Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban? (tudásbázis)
Hát elkezdtem olvasgatni a fórumot, de nem lettem okosabb... valami konkrét hozzászólás érdekelne, nekem nem igen maradt más alternatíva,:( vagy ha valaki tud jobbat, aki nem orvos az is érdekelne....
Nem akarok belemenni az energia témába, mert nincs erőm hozzá...
Mindenkiben van, csak függ, hogy ki mennyire fejleszti.
Tavaly én indítottam ezt a fórumot és látom vitafórummá változott:(
Nekem már van tapasztalatom a Harasztosi úrral kapcsolatban.
Járok másik természetgyógyászhoz és csak amiatt mentem el a Harasztosi úrhoz, mert nem tudott fogadni a természetgyógyász. SOS segítségre volt szükségem. A parafenomén úr beteg volt amikor kezelt, náthás. Úgy kezelt, hogy közben szipogott és az órát nézte többször is. Ez elég zavaró volt. Késett és elnézést sem kért a késedelem miatt. A kezelés ára 8000 Ft volt ami 20 percig tartott(tavalyi ár) Azt hiszem ez nagyon eltúlzott összeg. Más intézményben ezért a pénzért kb. 3 óra hosszat kezelik a betegeket. Persze azt is tudom, hogyha segít akkor az ember nem sajnálja ezt az összeget sem. Valaki itt írta, hogy az asszisztensei segítenek. Igen a váróban ül egy titkárnő, akinek az is nehezére esik, hogy köszönjön amikor belép az ember. Ő készíti el az aurafotót de nagyon felületesen magyarázza el, hogy mit látunk rajta. Kértem, hogy küldjék el e-mailben, ami csak félig sikerült részükről. A másik e-mailt azóta is várom:) Persze ajánlatokat (reklám) azóta is kapok tőlük. Hát ezek az én tapasztalataim. Igaz ezek a tavalyi évre vonatkoznak és lehet, hogy azóta már történt változás. Annak nagyon örülök, hogy vannak emberek akiknek segített, sajnos én nem tartozom közéjük.
Lehet boncolni is...végül csak bebizonyosodott. A kételkedés az addigi ismeretek alapján jogos volt. A kételkedés mindig okozhat kis kárt, túl nagyot nem. Viszont ha kételkedés nélkül mindent elfogadunk annak beláthatatlan a következménye.
A vakpróbák sikertelenségének van egyszerűbb magyarázata is.
Többször neki futottak a bizonyításnak.. de sajnos az állatok elpusztultak a hosszú úton.. Viszont a bölcsek egyike sem volt hajlandó elutazni Ausztráliába.. Itt van a hasonlóság Veletek:-)
A 2 réses kísérlet pedig úgy jön ide, hogy tudunk egy jelenségről, ami magyarázatot adhat a vakpróbák sikertelenségére.
"Az angol tudományos akadémia tudósai csalásnak és hamisítványnak hitték a kacsacsőrű emlőst, mert ilyen állat nem létezhet. . . "
Köszönjük hogy megosztod velünk Harasztosival kapcsolatos tapasztalataidat!
Ez megint egy eltúlzott legenda. Ha volt is ilyen, csak addig a rövid ideig tartott amíg minden kétséget kizáróan be nem BIZONYÍTOTTÁK nekik. Ez a lényeg: BIZONYÍTANI. Az anekdoták nem bizonyítékok. Az hogy valaki látott ilyen állatot és elmesélte önmagában nem elég. A loch nessi szörnyet is sokan látták, meg a yetit is.
Amíg nem jöttél a kétréses kísérlettel - aminek aztán tényleg semmi köze a témához - Harasztosiról, és a bioenergetikáról beszélgettünk TŰZ-SÁRKÁNNYAL.
Utoljára arról beszéltünk, hogyan lehetne objektív tapasztalatokat szerezni Harasztosi képességeit illetően.
Fiúk, azt kell feltételeznem, hogy funkcionális analfabéták vagytok! El tudjátok olvasni a szöveget, de nem tudjátok értelmezni!
Tapasztalatokkal kapcsolatos a fórum.
Nektek van ilyenetek?
Nincs!
Akkor miről is beszéltek????
Offffff: Az angol tudományos akadémia tudósai csalásnak és hamisítványnak hitték a kacsacsőrű emlőst, mert ilyen állat nem létezhet...
offffff2: Több dolgok vannak Földön s Égen, Horatio, mintsem bölcs elmetek álmodni képes"
Ez valami vicc? Te kezdtél offolni a kétréses kísérlettel, meg a többivel.
Amúgy meg témába vágó, parajelenségekről beszélgetünk.
Fiúk! Azt hiszem, rossz fórumba írogattok!!
Emlékeztek a címére??
"Tudásbázis - Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban?"
Mivel nektek semmilyen tapasztalatotok sincsen a témában, talán priviben beszélgessétek meg egymással:-)
"Ez történik a epirogenetikusokkal is, ha nem vakpróbának akarják alá vetni működik, ha egy rakás szkeptikus azt lesi, mikor rontja el, akkor a várakozásoknak megfelelően viselkedik!"
Ezt legfeljebb gondolhatod. Ne kezeld úgy, mint ha így lenne, mert ez egyelőre még csak a te képzeleted szüleménye!
A kétréses kísérletet totálisan félreértelmezed. A detektálással fizikailag avatkozol bele a folyamatba, így a végeredmény más lesz. A részecske-hullám kettős természet alapjelenség, így működik a természet, még ha a szűk fantáziájú, a részecskéket porszemként elképzelő embernek ez szokatlan is. Olvass utána "rendes" fizikakönyvekben!
A kísérlet amit írtál vakpróba ugyan, de nem kettős vakpróba. Kettős vakpróba akkor lenne, ha a teremben ülők sem tudnák hogy hol a tárgy, Így a viselkedésükkel, nézésükkel önkéntelenül is elárulhatják. Valószínűleg így is történt. Esetleg ha másik másik teremben vagy a folyosón tartózkodnának, és ott gondolnának a tárgyra...
Gyógyszerek klinikai tesztjeinél pl. a kezelésben résztvevő orvos sem tudja hogy melyik páciens kap valódi hatóanyagot, és melyik placebot.
Emlékszel még a "Kétréses kísérletre"???
Ha detektálom, részecske, ha nem nézem, akkor hullám!
Ez történik a epirogenetikusokkal is, ha nem vakpróbának akarják alá vetni működik, ha egy rakás szkeptikus azt lesi, mikor rontja el, akkor a várakozásoknak megfelelően viselkedik!
Ma tanítottam a Mantrán. Játszottunk, mert leült a hangulat a vizsga miatt. Feladat: Valaki kimegy a teremből, míg kint van eldugunk egy tárgyat. Amikor bejön, senki nem adhat semmilyen jelzést, csak gondolhat a székre ahol a tárgy van, pl. jobb oldal, 2. sor, 6. szék...
Háromból hárman megtalálták!
Szerinted ez is csak véletlen:-PPPP
Azt mondod, a megérzéseidre halgatsz. Jó példa vagy rá hogy ez mennyire bizonytalanná, következetlenné tesz.
Pl:
"még vállaszolni sem fogok csak az arra érdemeseknek"
Nyilvánvalóan rám értetted, mégis válaszoltál.
"ISTEN ÁLDJA"
Mégis visszajöttél.
"TÖBBET NE ÍRJ MERT NEM VÁLASZOLOK!"
Erre sem vennék mérget.
Nekünk, IGSz-szel - azt hiszem, írhatom magam mellé őt is - nem szokásunk hinni.
Egyébként meg nem szükséges kiabálnod, a kisbetűket is el tudjuk olvasni, és csak a nagybetűk miatt nem fogunk komolyabban venni.
A bizonyítást (vakpróbát) a következőképpen képzelem el:
Egy klinikán, vezető orvosok és tudósok, valamint bűvészek jelenlétében (ők a csalás lehetőségének kizárásához kellenek). Egy sorsolással kiválasztott ember lefekszik bekötött szemmel az ágyra. Harasztosi egy előzetesen kisorsolt sorrendben ergiát küld a páciens kezeire, lábaira. A páciens megjegyzi hogy milyen sorrendben hol érezte az energiát, amit feljegyeznek. A kísérletet többször elvégzik. Kiértékelés után, amennyiben a véletlenszerű találgatásnál jobb eredmény jön ki, akkor érdemes a dologgal foglalkozni.
"Ha éreznéd,elhinnéd??" - Ha egy vak próbában kijönne valami szignifikáns, akkor elgondolkodnék rajta, az egész biztos.
"Ha látnád mennyire jó ember,mennyire segítőkész??" - sok segítőkész és jó ember van, de ettől még nem lesznek olyan képességeik, amikről most szó van.
"Ha látnád,hogy a gyógyításnak él és csak jót akar?" - ua.
AZT FOGADSZ EL AMIT AKARSZ!
Abban hiszel amiben akarsz!!
De vigyázz,amit elhiszel azt teremted meg magadnak, az lessz a valóságod!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?