenséget, vagy haematómát csak látták volna az ultrahangon.
Most már csak barnás pecsételés van, kímélem magam én is. Persze holnap is megnéz a dokim.
További jó babavárást kívánok! :)
Nekem lombikos babám van, én a 11. és 13. héten véreztem. A 11. héten megemelték a progipótást, injekció formájában, valamint magerot és rutascorbin szedést javasoltak. A 13. héten újra bevéreztem, rohaás az ügyeletre éjjel. Nem látták az uh-n a vérzés nyomát (méhlepény rendellenességet, hematómát látnának). Két dokinál voltam, a második azt mondta, hogy hüvelygyulladás, arra kaptam kezelést. Mindenesetre veszélyeztetett lettem, a 14. hétig szúrtam magam progival, szedtem az ajánlott készítményeket, és rengeteget feküdtem. Utána is nagyon kímélő üzemmódra kapcsoltam, majdnem a 18 hetes genetikai uh-ig.
Azóta visszaálltam valamennyire a normális életre, úszás, házasélet, stb... Nagyon sokáig azok is tiltva voltak.Most már a 30 hetes baba rugdos bent a pocimban:)
Az elsőt, akire 2 évet vártunk. 2 éve hagytam abba a fogamzásgátlót (2 évig szedtem)mert a volt dokim úgy gondolta nem érdemes foglalkozni velem amíg nem akarok babát, annyira hogy még azt sem közölte hogy pco-m van az inzulin rezisztenciáról ne is beszéljek.. csak hozzámvágta a fogamzásgátlót, annyit mondott majd ha úgy érezzük hogy itt az idő akkor vizsgáltassam ki magam újból, ekkor láttam utoljára.. Úgy gondoltam adok egy kis időt magunknak hátha sikerült spontán.
Aztán most júniusban elkezdtünk orvoshoz járni ismét, most férjemet is elvittem kivizsgálásra, mondta az új dokim az eredményektől függ hogyan tovább. Aztán párom eredménye után 4 nappal, és nem várt előtt 4 nappal már pozitívat teszteltem. Ennyit erről.
Akkor neked eléggé összetett gondjaid voltak. Hányadik babádat várod?
Neked is voltak alvadtvér darabjaid? Jó jel lehet ha már mindez barnás és már nincs élénk piros?
Először 4-5 napig a másodiknál csak 1 estét.
Elsőnek arra gondoltam lehetséges hogy a méhszájseb (amit mellesleg a fogamzásgátlótól kaptam, vagy pedig a régi dokim miatt aki egyszer elég rosszul vett le kenetet..) bár annyira kicsi és még soha nem okozott gondot.
Nem tudom igazából, a dokim is alaposan megnézett nincs e hematóma, ha az is volt nagyon kicsi lehetett.
5. héten rohantam egyszer uh-ra, mert előző délutántól másnapig pokoli görcseim voltak és azt hittem méhenkívűli, esetleg épp készül elmenni a picúr. De szerencsére csak bélgyulladásom volt.
Akkor az épp ügyeletes doki azt mondta van egy 1,8 cm miómám, és nem érti hogy hogy ezt eddig nem mondta a dokim. Nem tudom, cistákról tudtam, de nem lenne meglepő, mert mamámat ez miatt pakolták ki 37 évesen, és nővéremet is műtőtték 4 éve egy babafej 1kg nagyságú miómával, szerencsére kipakolni nem kellett.
Szia nekem először a 8. héten volt pecsételő vérzésem, akkor nekem is csak annyit mondott,hogy jól van a baba meg, hogy pihenjek sokat ne dolgozzak semmit meg kaptam utrogestant. Aztán 1-2 hét múlva megint ugyan az,akkor már látta a hematómát,úgy hogy akkor rutascorbint is elkezdtem szedni,mert ugyebár hematóma viheti a picit,én sokat feküdtem, aztán 1-2 hónapra rá felszívódott meg ki-ki szivárgott a hematoma, babó erősen kapaszkodott.
Vigyázz magatokra pihenj ha tudsz,én ajánlom a rutát,meg a magnéziumot, de ne a magneb6-ot mert abban magnézium-oxid van nézz utána semmit nem ér, vegyél magnézium citrátot.
Én hétfőn visszamennék a dokihoz.
Nem akarom rád hozni a frászt, de manapság egy doki nem doki.
Nekem az első fiamnál a 8. héten véreztem. Egy hematoma volt, ami kivérzett és kész. A fiam 5 és fél éves :)
Lehet nálad is ez volt. Minden esetre most pihenj !
én a 10. héten véreztem be...nagyon!!!
a baba mellett volt a haematóma. azt mondták, lelökheti a babát.
kb 6 hétig véreztem, mire teljesen elmúlt. Baba maradt: most 28 hónapos :)
Kaptam hormongyógyszert :) 1 hétig feküdtem a kórházban, utána itthon is, amikor csak lehetett :)
Pihenj sokat és ne aggód túl: kapaszkodik az a baba :)
Sok sikert és jó egészséget :)