Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek? fórum

Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek? (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
2014. aug. 5. 23:38
Ez igaz,hogy a csapból is az folyik,hogy vékonyan szép az élet és a nő,de már a pasik is és az is igaz,hogy normális keretek közt egészségesebb is. De nézzetek már körül az utcán! Egy csomó husibnál husibb nő és bizony tizen-huszonéves lánykák grasszálnak. (és NEM bántom a telt embereket). És férfi is. Szóval? Akkor mi is ez a soványság kultusz? Ami szerintem is létezik,de hiába van erről szó mindenhol az "utcán" mégsem ez látszik.
2014. aug. 5. 23:29
MM. nek gyönyörű formás alakja volt,szerintem nem telt.Igen sajnos a médiából mindenhonnan a soványságkultusz folyik.Illetve mindenhonnan ilyen diétát olyan diétát olvashatunk.Nemrég hallottam egy ismerősőmtől,hogy egy 25 fôs osztályban,az összes lany fogyózik,s szó szerint ciki enni.Szomorú hogy ide jutottunk.
567. Érdekes73 (válaszként erre: 566. - Unom)
2014. aug. 5. 22:54
M.M. legendának maradt meg a köztudatba divat utánozni és van aki úgy akar feltűnni hogy megjegyzi hogy sose lenne ilyen kövér mint ő volt.
566. unom (válaszként erre: 565. - Érdekes73)
2014. aug. 5. 22:48

Nekem nem tetszenek, mert ugyanazt a módszert próbálják leutánozni amivel a média manipulál, csak ellenkező előjellel.

Marylin Monroe sose volt kövér szerintem, néhány képén kimondottan soványnak tűnik. Ez már helyből csúsztatás, mikor kövérek vele "takaróznak".

2014. aug. 5. 22:41

Nekem tetszenek az ilyen jellegű neten terjedő képek: hogy csak a kutyák játszanak csontokkal stb... Nem azért mert bárkit is a kövérségi kultuszra kéne rábeszélni hanem mert van egy óriási nyomás a médiába, a reklámokba meg rengeteg más helyen hogy mindenkinek illene legalább anos kinézetet ölteni...Ezt vhogy ellensúlyozni kell.Itt is a fogyókúrás reklámok ,fogyókúrás fórumok stb...

Amúgy meg a csontos szövegű képen Marilyn Monroe szerepel ő pedig azért messze volt az én fogalmaim szerint a kövértől :)

Szerintem mindenkinek a saját normális súlyát kéne tartania megfelelelő életmóddal.Mivel különbözőek vagyunk van akinek ez 50-60 kg ha meg vki mgasabb annak esetleg 70-75 kg nők esetében.

564. unom (válaszként erre: 560. - 702a316c64)
2014. aug. 5. 18:55
Gyurmázni meg ovisok szoktak :)
563. life14 (válaszként erre: 559. - Gribedli***)
2014. aug. 5. 18:22

Lehet, hogy tanárnénis a stílusom, engem nem zavar.

Mint, ahogy az sem zavar, hogy hosszúak a hozzászólásaim. Senki nem kotelez rá senkit, hogy elolvassa, mint, ahogy arra sem, hogy írjon rá bármit.

Azt írtam, ha elolvasnád és ételmeznéd, amit a másik ír, akkor nem forgatnád ki, és nem úgy alkotnál róla véleményt, ahogy alkotsz.

Azért ismétlem el ilyen sokszor, mert úgy vettem észre, hogy van, akinek gondot okoz a szovegértés és az olvasás.


Hadd tudjam már jobban, hogy mi zavar engem és mi nem. Egyáltalán nem zavar az alacsonyságom, és nem akarok magasabb lenni.

De látom, mindig jobban tudod, hogy mit gondol a másik ember, és mi zavarja, mint o.

Azért válaszolom azt, hogy a jóból keveset adnak, ha torpillának neveznek, mert poénkodni akarok, sértodés nélkul.

De ebbe is olyat látsz bele, ami nincs ott, csak a te fejedben létezik.

Nem zavar, hogy alacsony vagyok, és az sem, hogy megjegyzik.

Szerintem, aki eddig torpillának nevezett, azt nem lenézésként tette.


Már megint magadhoz hasonlítasz. Neked nem jegyeznek meg ilyet. De ebbol nem kovetkezik, hogy nekem sem jegyezhetik meg.

