Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Sziasztok !
Valaki tudna nekem is segíteni kidolgozott kézápoló és műkörömépítő tételekkel kapcsolatban ( orvosi, vállalkozási,anyagismeret ) ?! :(
Ha valaki eltudná küldeni nekem emailben, akkor nagyon megköszönném, nagyon-nagy segítség lenne...
Sajnos oktatáson annyira gyorsan diktálnak, hogy abból nem tudom kidolgozni a tételeket.. :( Előre is köszönöm ! Email címem : lara1986@freemail.hu
Sziasztok!
Ha valaki tudja, akkor nekem is küldje már át a tételeket!
Nagyon szépen köszönöm!
meggymag01@gmail.com
Szia Jutzee!
Most regisztráltam, és láttam, hogy neked vannak tételeid a műkörömépítő szakmai vizsgához. Megkérhetnélek rá, hogy nekem is küld át a meglévő műköröm építő és kézápoló szakmával kapcsolatos tételeidet?!(orvosi, vállalkozási, anyagismeret) Rengeteget segítenél vele!
Előre is nagyon köszönöm!!
Üdv.: Dóri
dorka488@velvet.hu
Kedves Jutzee! Szeretnélek megkérni, hogy majd nekem is küld el a lábápolás tételeket. Előre is nagyon szépen köszönöm! :)
kisbogar13@vipmail.hu
Szia Jutzee! Ha megkérlek, nekem is átküldenéd a műkörmös tételeket? Előre is köszönöm! :)
címem: katus.mail@gmail.com
Szia Jucus!
Át tudnád nekem is küldeni a műköröm építő és kézápoló szakmával kapcsolatos tételeidet?
(orvosi, vállalkozási, anyagismeret).
Nagyon - nagy segítség lenne. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
üdv; Kata
katika19844@freemail.hu
Szia Jucus!
Kérlek nekem is küld át a meglévő műköröm építő és kézápoló szakmával kapcsolatos tételeidet.
(orvosi, vállalkozási,anyagismeret)
Nagyon-nagyon köszi a segítséged.
Üdv, Krisza
mkriszta81@freemail.hu
Szia! Át tudnád küldeni nekem is a tételeket? Nagyon megköszönném! A címem albertiandi@hotmail.com
Előre is köszönöm!
Andi
Sziasztok!
Légyszi akinek megvannak a kézápoló műkörömépítő tételek kidolgozva, légyszi küldje el nekem az alábbi email címre : isa.dorina91@gmail.com
Fontos lenne!
Köszönöm :))
Sziasztok Lányok!
Én holnap kezdem a Kézápoló és Műkörömépítő tanfolyamot. Van esetleg valamelyikőtöknek tapasztalata ezzel kapcsolatosan? Megkaptam az órarendet, és nagy meglepetésemre az első alkalommal számítástechnikai ismereteket fogunk tanulni... Mi köze ennek a körmös szakmához? Írták, hogy vigyünk laptopot és pendrive-ot. Tudja valaki, hogy miért?
Sziasztok!
Nekem is küldjön már valaki kézápoló és műkörömépítő tételeket!!! Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm!!!
csupilla@citromail.hu
sziasztok!
az engem is érdekelne a lábápolás tételsor.
előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
a címem: nesszike@citromail.hu
Sziasztok!
Én is most jelentkeztem egy Kézápoló és Műkörömépítő tanfolyamra. Ha vannak esetleg valakinek ehhez kapcsolódó kidolgozott tételei, nagyon megköszönném, ha elküldené nekem e-mailben. Valahogyan igyekszem majd meghálálni. :)
Címem:
petrussz81@freemail.hu
Sziasztok!
HA volna valakinek kidolgozott lábápolás tételei légyszi küldje át!Nagyon sokat segítene!
Előre is köszönöm!
CÍMEM:
aragacs@freemail.hu
Sziasztok! Szeretném kérni, hogy nekem is küldjétek el a tételeket. Nagyon megköszönném!
kisbogar13@vipmail.hu
Sziasztok nekem is szükségem lenne a lábápoló és felhasznált anyagok a lábápolásban tételekre ha valaki áttudná küldeni nagyon megköszönném
címem : klodiviki@freemail.hu
nagyon köszönöm előre is!!!:):):)
Én is szeretném a tételeket kérni, ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
az email címem: nesszike@citromail.hu
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?