Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Szia! Szép estét kívánok Neked!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Nagyszerű, szeretettel fogadó emberek vannak itt, és csak arra várnak, hogy olyan kedves emberek jöjjenek be, mint Te!
Bármikor gyere, szívesen fogadunk! 😺💖❤️😺
Kedves Arnold!
Hihetetlenül jólesett, hogy ilyen késségesen elmagyaráztad a kölyök cicák " működését "! Nagyon -nagyon szépen köszönöm Neked! Mimi tényleg egy doromboló antidepresszáns, ahogy mondtad!
Kedves Fokhagyma!
Örülök, hogy egyetértünk és abban is, hogy "véleményem szerint aki a cicákat szereti, rossz ember nem lehet".
Igen, valóban nagyon jó érzékeik vannak az állatoknak.
Szia, L.luiselotte!
Csatlakozom Arnoldhoz (Antonov). Gyere nyugodtan, ez egy kedves hely, nem esünk egymásnak, ahogy sok helyen csinálják. A neved ismerős, olvastalak már néhány helyen.
A topikot Gábor indította, és elég gyorsan szaporodott a tagok létszáma. Remélem, majd Te is írsz még. Többféle téma előfordul, de ha a cicádról írsz, az is jó. Véleményem szerint aki a cicákat szereti, rossz ember nem lehet.
Kedves L.luiselotte!
Talán mindannyiunk nevében mondhatom, hogy bárki írhat ide, amíg tisztelettel fordul a tagok felé, szóval nem kell bocsánatot kérned!
Remélem csak átmeneti volt a rosszulléted!
Biztos, hogy tudnak valamit az állatok! Okos volt a macskád!
Az enyémek is érzik, amikor nem vagyok jól. Volt, hogy görcsroham közben is rajtam volt az egyik, nem érdekelte, hogy rázkódik velem együtt. Máskor a másik feküdt a szívtájékomra, amikor szívpanaszom volt. Jobban leszek én is, amikor jönnek "gyógyítani". (Amit talán nem is kéne idézőjelbe tennem, hiszen valóban azt teszik.) Olvastam olyat, hogy egy nőt minden éjjel ébresztett a macskája és kiderült egy vizsgálat során (amikor már érzékelte is a panaszokat), hogy éjjel, alvás közben ki-kihagyott a szívverése, szóval a macska megmentette az ébresztgetéssel!
Kívánom, hogy ne ismétlődjön a mai rosszullét!
Kedves tagok, én ebben a fórumban nem vagyok ismerős, bocs hogy írok, de a mai nap olyasmi történt, hogy rájöttem hogy a macskánk nemcsak egy kellemes jófej macska, hanem terápiás macska.
Ritkán vagyok beteg, de ma reggel - ismeretlen okból -nem birtam felkelni hányingerem volt, szédültem, nem tudom miért. Tovább feküdtem, egy kicsit, a macskánk mellémfeküdt, el kezdett muzsikálni, harapdálni, ki fehér kezeit rámtette, kb fél óra mulva ok nélkül jobban lettem.
Nagyon jó hatással volt rám a kedvessége, hizelgése.
Kedves Lolita!
Remélem jövőre haza tudsz majd látogatni!
Kedves Erzsike!
A térdfájdalom pocsék tud lenni.
Nagyon finom ebédet ettél!
Kedves Shukran!
Gondolom azért van ez így, mert az állatok közelsége csökkenti a stresszt.
Elég biztató leírás, mert szív- és érrendszeri betegként 6 macskám van. 😁
Persze, tudom én is, semmi köze nincs a macskához.
Ezt is ki kell fogni, és szerencse kell hozzá, mint mindenhez az életben. Nekem se sikerült, csak húsz évig bírtam a kiképzést.🤣
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!