Nem rosszíndulatúan jegyzik meg, és nem veszem sértésnek.


Írtad, hogy volt, akit kitiltottak innen.

Ha engem azért akar valaki kitiltani, mert reagálok arra, ha belém kotnek, kiforgatnak, és számomra sérto véleményt alkotnak rólam, úgy, hogy el sem olvassák, és nem értelmezik, amit leírok (olyan szuklátókoru meberek helyett, akiknek élvezetet okoz, ha belekothetnek valakibe), akkor az nem biztos, hogy engem minsoít.

562. life14 (válaszként erre: 558. - Gribedli***)
2014. aug. 5. 17:58
Ne tedd. De javaslom, hogy ne is nagyon diagnosztizálj másokat, ha nem is próbálod vagy nem tudod oket megérteni.
561. life14 (válaszként erre: 560. - 702a316c64)
2014. aug. 5. 17:56

Ez alapján a megállapítás alapján valószínuleg csak a pedofiloknak és a homoszexuálisoknak jovok be.

Úgy tudom, hogy ez utóbbi nemi identitással rendelkezo pasik nem a noi mellre és a noi nemi szervre buknak. Attól, hogy vékony valaki, még nem kell, hogy fiús, lapos teste legyen, és farka nojon.

560. 702a316c64 (válaszként erre: 556. - Inezróka)
2014. aug. 5. 12:02
Ezt a kutyák és a csontokat már én is olvastam.Ami nekem nagyon "tetszett" ,hogy azok a férfiak akik vékonyabb nővel élnek, azok vagy pedofilok vagy latens homoszexuálisok.Egyébként nekem nagyon tetszenek a homokóra formájú nők .Azok az igazi "dögök".Hja, na ez nem lett belőlem sohasem az 58 kg-mal.
559. gribedli*** (válaszként erre: 552. - Life14)
2014. aug. 5. 09:07

Na, ezt nevezem tanárnénis stílusnak. Ez, amikor minden hsz-ben azt írod, hogy "olvass vissza, olvasd el figyelmesen, nem értelmezted jól a szöveget, olvasd el még egyszer" és így tovább... Ha nem írnád oda mindenhova, a hsz-eid fele olyan hosszúak lennének!


A másik dolog, a magasságod igen, téged zavar. Mert az egy dolog, hogy különböző magasak az emberek, de nem lehet rámondani, hogy ez jobb, ez rosszabb, tehát felesleges úgy beállítani, hogy a jóból csak kicsit adnak. Ha a törpillás megjegyzésre így reagálsz, az azért van mert igen, poénkodni akarsz, de valahol zavart. A törpilla szóban nincs ben e, hogy ez rosszabb lenne, mint magasnak lenni de a te válaszodban erre, hiába akarod viccesen tálalni, benne van egy kis önigazolás.


Ezt úgy mondom, hogy egyforma magas vagyok veled, de mégis tudom kezelni a dolgokat úgy, hogy nem zavar, ha más magasabb de nincs napoleon komplexusom sem. Minden magasságnak és típusnak vannak előnyei és hátrányai ezért nem teszek semmilyen megjegyzést erre és nem is szoktam kapni, pedig nagyon gyakran találkozom röplabdás lányokkal, akik még a férjemnél is magasabbak (munkája miatt is), és ez a dolog soha nem volt téma. Kedvesek, aranyosak, segítőkészek.

