Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek? fórum

Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek? (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
597. life14 (válaszként erre: 589. - Johanna2121)
2014. aug. 6. 13:16

[link]


Nagyon beteg volt a lelke.

596. Johanna2121 (válaszként erre: 594. - Life14)
2014. aug. 6. 13:11
Igen,ahogy mondod.
2014. aug. 6. 13:11
Azert Caro nagyon sovány volt már.
594. life14 (válaszként erre: 591. - Johanna2121)
2014. aug. 6. 13:10

Ezért írtam, hogy annyit kell enni, amennyire a szervezetednek szuksége van. Ha nagyobb fizikai megterhelés éri, akkor valószínuleg tobb energia kell, tobb táplálék a szervezetnek.

Mindig jelzi a szervezet, hogy mi jó neki és mi nem, csak nem mindenki figyel ezekre a jelzésekre.

593. Johanna2121 (válaszként erre: 592. - Life14)
2014. aug. 6. 13:09
Tökéletesen egyetértek veled.
592. life14 (válaszként erre: 588. - Johanna2121)
2014. aug. 6. 13:08

A biztosan testvéred meg van elégedve magával, rendben, békében van magával, és/vagy nem érdekli mások véleménye, nem aszerint éli az életét.

Téged és engem is befolyásol az, hogy mit mondanak mások, és nem fogadjuk el magunkat teljes mértékben.

591. Johanna2121 (válaszként erre: 590. - Life14)
2014. aug. 6. 13:08
Attól függ.Mert a sporthoz több energia kell.Rosszul is lennek ha nem ennék reggel.Reggeli után szoktam sportolni.
590. life14 (válaszként erre: 587. - Johanna2121)
2014. aug. 6. 13:04

Szerintem inkább azon van a hangsúly, hogy mit és mennyit.

Mindenki azt, és annyit egyen, amennyire a szervezetének éppen szuksége van. Se tobbet, se kevesebbet.

A mértékletességen van a hangsúly.

589. Johanna2121 (válaszként erre: 586. - Life14)
2014. aug. 6. 13:03
Isabelle Caroról hallottál?Mi a véleményed az ő alkatáról?
588. Johanna2121 (válaszként erre: 586. - Life14)
2014. aug. 6. 12:59
Az tény hogy volt hogy tesómnak s nekem is beszóltak hogy anorexek gyülekezete.1 et eltaláltak de ő viszont nem volt az,alapból olyan sovany mivel nagyon vékony a csontozata,és igen sutyorogtak róla,beszóltak neki,de őt nem zavarta.én meg örülök ha azt mondják fogytam s ne fogyjak tovabb.
587. Johanna2121 (válaszként erre: 585. - Life14)
2014. aug. 6. 12:56
Igen.Vagy a kaján spórolunk,s ruhákra költünk.Igen mert ha olyat veszünk,vagy főzelekeket eszünk az is egészséges.Persze nem jó ha sok mindent megvonunk magunktól mert akkor falásroham azaz binge lehet a vége.Szerintem lehet mindent enni de nem mindegy mikor.Pl én hat után már nem eszem,sütit csak reggel eszem.Így nem érzem azt hogy mindent megvonok magamtól,mégsem hizok.S persze alma,dinnye,őszibarackot eszem 5 után.
586. life14 (válaszként erre: 565. - Érdekes73)
2014. aug. 6. 12:53

Szerintem meg nem így kellene ellensúlyozni valamit, hogy ha már bizonyos rétegbe komplexusokat ultetunk (már akibe lehet), akkor bántsuk már a másik réteget is (hadd legyenek nekik is komplexusaik, hadd gondolják azt, hogy az az elfogadott, mert valaki kitalálta). Hogyha aztán beszóljon valaki a másiknak, o meg ugyanolyan sérto megjegyzéssel védhesse meg magát (mint, ahogy én is tettem).

Már sok ilyen szovegu képet láttam, tobb novel, Monroe-sat azt hiszem még nem.


Semmilyen kultuszt nem kéne hypolni, inkább mindenkit a saját adottságainak megfeleloen egészségre nevelni.

De az nem kifizetodo, úgyhogy maradnak az ilyen-olyan reklámok, hogy senki ne legyen elégedett onmagával. Már, akit ilyenekkel be lehet folyásolni, mert nem elég bolcs.

Én személy szerint nem vagyok, és hiába tudom ezeknek az okát, akkor is sértonek érzem (még ha nem is akarok úgy kinézni, mert nekem nem tetszik).

