Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban? (tudásbázis)
Az jó ha sokáig tart...!
Arra kell gondolni amit szeretnél,és nagy eséllyel úgy is lessz !
1. NEM KELL HOGY HIGGY NEKEM
2. Van egy barátom ő be tudná szkennelni,ki tudja lehet,hogy még valaha meglátod. Jó ötlet szeretném én is ha megmaradna.
3.Nekem is van ám két vasallós képem,de az meg a telefonomon van. Mondjuk rám mindég tapad minden. Folyton fullon vagyok energiával.
EZ A FELTÉTLEN SZERET AHOGY Ő SZERET!
MEG IS KAPOD EZT,KB AZ UTOLSÓ NAPIG?
Kiment az álom a szemedből?:)
Nem digitális,ezért nem tudom feltenni,eddig sem hittél nekem ezután is kénytelen leszel a szavaimra hagyatkozni ezügyben.
Az energia mérhető általában Joule-ban fejezik ki. Fényképezhető is pl. a hőenergia hőkamerával. A sima fénykép is energiát örökít meg, fényt, azaz elektromágneses sugárzást.
Szellemet soha nem láttam, és nem is éreztem.
1. ?
2. Fejlődsz! Meg kell dícsérjelek!
:)
Az elmegyógyintézetben is látnak egyet s mást. Akkr azok a dolgok is léteznek?
Mondom, hogy nem vonom kétségbe Harasztosi képességeit.
Hát igen az igazság az IDEÁT VAN NÁLLUNK,IGAZ KINGI7?!
:)
van egy fórumod az energiagyógyászatról szerintem odavága téma..
Az értelmet azért kapjuk,hogy megismerjük Isten szeretetét,VAGYIS nem a bizonyítgatás a cél!
Boldogok akik nem látnak mégis hisznek!
nekem is van fotóm szellemmel.. az egri panoptikumban készült...
fénylényeket láttál már? Pedig léteznek, nem mindenkinek olyan kifinomult a "látása"
Szellemeket :)))) érzem és látom őket, nekem elég meggyőző...
Harasztosi? te érzed amikor a bőrődhőz egy forró vasaló ér? Ha elveszed, akkor meg mintha egy hideg zuhany érne, bizsergés, megkönnyebbülés a meleg hatására...nos mivel magyarázod??? Az igazság én sem tudom mi, de jó érzés, és jobb, ennyit tudok mondani, ha rendbe jön nem mindegy, hogy mitől? Ha nem kell a gyógyszert szedni és jó a közérzetem,nem mindegy?
Nem vagyok földhözragadt,mint te, nem értek a fizikához, amit tapasztalok abban hiszek.
"az energia...Még le is fényképezhető!" - Úristen...
Akkor arról beszélj, hogy milyen műszer méri a Harasztosi által átadott energiát, vagy a szellemeket!
(Én nem tagadom Harasztosi képességeit, de nem is tartom igaznak, mivel nem tudom, mi az igazság.)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?