558. gribedli*** (válaszként erre: 545. - Life14)
2014. aug. 5. 08:52
Ezt nem fogom elolvasni. Fórum. Próbálj szintetizálni!
557. grizus (válaszként erre: 556. - Inezróka)
2014. aug. 5. 07:39
Nem azért, de Te is alaposan beszóltál most. A vékony és a formás nő nem ugyanaz. Egy vékonyabb és egy teltebb nő is lehet formás, ha van rajta valami forma. Ha egy vékonyon nincs, az az elől deszka hátul léc esete. Ha meg valakinek erősebbek a csontjai, esélytelen azon izgulnia, hogy kövér, mert ha a súlyánál van, akkor nála ez a súly több, mint egy vékonycsontúnál és nála az is vékonynak számít, ami egy vékonycsontúnál már túl sok lenne súlyban.
2014. aug. 5. 06:39
Sziasztok! 171 cm vagyok 54-55 kg-hoz, de ehhez kellett 37 év, mert huszonévesen még az 50 kg-ot sem tudtam elérni (pedig akkor még akartam). Ma már örülök az alkatomnak. Vékonynak, vagy átlagos testalkatnak még mindig jobbak az egészségügyi kilátásai. Olyan sokszínű a világ, egy unalmas frázissal (Csak a kutyák játszanak csonttal)nem lehet mindegyikükre rábeszélni a kövér nőket, csak azokra, akiknek amúgy is tetszenek. Ja, én pedig az alábbit olvastam egy fórumon és nagyon tetszett: Csak az óvodások szeretnek gyurmázni, az igazi férfiak a formás nőket szeretik. Ízlésről (főleg a máséról) felesleges vitatkozni. Ha bunkó módon szólnak be, ne hagyd válasz nélkül. A frusztrációját ne rajtad töltse ki senki.
555. life14 (válaszként erre: 529. - Érdekes73)
2014. aug. 5. 03:04
Sokat segített másoknak visszanyerni az egészséguket. Tiszteletre méltó asszony volt.
554. life14 (válaszként erre: 527. - Érdekes73)
2014. aug. 5. 03:02
Emlékszem egy olyan jelenetre a Sivatagi show-ból, mikor a strucc mama elkergeti, mert fel akarja falni a fiókáját.
553. life14
2014. aug. 5. 01:30

A másik fórumban írtad, hogy az zavar engem, hogy kicsi vagyok.

Egyetlen szóval sem mondtam, hogy zavar, hogy alacsony vagyok, és az sem, ha valaki torpillának neveznek.

Pont az ellenkezojét írtam, itt is, és ott is.

A világon semmi bajom a magasságommal, mint ahogy le is írtam, és nem veszem fel sértésként, hogy torpillának neveznek, mint ahogy ott is leírtam.

De persze, ezt sem láttad meg a szovegben, nem vetted figyelembe.

Csak eldontotted magadban, hogy milyen vagyok és mi zavar.


És megállapítottam dolgokat arról, hogy mit mutogatnak a médiában. Sehol nem írtam, hogy zavar.

Maximum a saját véleményemet írtam le, hogy én nem akarok úgy kinézni. De ezt sem úgy olvastad és értetted meg, ahogy leírtam.

552. life14 (válaszként erre: 504. - Gribedli***)
2014. aug. 5. 01:19

Olvasd el szóról szóra, amit ír valaki szerintem, mert annyira félreértelmezed, és olyan szavakat adsz az ember szájába, amiket nem is mondott.

Figyelmen kívul hagysz sok dolgot, amit leír,x de azt meglátod, ami a véleményedet igazolja, és csak nyomod a magadét.

És, ha el sem olvasod rendesen, amit ír valaki, vagy félreérted, akkor nem csoda, hogy másképp látod, mint amilyen valójában, és csak a te fejedben tunik olyannak.

Olyan szavakat látsz bele egy szovegbe, amik nincsenek ott.


Azért ismétlek ennyiszer, mert valamiért nem érted, amit mondani akarok.

551. life14 (válaszként erre: 549. - Life14)
2014. aug. 5. 01:09

Hozzátenném még, hogy aki olyan képekrol kér véleményt, amiken tudja, hogy átlagos súllyal vagy túlsúllyal rendelkezo nok szerepelnek, és tudja, hogy ezt le is fogják mások írni véleményként.

Szándékosan kér véleményt, hogy aztán támadhasson, mert megmondják a véleményuket mások valamirol, ami neki tetszik.

550. life14 (válaszként erre: 505. - Eb85e22a13)
2014. aug. 5. 00:38
Koszonom a tanácsot. Tudom, hogy ez lenne a helyes hozzáállás.
549. life14 (válaszként erre: 504. - Gribedli***)
2014. aug. 5. 00:33
Számomra inkább tunik betegesnek az, hogy valaki regisztrál egy névvel azért, hogy támadhasson másokat, és kotozkodjon, csak mert magát nem fogadja el. - Ezzel a mondattal nem rád utaltam, ha esetleg félreértenéd.
548. life14 (válaszként erre: 504. - Gribedli***)
2014. aug. 5. 00:28

Nem biztos, hogy én vagyok bipoláris, hanem egyszeruen nem olvasod el a szoveget rendesen, és nem értelmezed, ezért ez csak a te fejedben létezik(mint, ahogy nekem is írtad pár dologra). Már csak el tudom, donteni, hogy megtorténik-e valami velem a valóságban vagy csak a fantáziámban. Annyira nem tartom magam csokkentett értelmi képességunek, és pszichotikusnak. Ha azt mondom, hogy tettek ilyen megjegyzést, akkor az úgy is volt.

Végigfutsz a szovegen, aztán fél perc alatt vélemyényt alkotsz, megmondod, hogy ki milyen, mitol van problémája, és mi rá a megoldás. Csak lokod a magadét, anélkul, hogy tényleg figyelembe vennéd, amit a másik ír, és értelmeznéd.

Félreértelezed, amit kozolni akarok. A másik fórumban most láttam a hozzászólásod, és egyszeruen nem értem, hogy lehet ennyire félreérteni, amit egy másik ember kozolni akar. Olyan mintha nem látnál ki a saját fejedbol .

Nézz már magadba egy kicsit, és próbáld meg fejleszteni az érzelmi intelligenciádat, mert az emberek megértéséhez igencsak gyengék a képességeid szerintem.

Mielott még engem kuldesz szakemberhez.

Nem a sértegetés a célom, de sértésnek veszem, hogy gondolkozás nélkul eldontod, hogy milyen vagyok, és csak lokod a magadét, meg sem próbálod megérteni, amit írok.

547. life14 (válaszként erre: 524. - Grizus)
2014. aug. 5. 00:15

Ezelott szerintem semmilyen csevegos fórumban nem vettem részt, így nem tudom, hogy kihez akar gribedli hasonlítani.

Szerintem ezen a fórumon kívul még nem is írtunk egymásnak semmit. Illetve ma reagáltam máshol egy hozzám címzett ,,értékelésére´´.

Errol is itt hallok eloszor, hogy valaki tobb nevet regisztrál be ide magának.

Mondjuk az okát sem nagyon értem.

546. life14 (válaszként erre: 507. - Vacsa)
2014. aug. 4. 23:32

Értem, ha duhít valami, ami érint téged.


Nem értek a kutyafajták megállapításához, csak tippeltem.


Igaz, hogy csahos fajta?

Van pár ismerosom, akinek beagle-je van, és azt mondják, sokat ugat.

545. life14 (válaszként erre: 504. - Gribedli***)
2014. aug. 4. 23:06

Mikor azt írtad, hogy nem kell betojni, gúnyolódásnak értelmeztem.

Ha úgy látod, hogy kiforgattam a szavaidat, akkor elképzelheto, hogy félreértelmeztem, amit írtál vagy nem fogalmaztál egyértelmuen. Nem áll szándékomban kiforgatni.


Foglalkozom a kulsommel, lehet, hogy tobbet is mint kellene.

De ettol még nem ez alapján ítélem meg az embereket, nem veszek senkit nagyító alá, és nem kritizálok senkit kéretlenul társaságban.

Még, ha egy-két kép itt, amirol a véleményemet kérték erre is engedett kovetkeztetni.

Azokra sem írtam sértést azzal, hogy leírtam, hogy én nem akarok magamnak olyan alakot.


Vannak magánéleti és egyéb problémáim, mint ahogy másoknak is lehet. Emiatt túlérzékeny vagyok mindenre, és túlérzékenyen reagálok(meg az alaptermészetem is érzékeny). És így vezetem le, ezzel terelem el a gondolataimat, hogy ilyen hulyeségekkel foglalkozom.

Ezért írtam, hogy nem kell kielemezni, mert ki tudom magamat. És úgyis magammal kell lejátszanom, hogy változtassak ezen.


Ha ezért betegesnek tartasz, szíved joga.

Sok emberre mondhatjuk, hogy beteges, akinek a gondolkodásmódja, világnézete eltér a sajátunktól.

Számomra inkább tunik betegesnek az, hogy valaki regisztrál egy névvel azért, hogy támadhasson másokat, és kotozkodjon, csak mert magát nem fogadja el. Nem kotelezo senkinek elfogadni magát, de ezt ne másokon vezesse le.


Neked nem mondtak még ilyen sértést, azok, akikkel találkoztál.

De ez nem jelenti azt, hogy velem vagy mással sem torténhetett meg.