585. life14 (válaszként erre: 584. - Life14)
2014. aug. 6. 12:32

*létfontosságúak

választás

584. life14 (válaszként erre: 573. - 0f332c4ec9)
2014. aug. 6. 12:30

Ezzel nem teljesen értek egyet. Nem feltétlenul az anyagiakon múlik, hogy egészségesen etkezzen valaki.

Az ember kialakíthatja úgy az életét, hogy nagyobb figyelmet fordít az egészségére. Amit egyéb, nem szukségszeru dolgokra koltene (pl. szórakozás, divat, stb), azt az egészséges életvitelre, egészséges ételekre kolti. Vagy kevesebbet koltene olyan dolgokra, amik nem létontosságúak, és tobbet az egészsége életmódra.

Van, aki inkább az egészségébe, gyógyulásába fektet, azt helyezi elotérbe, és úgy alakítja ki az életét, hogy be tudja szerezni vagy kitermelni, amire szuksége van.

Foleg ha rá van kényszerulve, mert beteg.

Attól fugg, ki hogyan ossza be a keresetét.

Szerintem ez a legtobb esetben válastás kérdése.

583. life14
2014. aug. 6. 12:05

Ezt olvastam egy cikkben:

A civilizációs betegségek elterjedése immár egyértelműen veszélyezteti az emberiség létét! A világ lakosságának 15%-a cukorbeteg, Magyarországon a lakosság 40% allergiás, a 7 év alatti gyerekek körében 25 év alatt 440%-kal emelkedett a 1 típusú cukorbetegség aránya, a szív-érrendszeri betegségek a halálozások 55% át adják. Az emberiség 80%-a beteg, a csecsemőket is bele értve. Az orvostudomány egyhelyben topog, kiutat nem nagyon tudott mutatni. A korábban 40-es 50-es életéveinkben jelentkező civilizációs betegségek mára már gyermekeinknél jelentkezik. Ehhez hasonló gondolatok inspirálták a kutatókat már a 70-es években, mikor a kiutat kezdték keresni.

A megoldást nagyjából a gyógyszeriparban láttatták velünk. Ez a lehetőség nem hozott átütő sikereket, hiszen az előbbi számok már a gyógyszeripar világméretű uralkodása mellett alakultak ki.

Nagyon rossz a helyzet a gyógyításban és az orvostudományban. A rohanó világ kevés betekintést biztosít a társadalmi folyamatokba, általában csak a környezetünket látjuk. De a statisztika ezt mutatja. Nagyon beteg a világ és nem csak Magyarország. A globális egészség-válság okai azonban könnyen elemeire bonthatóak. Három alkotó eleme van a biológiai jólétünknek. A genetika, környezet és a táplálkozás. Sok esetben hajlamos volt az orvostudomány a genetikára fogni bizonyos betegség halmozódásokat. Mára kiderült, hogy az említett három pillér közük messze a táplálkozásunk okozza a legnagyobb bajt. A civilizációs betegségek kóroki tényezőiben a legritkább esetben bizonyítható a genetika szerepe. A hasonlóan táplálkozók mondjuk egy családon belül, hasonló betegségekben fognak szenvedni. Ebben semmi szerepe nincs a genetikának. Úgy hogy a jövő nem derűs. Bár ha a számokat nézzük, akkor ezt a jövőt már a bőrünkön érezzük. Nem a jövőről beszélünk, hanem a jelenről.

A megoldáshoz elengedhetetlen az orvoslás paradigmaváltása. Ki kell lépni a dogmatizmusból.

A táplálkozástudomány már régen átlépett bizonyos bebetonozott tévhiteken. Ilyen például a koleszterinkérdés. A táplálkozástudomány számára a koleszterin már lejárt lemez. Kutatások és a gyakorlat egyértelműen alátámasztotta, hogy indokolatlan volt a szív érrendszeri betegségeket a koleszterin mítoszába csomagolni. A vér koleszterin szintje ugyanis nem függ, csak kis mértékben az elfogyasztott koleszterintől.

A koleszterin hipotézis rengeteget ártott a betegeknek és az orvostudománynak is.


A civilizációs betegségek okai a külső tényezőkben keresendok. Vagyis azokban a mesterséges és nem szükségleteinket kielégítő kémiai anyagokban, amelyeket életünk során használunk, illetve azokban, amelyeket a szükségleteink kielégítésére használunk ugyan, de szennyeződnek az emberi tevékenységeink során. Harmadik forrása ezeknek az anyagoknak a táplálkozásunkra használt bioaktív vagy feltételes mérgező vegyületeket tartalmazó, túlélést biztosító élelmiszerek, melyeket a túlnépesedés miatt vagy az üzleti érdekek nyomása miatt, az emberiség bizonyos csoportjai fogyasztanak. És nem utolsó sorban ide kell sorolnunk azokat a gyógyszereket is, amelyeket az orvostudomány a gyógyításunk során alkalmaz a terápiás cselekvések sorában.(Ebből a szempontból nincs jelentősége, hogy hatásos vagy nem a készítmény, hiszem mellékhatásként jelentkezhet újabb betegség is.)

Összefoglalóan azt mondhatjuk, hogy ezek a megbetegítő faktorok a következők lehetnek:

élelmiszerek

tisztálkodó szerek

kozmetikai szerek

gyógyszerek

víz

levegő

fény

mágneses és mesterséges fizikai, levegőben terjedő hullámok

mikroorganizmusok: baktériumok, vírusok, gombák, prionok, plazmidok stb.

A felsorolt külső faktorok olyan egészségügyi kockázatokat jelentenek, amelyekre nem tudunk élettanilag tökéletes válaszokat adni, vagy csak ideig-óráig tudunk hozzájuk alkalmazkodni. Szervezetünket megbetegedik, többségében valamely úgynevezett civilizációs betegségben szenvedünk tőlük. A 19 század közepe jelentette az emberiség számára a forduló pontot. Erre az időszakra tehető a kereskedelem és az iparosodás kiugróan gyors fejlődésének kezdete, mely magában hordozza betegségeink döntő hányadát jelentő civilizációs betegségek kialakulását és megjelenését.

Ezen faktorok közül kettő jelentősége messze meghaladja a többit. Az egyik az élelmiszerek, azaz a táplálkozás a másik pedig a különböző mikroorganizmusok. A fertőző betegségekkel foglalkozó infektológia, jelentős bár sokszor az evolúciós orvoslás szemszögéből kétes eredményeket ért el a kórokozókkal való küzdelemben. Itt elsősorban az oltások és autoimmun betegségek összefüggéseire hívnám fel a figyelmet, melyekre egyre több vizsgálat utal.

Az utóbbi másfél évtized táplálkozástudományi kutatásai egyértelműen megmutatták, civilizációs betegségeink döntő része helytelen táplálkozási szokásainkból ered. Ennek az összefoglalónak a kereteit meghaladja annak vizsgálata, miért is alakultak ki ezek a nem egészséges táplálkozási szokások.

A kutatók és gyakorlati orvoslással foglalkozó orvosok a kiutat és okokat keresve jutottak el a természeti népek vizsgálatáig. Elemezve táplálkozásukat arra az eredményre jutottak, hogy közöttük nem fordulnak elő a civilizációs betegségek, átlagos halálozási életkoruk alig különbözik a föld civilizált országaiban élő emberekétől. Ugyan ekkor semmilyen egészségügyi és orvosi ellátásban nem részesülnek.


Jelenleg például a mezőgazdasági rendszerek csak mesterségesen tudnak fennmaradni. Úgy hogy az államok külön juttatást fizetnek a gazdáknak, ha azok gabonát termelnek, és azt eladják. E nélkül nagyon drágák lennének az élelmiszerek. Közben átalakul a mezőgazdaság, mindenki gabonát szeretne termelni a legelők eltűnnek, a húsfogyasztás visszaesik, és műélelmiszereket gyárt az élelmiszeripar, amiket elfogyasztva aztán betegek leszünk, majd jön a gyógyszeres kezelés, amiről a gyógyszeripar szedi le a sápot, illetve természetesen a biztosító társaságok. Sorolhatnánk a további mesterségesen fenntartott válságrendszert.

582. life14 (válaszként erre: 572. - Eb85e22a13)
2014. aug. 6. 11:44

A fogamzásgátló tablettákról és a szteroidokról:

A fogamzásgátló tabletták két- vagy egykomponensű szintetikus szteroidok (szintetikus

ösztrogén és progeszteron vagy csak progeszteron tartalmúak). Arra hivatottak, hogy egy

genetikailag kódolt, természetes folyamatot állítsanak le a női szervezetben. Így általánosan

elmondható, hogy hatásuk káros a női egészségre.

A fogamzásgátlók káros hatásai:

- a máj működését befolyásolják – az anabolikus és metabolikus anyagcsere folyamatok

megváltoznak1

- a cukorháztartás anyagcseréjét befolyásolják: inzulinrezisztens állapot létrehozásával –

a következményes hiperinzulinémia a szervezetben egyéb biokémiai folyamatokat

indít el – állandó gombásodás, valamint emésztési és étkezési zavarok stb. kialakulást

segíti1

- a tápanyagok felszívódását megváltoztatják: fehérjék, vitamin és ásványi anyagok

felszívódása nem kielégítő1

- korai életkorban előtérbe tolják a genetikai érzékenységeket: pl. metabolikus (X)-

szindróma elindításával, daganatos megbetegedések megalapozásával, a korai vagy

korábbi menopausa indukálásával, valamint autoimmun folyamatok beindításával stb.

maradandó károkat manifesztálnak a szervezetben1

Mivel a fogamzásgátlók szintetikus készítmények ezért sosem mosódnak ki a szervezetből,

nyomokban mindig megtalálhatók, mennyiségük a szervezetben történő állandó bekerüléssel,

az éveken keresztüli szedéssel összeadódik.

Elmondhatjuk, hogy a fogamzásgátlók a felsorolt hatásaiknál fogva egészségügyi (pl.:

cukorbetegséget, szív- és érrendszeri betegségeket, endometriosist, korai menopausát stb.) és

termékenységi problémákat okozhatnak és okoznak

.

Több év fogamzásgátló szedés nagyban hozzájárul a betegségek és hormoneltérések) kialakulásához vagy visszatértéhez, mely

visszatérés már gyakran sokkal komolyabb és nagyobb tünetekben mutatkozik meg újból.

581. life14 (válaszként erre: 572. - Eb85e22a13)
2014. aug. 6. 11:38

A gének hajlamosíthatnak betegségekere, de valami mindig kiváltja a betegséget.

Én úgy gondolom, hogy a számunkra helytelen gondolkodásmódunkkal és az életmódunnkal betegítjuk meg magunkat. Tobbre becsuljuk az anyagi felszínes dolgokat, mint a saját testunket, egészségunket.

Ebben a pénzorientált világban a hatalom és a becsvágy az elso. A mass mediában meg sulykolják bele az emberekbe az egészségtelen életmódot.

Szerintem az egészségugy és a gyógyszeripar célja, hogy betegen tartsa az embereket. Ha nincs beteg, nincs profit sem.

Ha változtatni akarunk, akkor elsosorban magunkat kell megváltoztatni, az életmódunkat, a szokásainkat, a gondolkodásmódunkat, a táplálkozásunkat.

580. life14 (válaszként erre: 500. - Life14)
2014. aug. 6. 11:38
*ha valaki ennyit emlegeti, foglalkozik más nemi életével, annak valószínuleg a sajátjával vannak problémái. Ha valaki magával rendben lenne, nem mással foglalkozna, kotne bele lépten-nyomon másokba, és okoskodna bele mindenbe, nem vetítené ki a saját magával való elégedetlenségét másokra. lehet, hogy ez minden baj forrása. ezzel befejezném a személyeskedést és a kotozkodést.
2014. aug. 6. 09:04
Hát nem tudom,én meg sok agyonfogyózott csajt látok,pálcikalábakkal.Persze a nagy bevásárlóközpontokban én is látom,hogy megrakva tele a bevásárlókocsi,mindenféle cukros szemetekkel.
578. gribedli*** (válaszként erre: 567. - Érdekes73)
2014. aug. 6. 08:39

Szerintem ő ma is jó nő lenne:) Nagyon sok dokumentumfilmet láttam róla, nagyon tudatos nő volt, súlyzózott, jógázott, balett órákat vett minden nap, ápolt volt. Nagyon hajlékony volt, stb. Egészségesen kajált (kár érte a sok gyógyszer miatt, a többi helyén volt). A korabeli nőkhöz képest top, a mai nők mellett ugyanúgy megállná a helyét a mai vívmányokat hasznosítva, mai krémekkel stb.


A végén, mielőtt elmegyógyintézetbe került, csontsovány volt, de kövérnek nem mondanám előtte sem, inkább az a típus, aki mellre/vállra hízós, de ha tartja a súlyát akkor ott is tök rendben.

577. gribedli*** (válaszként erre: 573. - 0f332c4ec9)
2014. aug. 6. 08:29

Amikor gyerek voltam, a meki sokkal tobbe kerult mint a normalis, egeszseges kaja, ezert ha ez mostanra sem valtozott, nem hiszem, hogy ha valaki gyorsetterembe jar, az szegenysegbol teszi, inkabb egy valasztas. Van penze mindkettore (kikerulne a masik is) de azt valasztja.


Koplalas, ja...en sem koplalok, nem is tudnam vegigcsinalni az edzeseimet:)

576. eb85e22a13 (válaszként erre: 573. - 0f332c4ec9)
2014. aug. 6. 02:01

Nem teljesen igy ertettem. En azt mondom, hogy nincs olyan, hogy egeszseges ember, aki huzamosabb ideig sz.r kajat eszik. Es rengeteg lany szed fogamzasgatlot. Jo par ev utan tuti, hogy nem marad egeszseges a szervezete, esetleg csak nem tud rola, csak azt erzi, hogy nehezen fogy,vagy faradtabb, vagy narancsboros, stb.. ,de mar borult az egyensuly. Kesobb mikor mar tunetei vannak, rafogjak masra, hogy mitol van..


A szulo nem allhat napi 24 oraban a gyerek mellett,igy nem tudja megakadalyozni,hogy megvegye chipset pl. Szoval 2 lehetoseg adott. Vagy mar koran raneveli a szulo a gyereket az egeszseges kajalasra, vagy a gyerek onmagatol igy dont, hogy ugy fog kajalni. De ha a gyerek chipset akar enni, es van ra penze, chipset fog enni./nem kisgyerekre gondolok/.

Egyebkent meg sok szulo maga veszi meg a gyereknek az uditot, mert o maga is azt issza.

575. anya4005 (válaszként erre: 573. - 0f332c4ec9)
2014. aug. 6. 01:40

Én csak azt nem értem,ha olyan carul áll mindenki anyagilag,miből telik a gyorséttermi kajára,chipsre,üdítőre. Egy tökfőzelék fasírttal 4 főre kevesebből megvan,mint a mekiben 4 menü! Az ásványvíz is olcsóbb a colánál,hogy acsapvizet már ne is említsem.

A szülőknek már egész pici korban oda kéne figyelni a gyerekekre,hogy megszeressék a mozgást. Amíg nem volt net és dvd talán kevesebb elhízott kamasz volt,mint most! Persze,könnyebb megvenni a legújabb játékot vagy filmet,mint elmenni kirándúlni a gyerekkel. És a kirándulás megint csak olcsóbb!

Tudom,sokat dolgoznak a szülők,le vannak terhelve,de,ha nincs is energiájuk a gyerekekkel bicajozni,lehet őket táborba küldeni,ott legalább a levegőn vannak,felügyelet mellett,és programokat szerveznek nekik (nálunk legalábbis van nyári tábor,ami nem egy vagyonba kerül,önkormányzati).

Egyenlőre még picik a fiaim,de már most nézegetjük az ovis focit a nagynak,hogy mozogjon.

574. grizus (válaszként erre: 567. - Érdekes73)
2014. aug. 6. 00:55
Liz Hurley jegyezte meg ezt. Hát, ha férfi lennék, és választanom kéne, gondolkodás nélkül Monroe.
573. 0f332c4ec9 (válaszként erre: 572. - Eb85e22a13)
2014. aug. 6. 00:53

Na ja. De a betegekről ne beszéljünk most. Elég baj lehet nekik és sajnálom is őket. De nem rájuk gondoltam. Inkább azokra akik nem betegség miatt vannak nem kicsit elhizva. Igen nekem is eszembe jutott,hogy mivel annyira jó élet van itt..na,hogy kevés pénzből próbálja sok szülő megoldani,hogy egyáltalán kaja legyen az asztalon és az bizony szinte mind egészségtelen és hizlaló. A másik ok lehet a sok gyorséttermi szar,chips,cukros üditők,de ott meg azt nem értem,hogy a szülők miért engedik. Szerintem is az egészséges ételeket,egészséges főzést ,mozgást kellene divatba hozni. De sajnos nem ez van. Legalábbis még nem. Hanem csak a "vége" a legyél vékony. De,hogy azt hogyan érhető el normálisan és egészségesen na az már nem.

Igy viszont ha belegondolunk itthon még csak félig van meg a soványság kultusz. Vagyis a vége csak. Mert valaki látta máshol,hogy az jó :) De azt nem,hogy esetleg hogyan érte el ami nem koplalás.(Mondom én aki szintén keveset eszek tudatosan,bár nem koplalok).

572. eb85e22a13 (válaszként erre: 571. - 0f332c4ec9)
2014. aug. 6. 00:42

Azért is van ez , mert nagyon sok a beteg ember. Betegek a sok sz.r kajától, a mozgás hiánytól, és a fogamzásgátlótól/ösztrogén dominancia,pm,stb/ és annak negatív utóhatásaitól. rengeteg endokrin betegség is ezért van.Es ezt nem csak azért írom, mert nekem is van eü.bajom/.

Felborítja a hormon háztartást teljesen. Olyan egyensúlytalanságban pedig aztán fogyózhat, semmit nem ér..

És persze vannak akik eleve betegek. Vagy ha egészségesek, tizenéves korukra azzá teszik magukat a fentiekkel. Eszik a sok műanyagot, gyors kaját, isszák a cukros mérgeket, ülnek a gép előtt egész nap, nem mozognak..

Ma már nem számít az egészség a legtöbb embernek, inkább fontosabb a tiniknek, hogy milyen pl.telefonjuk van, vagy milyen műkörmük. Nem mindegyik ilyen , de a többségük.

A másik véglet az anorexiások..,

Persze azért az is számít, hogy sok a szegény ember Mo-n. Ha olcsóbb pl.a fehér kenyér, nem a drágább rozs kenyeret veszi. A magyar ember azért lehet ki tudna magából többet hozni, ha lenne több pénze, mint mondjuk a legtöbb pl.amerikai, egy angol, vagy egy ír. Ahol van pénz, de borzasztóan egészségtelenül kajálnak.De sok jobb módú magyart ismerek, akik mindenre adnak, csak pont az egészségre nem. Szóval van minden fajta ember, és tini is.

Nem a vékonyság kultuszt kellene bevezetni, hanem az egészséges életmód, és mozgás kultuszt. Kár, hogy nem inkább az a "divat"./persze ez is csak akkor ér valamit, ha hosszú távon űzik, ezért tettem idézőjelbe a divat szót./

571. 0f332c4ec9 (válaszként erre: 570. - Érdekes73)
2014. aug. 6. 00:19
Biztosan sok nő fogyózik egész életében,de akkor sem értem,hogy a" hétköznapi" embereken miért nem látszik a soványság kultusz. Jo-jo okés. Van ilyen sok,de mégis naponta borzadok el egészen fiatal lányokon. Mert mondjuk egy idősebb nőnél..persze ne hizzon el mert nem is egészséges ,de azért egy 50+-os nőnél aki szült már 2-3 gyereket vagy egy 70 -es nő aki felnevelt szintén gyerekeket,unokákat dolgozott egész életében na ő lehet azt mondja nem érdekli az a +5,6,7 kg. De egy tizenéves leányzó?? Vagy egy huszonéves lány aki párt keres és késöbb gyereket akar...Szóval vannak itt hézagok.
570. Érdekes73 (válaszként erre: 569. - 0f332c4ec9)
2014. aug. 6. 00:06
Hát nem látszik pláne Amerikába :) Szerintem a jo-jo miatt sem látszik. Rengeteg nő végigfogyózza az életét. Olyanok is akikről egy ismeretlen meg nem mondaná :(
2014. aug. 5. 23:38
Ez igaz,hogy a csapból is az folyik,hogy vékonyan szép az élet és a nő,de már a pasik is és az is igaz,hogy normális keretek közt egészségesebb is. De nézzetek már körül az utcán! Egy csomó husibnál husibb nő és bizony tizen-huszonéves lánykák grasszálnak. (és NEM bántom a telt embereket). És férfi is. Szóval? Akkor mi is ez a soványság kultusz? Ami szerintem is létezik,de hiába van erről szó mindenhol az "utcán" mégsem ez látszik.
2014. aug. 5. 23:29
MM. nek gyönyörű formás alakja volt,szerintem nem telt.Igen sajnos a médiából mindenhonnan a soványságkultusz folyik.Illetve mindenhonnan ilyen diétát olyan diétát olvashatunk.Nemrég hallottam egy ismerősőmtől,hogy egy 25 fôs osztályban,az összes lany fogyózik,s szó szerint ciki enni.Szomorú hogy ide jutottunk.
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook