Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Sziasztok!
Amennyiben lehetséges én is szeretném elkérni az idei Kézápló és műköröm építő szóbeli kidolgozott tételeit.
Két gyerek mellet kicsit lassabban megy a kidolgozás egy picit meggyorsítanám a folyamatot!!!
toth.tunde82@gmail.com
Előre is köszönöm!
Sziasztok ! Szeretném elkérni a kidolgozott tételeket. Nagyon szépen köszönöm.
zorsolya976@gmail.com
Szia Lina! Az én életemet is megmentenêd ,ha el tudnád küldeni a têteleket. Köszönöm szépen!
pmarcsi12@gmail.com
Szia Lina!
Szeretném én is elkérni a kidolgozott tételeket ha lehet, köszönöm szépen
Sziaa! ☺️Én is elkérhetném a kidolgozott Kézápoló és műkörömépítő tételeket?
Köszönöm! 😊
Sziasztok!
Én is szeretném majd a tételsort!!!
Köszönöm!
kajzi89@citromail.hu
Szia Lina!
Esetleg a tételeket tudnád továbbítani részemre! Én is munka mellet végzem a tanfolyamot nagyon nagyon hálás lennék èrte.
kalacskak@citromail.hu
Sziasztok!
Én is nagyon-nagyon örülnék a kidolgozott tételeknek, mind a Kézápolónak, mind a Lábápolónak. Munka mellett kezdem el a tanfolyamot, így egy kicsit szeretnék előrébb jutni és elkezdeni tanulni.
Nagyon szépen köszönöm előre is!!!!
Emailem: nyuszuskah@gmail.com
Szia! :) Én is elkérhetem a kidolgozott kézápoló műkörömépítő tételeket? Köszii :)
anasztazia052@gmail.com
Szia Lina kérlek elküldenéd nekem is a tételeket nagyon szépen megköszönném :)😁🙏
katadecsi@gmail.com
Kedves Lina!
Amennyiben még lehetséges én is szeretném elkérni,a kidolgozott kézápoló műkörömépítő, illetve lábápoló tételeket. 😊
Nagyon szépen köszönöm előre is.❤️🤗
kissrepeidorina@gmail.com
Szia! Esetleg te el tudnád küldeni a tételeket? Köszi szépen :) Nagyon-nagy segítség lenne!
kisskat7777@gmail.com
Szia Kuncsika!
Ha még lehetsèges nagyon szeretném a kidolgozott tételeket. A lábápoló és a kèzápoló, műkörömèpítő is èrdekelne. Előre is hálásan köszönöm. Üdv:Barbara1976
kalacskak@citromail.hu
Szia Lina!
Én is szeretném elkérni,a kidolgozott kézápoló műkörömépítő, illetve lábápoló tételeket.
Nagyon szépen köszönöm előre is.❤️
Renata840917@gmail.com
Szia! Én is elkérhetem? Nagyon szépen köszönöm :)
kisskat7777@gmail.com
Szia Lina!
Ne haragudj, hogy még én is, de szeretném én is elkérni a kidolgozott tételeket.
El tudnád küldeni légyszi?
De bárkitől szívesen fogadnám! Kisgyerek mellett nincs időm rá!
Köszönöm szépen!
dioka.eva@gmail.com
Sziasztok!
Látom,hogy előttem már millióan kérték ezt de azért mégis megpróbálkozom én is.Az OKJ-s lábápoló kidolgozott tételeket ha elküldené nekem valaki akkor azt naaagyon-naaaagyon megköszönném.
Köszönöm szépen.
kriszta.nemeti@gmail.hu
Sziasztok!
OKJ-s lábápoló kidolgozott tételeket ,nekem is eltudnátok küldeni ?Nagyon szépen köszönöm a segítséget ,nagy segítség lenne !
szallkai.erzsebet@gmail.com
Sziasztok!OKJ-s lábápoló kidolgozott tételeket szeretnék kérni.Nagyon köszönöm a segítséget!
boharne.antal.renata@gmail.com
Szia Lina!
Eltudod nekem is küldeni a kidolgozott tételeket? 😊
dorogizara@gmail.com
Kedves Lina nagyon hálás lennék ha nekem is el tudnád küldeni a kéz és műköröm, lábápoló pedikűr kidolgozott tételeket.
Én a pedisuliban fogok kezdeni és mivel párhuzamosan fogom vinni a két tanfolyamot szuper intenzíven szeretnék előre tanulni mert így elég nehéz lesz. Nagyon köszönöm a segítségedet.
bettina01113@gmail.com
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Ha valakinek megvan a 3281502 Lábápoló komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenység mely 2016.10.26-tól van és ki is van dolgozva?
Kérem küldje el nekem a kadarnemelinda75@gmail.com-ra
Előre is hálásan köszönöm, ha segítesz!🙂
Szia!
Kérlek küldd el nekem a kidolgozott tételeket a kadarnemelinda75@gmail.com ra.
Nagyon köszi előre is a segítséged!
Szia Lina!
Bízom benne, hogy még mindig ilyen jószívű vagy és nekem is elküldöd a tételeket! :)
Előre is köszönöm! :)
E-mail: almasi85melinda@gmail.com
Kedves Lina!☺️🥺 Én is elkérhetném a tételeket? Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségedet🥰☺️
E-mail címem: fnikii29@gmail.com
Kedves Lina !
Én is el szeretném kérni a kézápoló és műkörömápítős tételeket !
Előre is nagyon köszönöm ! / e-mail cimem: csomborsika@gmail.com /
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?