Egyébként ezek a sértések inkább a személyemnek szóltak olyan emberektol, akkikkel sosem szimpatizáltunk. Nem racionális indokok vezettek a rosszindulatúságukhoz.

Sok embert még az is idegesít, ha a másik levegot vesz, ha irigy és féltékeny rá, és ezt kimutathatja úgy, hogy a másikba, ahol tud belekot, és ha látja, mik a gyenge pontjai, mire érzékeny, azt használja ki, azt szólja meg.


Én sem írtam olyat, hogy más véleményét vagy ízlését akarod eldonteni.

Arra gondoltam, hogy azt akarod megmondani, hogy mi mások problémájának az oka, mi miatt mondják, amit mondanak, és, hogy mi erre a megoldás, holott nem ismered oket, az életuket.

Ezért frocsogok.

Úgy érzem elbeszélunk egymás mellett.

Az embereknek lehetnek magánéleti, munkahelyi, egészségugyi vagy egyéb problémái, amik miatt idegesek és túlérzékenyek lehetnek.

És nem oldja meg ezeket példáu az, hogy ráugaranak az elo emberre, aki szembe jon veluk. Ettol nem oldodnak meg a gondok és az ezekbol adódó idegesség sem.

Ha ilyen egyszeru lenne, akkor valószínuleg mindenki így oldaná meg a gondjait.

Nem a kulonbozo ízlések miatt vitatkozom.

Azt írod, hogy mások sem hitték el, hogy ilyen megjegyzést kaptam.

Én viszont sok olyan hozzászólást olvastam, amikben leírják, hogy hasonló megjegyzéseket kapnak vagy kaptak.

De nem mindenki reagál ugyanúgy az ilyen beszólásokra.


Nem minden hozzászólásra reagálok túlérzékenyen, csak azokra, amikben félreértenek vagy kiforgatnak vagy vagy olyannak írnak le, amilyen nem vagyok, és ez sértésnek veszem.

Ilyen hozzászólás nem sok volt, amire így reagáltam. Amire igen, az ugyanattól az egy-két embertol származott.

Mert úgy éreztem, hogy valamiért nem értik meg, amit kozolni akarok.


Vannak emberek, akik nem merik kimondani a véleményuket.

Itt nem azt értem, hogy kérés nélkul mindig mindent mások arcába kell vágni.

Arra gondolok, ha egy ot ért sértésre reagál valaki, vagy ha megkérdezik a véleményét elmondja.

Ha nem akar bántó lenni, akkor tapintatosan fogalmaz.

De vannak emberek, akik félnek a konfrontálódástól, és végigsunnyogják az életuket.

Hagyják magukat vagy másokat bántani szó nélkul, bárkitol bármilyen okból, és nem becsulik magukat vagy mást annyira, hogy megvédjék. Utána meg másnak panaszkodnak. Ha erre akartál célozni, azzal, hogy miért indítottam a fórumot, akkor rosszul látod, mert nem tartozom ezek kozé az emberek kozé.

Ki akartam írni magamból ezeket a gondolataimat.

De ugyanezt meg is mondom annak, aki úgy érzem, hogy megbántott.

Csak nem biztos, hogy más is a szívére veszi, bármit mondanak neki.

544. eb85e22a13 (válaszként erre: 543. - Derya)
2014. aug. 4. 22:36

En hogy haragudnek?:)

Csak mas modja nincs, ha ennyire akarod tudni..:)

543. Derya (válaszként erre: 536. - Eb85e22a13)
2014. aug. 4. 21:52
erre nincs idom, ne haragudj. :-(
542. Derya (válaszként erre: 533. - Érdekes73)
2014. aug. 4. 21:51

:-)

ez biztos... :-D

541. gribedli*** (válaszként erre: 534. - Mazsinka)
2014. aug. 4. 08:32

Jukio! Én is emlékszem rá, még csíptem Libra09..-et is, aki nincs, most olyanokat írok, akik már nincsenek, akik vannak, van egy csomó, akik jókat írnak. Te is a "buktával"...:DDD


Szerintem még egy üde színfolt volt Agostina, na, ő hiányzik, faca csaj! Nagyon poén megfogalmazásai voltak, jókat nevettem!

540. gribedli*** (válaszként erre: 532. - Érdekes73)
2014. aug. 4. 08:27
Na! Ez az:)
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook