Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek? (beszélgetés)
Most szinte naponta látom a facén is vízivás fontosságáról a cikket vkinél belinkelve. Az jó ha egy kicsit neveled a környezetedet:)
Na, akkor ebben is hasonlitunk, mert en sulyos eset vagyok aggodas ugyileg, majdnem beteges. Aggodom a szeretteimert, foleg a paromert. Nehogy megbetegedjen,megfazzon, nehogy keveset egyen, ne vezessen tul faradtan..,ahh.,borzalom..
De nem azert vagyok ilyen,mert nincs gyerekem, mert mar gyerekkent is ilyen voltam.Mindig megkerdeztem a baratnoimet, hogy ettek-e eleget, ittak-e eleg folyadekot. Ok megszoktak tolem, egy ido utan termeszetesnek vettek. Munkahelyeken is mindig jottek oda munkatarsak buszkelkedni, ha jo sok vizet ittak, vagy ha valami jo vitaminra ruhaztak be..:)
Gondolom kisse kattantnak neznek, de nem problema ez..:) Nekem inkabb jol esik, hogy akar tobb ev utan is mosolyogva, es viccesen mondjak, ha talalkozunk, hogy mindig eszukbe jutok,ha elhanyagoljak az etkezest.:)
Nagyon orultem,mikor melohelyen az olyan munkatarsam is vett a vitamint ,aki elotte soha eleteben, es annak megjobban,hogy ok is orultek, hogy energikusabbak.
A kép amit belinkeltem : nyomozós sorozat az 1800-as évek végén játszódik szerintem jó és persze látványnak se rossz.
Ha tényleg olyan természetesen élnek nem is ismeri a gyerek... A colába aztán csak tömény szemét van főleg a fejlődő szervezetre ártalmas erre kisgyereket rászoktatni szerintem több mint felelősség.Sose adtam/ vettem a gyerekeimnek egyszer se. Nagyon erősen cola ellenes vagyok.( gyerekként is utáltam pedig akkor nagy divat volt)
Hát istenem! Néha ihat egy kis kólát.
Murdochot nem ismerem. Valamiről lemaradtam? Nyomozó? Jöhet.
Murdoch itt is van a story4-en :)
Elmélet és gyakorlat : Egy kis szösszenet jó pár éve vmilyen rendezvényen voltak kiállítva jurták is ( volt aki ott is lakott) az egyik kiállító anyuka éppen az 5 év körüli lányával veszekedett miért issza a colát :)Értitek jurta meg természetes életmód meg stb... de a gyerek colát iszik.
24 -ben nem,de 12- ben biztosan.: D
Most ebből rájöttem, hogy az a tipikus aggódós, mindent megszervezős anya lennék, ami valahol egy baromság. Első gyereknél sok nő hülyére izgulja magát. Erről eszembe jut, hogy a nagyanyám hat gyereket szült, egy kicsinek meghalt, maradt öt. Mikor egyszer mondták neki, hogy az egyik fent van a fán, annyit mondott: ahogy felment, úgy le is jön. Na ennyit erről...
Egy pasi, aki ért a kalapokhoz, az tudhat valamit.
Nem, nem szeretném elhagyni az országot, ha nem muszáj.(:
Na, nagyjabol en is hasonloan csinalnam. Feher hust mondjuk adnek neki kis mennyisegben.
De nekem sincs.:)
Szerintem is. Majdnem egy korosztály vagyunk :)(35). De azért vannak 30-as 40-es igen jó pasik is. Persze...ez is sok dologtól függhet. Már,hogy a különböző korosztályokból a férfiak vagy nők tartják magukat jobban.
Ffiak nem : kegyetlenül elengedik magukat a párjukhoz képest...
A férfiak is? Általában elmondható, hogy a nők sokkal igényesebbek a külsejükre. Ha duci is, de ad magára, ha nincs is elég pénze, igyekszik ízlésesen felöltözni, jó benyomást tenni. Tisztelet a férfiaknak, akik megteszik. Persze itt nem márkákkal való felvágásra gondolok, hanem jó ízlésre. Nekem tetszik, ha valaki lazán, de elegáns, pl. sajnálom, hogy Magyarországon a kalap nem divat. Jó, tudom, "az egzisztenciális körülmények" nem engedik meg, de akkor is tetszik. Nem ér nevetni, igenis klassz viselet.
