Varrónők segítsetek! (tudásbázis)
Vannak ám itt varrónők, de b.sznak segíteni neked. Ez a gond.
Én is csak hobbivarrónő vagyok, azért nem tudok annyi mindenre választ.
Ja és főleg, még azt sem tudni, hogy milyen típusú a géped. Nem mindegy, hogy egy Singer, egy Pfaff, vagy Neumann, esetleg Lucznik... Mindegyiknek van valami "technikája", amit ismerni kellene. :(
Igen.
(...én meg nem tudom a szakkifejezéseket :)))
Az orsó jól van a helyén?
Maradhatott egy cérnaszál valahol az orsótartóban, vedd ki ismét az orsót, és a kis seprűvel takarítsd ki (adtak kis kefét hozzá, úgy emlékszem).
Az is lehet, hogy nagyon száraz a gép.
Akkor valami nincs jól összerkava odalent... De hogy mi??? Agyalok!
Valaki segíthetne még!!! :D
oks. Tedd be a bobint, ahogy tudod, majd a cérnát, ami benne van, húzd meg, még mielőtt felülre húznád. Ne túl erősen, de kicsit rántsd meg. Ha nem esik ki, akkor elvileg a helyén van. D mikor beteszed, elvileg kattannia kell egy halkat.
(Én is tanultam 10ujjas vakírást, csak én megbuktam belőle... Még mindig nézem a kezeimet.:D )
jesszus. Bocs. Két évig tanultam vakírást és ha nem figyleek akkor van hogy elcsúszik az egyik kezem.
Anem tudom hogy rendesen a helyén van e. Egyféle képpen tudom csak betnenni. Valami nagyon nemjó. Bármit csinálok ugyan ez a problélma.
tekheseb fekeneken: mire ezt kibogoztam!!! :D
Rendesen a helyén van a bobin?
A többi orsó arra van, hogy ne kelljen minden alkalommal letekerni, majd újracsévélni a cérnákat. Ha felorsózol néhány alapszínt (pl. fekete és fehér), azokat nyugodtan hagyhatod is, és a kevesebbszer használt színeket kell akkor csak tekergetni, ha szükség van rá.
Ecset: ha sokat fogod használni, főleg ha bolyhos anyagot varrsz, vagy pl. farmert, észre fogod venni, hogy a talp alatt, az anyagtovábbító fogakhoz, valamint az orsó környékére beragadnak a bolyhok. Az ecsettel ezt szépen ki tudod pucolni.
Olaj: mivel vannak a varrógépnek forgó részei, azokat néha olajozni kell. Azokat a pontokat, ahová az olajat kell tölteni, mindig megjelölik egy kis ikonnal, vagy a beöntő nyílást befestik pirosra. Ha olajoztál, mindig varr egy ideig egy rongyon, mert ha véletlenül túltöltötted az olajtartályt, rápacsmagolja az anyagra... :(
Olajozni nem kell túl sűrűn, az ipari varrógépeket is csak (asszem) hetente vagy havonta olajozzák. De ha szerencséd van, olyan a géped, amin tátszik a tartály egy kis darabkája és akkor azon van min-max jel... :) De a próbavarrás akkor is kell, egészen addig, amíg már nem jön olaj és a tűről is "elfogyott".
A gumi szerintem egy pótszíj, méghozzá az, amelyik a motorból viszi át a forgatónyomatékot. A jobb oldalo nagy tárcsa burkolata alatt és a motor között van valamerre. Sejtésem szerint egy csavarokkal rögzített burkolat alatt... :)
Arra már rájöttem hogy a sebbességet a tekerőgombon az +S- jelnél kell beállítani, mert ha a - fele tekerem akkor lassabban varr. És azért is kézenfekvő mert az S lehet a speed azaz sebesség jele.
Ahogy azbálja befele a felső cérnát felakad az alsó orsót forgató szerkezetre és csak akkor tudom kiszedni a beakadt cérnát ha tekheseb fekeneken a tűt. Valamibe beleakad a felső cérna azthiszem. Egy nagy köteg cérna lóg ki varrás után abból a lyukból ahol a tű varr.
A különböző talpakról: az a gomblyukvarró, aminek a két "talpszéle" között nagy a lyuk. Az is lehet, hogy egy keret alakú a talp, tehát kívülrűl téglalap alakú, belül szintén téglalap lyukkal...
Aztán, ahogy anyuca66 is írta, van egy zippzár-varró talp. Ezt onnan ismered meg, hogy sokkal vékonyabb a többinél, hogy "közvetlenül" a húzózár fogai mellett varrhass.
Igen. Az a kapó azért van, mert az segíti a szemképzést. Mikor a tű alsó holtpontból elindul felfelé, a kampó beleakad 1 kis időre, hogy fogja a hurkot, amíg az alsó szál átmegy rajta. Aztán "elengedi".
Az alsó orsó tényleg nem mindegy... :) Mint ahogy sok apró kis bigyó sem... ;)
Maiak műanyagból vannak. De szerintem ha amikor, és ott ahol kell beolajozzuk, jó.
Kölönben nem drága. ( jó erős dohányos havi cigipénze persze nem a 100.000. Ft ra gondolok, 20.000 körül van ).
Megtanulni jó rajta, kis nyíl mutatja a cérna útját. Ha megtanulsz rengeteg dolgot meg tudsz gyártani.
Jaa. ezt jó hogy leírtad. Teljesen érthető volt. Most vettem észre hogy rossz fele tekeredett az alsó orsó. És eddig hagytamhogy lehúzza a felső szálat a gép, valahogy kijött az alsó szál.
Kipróbáltam és észrevettem hogy ez az alsó orsóforgató szerkezet feltekeri magára az felső szálat, van rajta egy kampó.
Bocsi, most megyek aludni. Holnap kb. 9től leszek, úgyhogy ha gondolod, fogok tudni segíteni!
Remélem, nem csak a szándék lesz meg bennem, hanem a tudás is! ;) :D
Jó éjt!
És hogy válaszoljak a priviben feltett kérdésedre is: az alsó szál nem jön fel magától, neked kell felhúzni. Az eljárás:befűzöd a felső szálat, az alsót orsótokkal együtt a helyére rakod. A felsőt kb. 10 centire húzd el hátrafelé, a talp maradjon fent. Kézzel tekerd meg a tárcsát, ami a motortól jövő szíjon át hajtja az egész gépet. Jó nagy, jobb oldalon találod. A tű elkezd lefelé sétálni. A felső szálat hagyd lazán, de arra ügyelj, hogy a vége ne csússzon le a lyukba. Amikor körbeértél, és megint felső holtponton van a tű, hagyd abba a tekerést. :) És ekkor húzd meg hátrafelé a felső szálat. Ki kell ott jönnie egy huroknak. Összecsukott ollóval, vagy a szálvágóval húzd addig a hurkot, míg az egyik vége ki nem ér a lyukból.
Hát, remélem, sikerült elmagyaráznom ilyen későn úgy, hogy meg is értetted... ;)