Vegetáriánus gyermekek? (beszélgetés)
Te így gondolod... de olvastam egy vega gyerek blogot... keresgéltem ferkónak és találtam. Szóval ott anyuka elég ügyes.. sok okosságot írt. És azért merném ajánlani annak aki így táplálkozik, mert ez az anyuka a gyakorlatban is kipróbálja a dogokat tehát nem légből kapkodva ír. Annak ellenére vagyok így vele ,hogy egyébként a vegán étrenddel csecsemő is kisgyermek illetve kamaszkorban nem értek egyet.
De lehet valamit gyakorlatiasan átgondoltan jól csinálni és lehet megszállottan is filozófiával és ezotériával átitatottan bután is.. mint ahogy egyes emberek hozzászólásai itt mutatják.
Gavilló gratulálok a vega anyukáknak ügyesek:)
Ezt te honnan veszed? Milyen jogon rágalmazol?
Honnan tudod kik az én ismerőseim akikről beszélek?????? Bvagy
Természetesen az ilyen és ferkó által oly gyakran emlegetett statisztikák nem relevánsak......
S ezzel nem téged akarlak bántani csak azért hoztam fel példának, mert neked is és nekem is más a tapasztalatom. Van 4 vegán aynuka akiket ismerek. Egynek gyönyörű kisbabája született semmi gond nélkül és most is egészséges kisgyerek. A másik háromnak sajna nem korababák mind 3 kis súllyal született 1000-1200g-mal és a kis súlyú újszülöttek minden problémáját nyögi most is kisgyerekként.
Ettől függetlenül természetesen a te ismerőseid lehetnek tök egészségesek. Ez egy gyakorisági megfigyelés a környezetemben.
S AKKOR AZ VAN, HOGY ILYENT AKKOR IRUNK, HA BIZTOSAK VAGYUNK....TANULD SZEPEN MEG, HA KELL, UJRA ANYUCITOL.
.
1. A 934. hozzaszolasomban senkit nem sunyiztam le, ez olvashato.
2. Ha a 934.- ben le is sunyiztam volna valakit, miert irtad ezt:
,,903. Serry 2011-02-17 22:02
Igen egsézen pontosan engem. . . .
(válasz fe939 900. hozzászólására)"
TUDSZ peldat hozni erre, amit a 903.- ban irtal? Amugy errol kerdeztelek mar.
Szoval?
Dehogy magánszám!Világszám!(Ferkó-világszám)
Nem az asszisztencia a kár,hanem hogy állandóan plafonon van.(csak fel ne robbanjon...)Állandóan attól félek,hogy megüti a guta.Tök feleslegesen.Értelmesebben is vitatkozhatna...
Azt tudtátok,ohgy az én statisztikáim szerint a vega anyukák nagyobb valószínűséggel szülnek korababákat vagy sorvadt csecsemőt?
( 4-ből 3 anyukát ismerek)
Ó az a sok hústól lebénult,agyonra elbutult gyerek az ovikban és iskolákban!Tényleg!
Jajj...te annyi hülyeséget hordasz össze!
Talán nyissatok egy "sunyinak neveztél" topikot.
:-))))
Olvassál már oda van írva:
(válasz fe939 934. hozzászólására)
Vagyis a 934 hsz-ben sunyizdad le az illetőt.