Ahogy én látom a korosztályomba a párokat ( 41+-)a nők sokkal jobban tartják magukat csinosabbak jobban öltöznek ápoltabbak stb...
A férfiak egy része gondolja így szerintem, és nem az elitebbje :)
Én azt gondolom,hogy nem is biztos a pasik gondolják ezt. Jól nézne ki mondhatom,hogy huszonévesen vagy kicsit késöbb összejön egy pár. Szépek,fiatalok. lesz egy v több gyerek,eltelik jó sok év. Szeretik egymást és változik a nő. Nem csúnyul meg,de más lesz talán az alakja az arca néha ha beteg ha babát vár nem biztos,hogy éppen a legcsinosabb . Tehát x idő után már nem az a bombázó huszonéves dög csaj,de attól még egy szép nő marad. Na és jól nézne ki ha a férj ezért lecserélné. Igen tudjuk sajnos van ilyen is,de remélhetőleg a normális inteligens pasik,férjek nem ilyenek. Ők maguk is változnak és a párjuk ezt elfogadja. A normális épeszü férfiak szintén. Szóval nem hinném ,hogy csakis a férfiak gondolják igy.
Lehet, a férfi-fennsőbbrendűség. Végül is az elmúlt párezer évben férfi-dominancia volt, hozzászoktak, hogy legyezik az egójukat. Tisztelet a kivételnek. Isten ments, hogy feminista legyek! Nem kell félreérteni, csak szerintem egy igazi férfi nem kérkedik. Vagy nem nagyon.
szerintem mindenki foglalkozzon saját magával.
Inkább önteltség, beképzeltség. A vadászösztön azt eredményezi, hogy azokat a csajokat keresik akik bejönnek nekik, a többi nem érdekli őket.
Gondolom azért, mert a média ezt sugallja. Legyél állandóan a toppon, legyél "kívánatos" minden helyzetben, akkor vagy nő. Ezt írhatnám vulgárisabban is. Holott emberek vagyunk, nem arra gondolunk a nap huszonnégy órájában, hogy "vajon megdönthető állapotban vagyok-e?" De lehet azért, hogy ez kevés, valóban gondolnak valami ilyesmit. Vadászösztön?
Miből gondolják a pasik, hogy minden nőnek az a célja, hogy nekik megfeleljen?
A pasik 99%-ának a véleménye hidegen hagy, és akkor még keveset mondtam.
Erről eszembe jut egy fickó, aki egy videóklippet kommentelt a megosztón. Konkrétan a kövér embereket ekézi benne, mivel a videó arról szól, hogy vállaljuk fel magunkat bármilyenek vagyunk is. A pasas kiakadt, hogy a kövérek rondák, nem vonzók és különben is egészségtelen a kövérség. De ezt olyan bántó stílusban, hogy sokan kiakadtak rá. Nem az a baj, hogy hamisat állít. Vannak sokan, akiknek a teltebb, sőt kövérebb emberek tetszenek, de ha magamból indulok ki, nekem jobb volt soványabbnak, karcsúbbnak lenni, mint most cipelni a hájat. Nekem úgy jobb, de nem mindenki ilyen, van aki kövéren önmaga és úgy dögösebb. És igen, a túlsúly egészségi kockázat is. Mindez rendben van, de a stílus, ahogy előadta, az volt annyira bántó, korlátolt, ítélkező, hogy akkor inkább menjen a francba az ilyen ember, ha ez a legfontosabb neki. Nem ez a legfontosabb! Ráadásul egy elég ronda paliról van szó, mi jogosítja fel, hogy ilyen stílusban véleményezzen másokat? Szóval ez jutott eszembe.
Valószínűleg kevesebbnek nézett, azért is öreglányozott a telefonban.
Ha valaha gyerekem lesz, nagyon oda fogok figyelni az étkezésére. Tuti, hogy cukrot nem adok neki, amíg hozzá nem jut a bolti édességekhez, mézet, eritritet vagy más édesítőt használok majd. Egészséges só, sok zöldség, húst se adok neki egyhamar, lehetőleg tisztított víz és így tovább. És persze a többi dolog is, környezetbarát takarítás és mosás, legyen köze a természethez, az állatokhoz, egészséges kozmetikumok és akkor persze a lelki nevelésről nem is beszéltünk. Attól meg is kímélnélek Titeket... Ahhoz képest, hogy nem is akarok gyereket, nem is rossz.(:
További ajánlott fórumok: