Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Van kérdésetek teherbeesésről, terhességről vagy bármiféle nőgyógyászati témában? Szülésznő(hallgató) szívesen válaszol fórum

Van kérdésetek teherbeesésről, terhességről vagy bármiféle nőgyógyászati témában? Szülésznő(hallgató) szívesen válaszol (beszélgetés)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
293. tesida
2010. okt. 18. 11:20

szia!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy milyen okai lehetnek annak, hogy néha kimarad egy-egy vérzés.(terhes tuti nem vagyok)

Mit tehetek? Később ez gáz lehet, ha gyereket szeretnék?

Voltam már ultrahangon, de nem találtak semmi rendkívülit. Előre is köszi

292. niki607
2010. szept. 3. 14:01
ennek már két hete azt olvastam hogy már ilyenkor lehet tesztelni
291. niki607
2010. szept. 3. 14:00
ja egyébként néhafájdogál a hasam mint mikor meg fog jönni de még sem.
290. 7c79ff1565 (válaszként erre: 289. - Niki607)
2010. szept. 3. 14:00

értem, kicsit várj még, majd csinálj tesztet. Vagy menj orvoshoz.

Sok sikert, remélem minden rendeződik kettőtök között:-)

289. niki607
2010. szept. 3. 13:58
Az hogy terveztük a babát de közbe jött egy kis gond kettőnk között és most nem olyan a helyzet köztünk, már javulgat de még nem az igazi és azt mondta hogy egy évig minimum nem akar gyereket amíg rendbe nem jönnek a dolgok és én is ezt mondtam neki, tehát egyet értünk, de akkor voltunk nyaralni és akkor történt a dolol, eddig vigyázott hogy ne menjem bele de most nem tudom miért nem. Ezért kérdem, mert amíg nincsenek rendben a dolgok én sem nagyon szeretném.
2010. szept. 3. 13:46
lenni lehetsz.. babót szeretnétek?már ha régóta nem védekeztek kijelentésed miatt gondolom.. de akkor azt nem értem, h mi az, h "lehet, h egy kicsit ment bele" azért ha tervezitek a babót, több menjen bele... :-)
287. niki607
2010. szept. 3. 13:41
Szerintetek?
286. niki607
2010. szept. 3. 13:41
Sziasztok. Szerintetek lehetek e terhes? Általában a peteérés a mensi első napjától számítva 14 nap ami nálam 18-át jelent. Na ez ugye nem midenkinél így van. Már régóta nem védekezünk és 20-án voltunk együtt és azt mondta hogy egy kicsi lehet hogy ment bele. Na egy-két napot szokott késni de már négy napja késik.
2010. aug. 10. 14:01
Egylány. Véleményem szerint lehetsz, csinálj tesztet. Én nagyon szeretnék babát a párommal.
2010. aug. 8. 17:24
Egy hónapja a menstruáció első napján lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk, de nem ment el bennem. Azonban most már 6 napja késik. Lehetek terhes?
2010. aug. 6. 19:05

Sziasztok.

A párommal több hónapja szeretnénk babát,de eddig semmi. Mitöl lehet? ÉN sok évig szedtem fogamzásgátlót, de egy éve abbahagytam.

2010. máj. 31. 16:14

Szép napot mindenkinek!

Remelem ezen az oldalon majd tud valaki tanacsot adni-illetve segiteni,mert nagyon megijedtem.

Az en esetem a kovetkezo lenne:peteéresem ota iszom a palastfu teat-par napig nagyon erzekenyek voltak a melleim(szinte mintha leakartak volna esni),fajt a hasam mint amikor megjonnek.Kb.6 nap utan azonban enyhult minden tunetem,bár a hasam meg fel van fujodva es pár dologra erzekenyebben reagalok.A menstruaciomnak 9.-ike ,korul kene megjonnie.Mi lehet a baj?A segitseget elore is koszonom.

2010. máj. 25. 17:50

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy szedek fogamzásgátlót, de lehetek e terhes, ha 2hete megjött, de azelőtt hánytam, hasmenésem volt, és mikor elmúlott,1hete,akkor szexeltünk.

(az aktus gumival történt , de előtte max. kevés előnedv juthatott be amit az ujjával vihetett fel vagy a gumival, vagy mikor 2. -szor szexeltünk, akkor maradhatott még esetleg rajt).

az aktus utáni 3nap fogyasztó szűztea kapszulát vettem be, ami elvileg gátolja a fogamzásgátló felszívódását(bár hasmenésem nem volt). Most, az aktus után kb. 9 nappal, pecsételő vérzésem volt(2pötty kb), és olyan érzés mintha megakarna jönni. Szerintetek lehet baj?köszi a válaszokat!

2010. febr. 4. 19:29

Szia Vikus!

Tudnál nekem is segíteni? Gondolom már többen feltettek vmi hasonló kérdést. Problémám a következő: már több mint féléve, amikor megjön, az első pár napba nagyon fáj a hasam körül, szúr, menni is alig tuok. Iszonyatos fájdalmak ezek. Gondolom vmi nőgyolis probléma lehet ez. Sajnos egyre durvábban fáj, nagydolgom is lenne, de annyira fáj olyankor, hogy még erre is képtelen vagyok. Ahogy erőlködnék, h kijöjjön a nagydolog, mintha szétszakadna odabent valami. Még az se mindegy hogy ülök le, mert leülni is fájdalmas. Éltalában mindig ez van amikor megjön. De tényelg egyre rosszabb. Ez vmi ciszta ? Jelent valamit hogy egyre kibírhatatlanabb fájdalmat okoz? Sok helyen olvastam hogy ez elmúlik, felszívódik egy két nap alatt. De ha ez egy ciszta, ennyire kell fájnia? sajnos van mikor máskor is érzem ezt, nemcsak mikor megjön. de az nem túl gyakori. Köszönöm előre is válaszodat.

279. c75565e593 (válaszként erre: 1. - 0b3a2e43a1)
2010. febr. 4. 08:27

Szia

Nekem van egy igen nehéz kérdésem.

Én csipőficammal születtem,és nekem azt mondta a nőgyógyász ha babát szeretnék, programozott szülésre számíthatok.

Gerincbe nem szeretnék inekciót adatni,hisz a csipőm miatt van elég gondom.

Aki mozgássérült annak milyen szülés a megfelelő?

Köszi

2009. dec. 8. 16:30

SZIA Vikus!

Gondolom már ezren megkérdezték hogy császár után mennyi az az idő amit ajánlott várni,nekem 20 hete volt,de szeretnénk lassan ujabb baboval probálkozni,

januárban megyek nődokihoz,

mit javasolsz?

köszi szia Anett

277. -Linda-
2009. dec. 7. 17:18

Üdv Mindenkinek

Remélem valaki tud Nekem segíteni. Tegnap megint megjött a menstruációm ami 2, 5 hete múlt el. Visszatérni látszik a régi problémám, hogy a prolaktin hormonszintem túl magas, legalábbis ez az egyik magyarázatom az összevisszaság miatt. Viszont babát szeretnénk és teszünk is érte eddig sikertelenül, kb 5 napja lett negatív egy tesztem de hozzátenném nem a legérzékenyebbet vettem, mivel sehol nem volt rajta feltüntetve azt hiszem 25-ös érzékenység volt a tájékoztatóba írva. Ez még nem mutatta volna ki?

Hatalmas alvadt vér darabok távoztak reggel nagyon félek, hogy baba lehetett!Nem görcsöl a hasam csak egy kicsit fáj. Tegnap mikor megjött nem tudtam lepihenni mert dolgoztam lehet azt kellett volna :( megerőltettem volna magam?nehezet is emelni kellett.

Ha terhesség volt akkor ettől függetlenül még lehetséges, hogy megvan a baba?És 1, 5 hete kb 5 napig olyan érzékeny volt a cicim, hogy jaj. Peteérés vagy baba, ezt sem tudom már :S

Csak holnap jó a dokinak de addig bedilizek a kételyek között:( Gondoltam hátha tud nekem valaki segíteni. Előre is köszönöm!

276. simple
2009. dec. 7. 16:40
Szia Vikus! Tudnál nekem segíteni? Peteérésem volt most néhány napja, és próbálkoztunk is a babával. Ezután egy vagy két nap múlva volt egy pici barnás (talán picit véres) váladékom. Még sosem volt nekem eddig ilyen. Ez mi lehetett?
275. Ely10
2009. nov. 1. 10:11
Néhány perce már barna volt a folyásom.
274. Ely10
2009. nov. 1. 09:38
A múltkor ragacsos folyás miatt mentem orvoshoz.Írt fel kúpot,gyógyszert.A kúptól rózsaszín,majd véres folyásom volt.2nap múlva megjött a menstruációm,4napig tartott(2napig rendes vér,2napig barna folyás).Tegnap óta a folyásom véres.Mitöl lehet ez?Legkésöbb holnap kell megjönnie.Megkérdeztem az orvost legutóbb a rövidebb menstruáció okáról,s erre azt kérdezte, nem vagyok-e terhes.Nem valószínüsítettem,de most,emiatt a fura folyás miatt aggódom.Mit tudsz ezzel kapcsolatban válaszolni?
2009. okt. 31. 11:49

Szia!

Most vagyok a 3. ciklusban a spirálommal. Életemben először tapasztaltam ovulációs vérzést, ami 2 napon át tartott. Ismereteid alapján ez lehet átmeneti állapot, vagy számíthatok erre máskor is? Ha lehet átmeneti, akkor hány hasonló ciklusra számíthatok?

272. zsuzsika83 (válaszként erre: 269. - Little)
2009. okt. 31. 11:38

Szia!

Én is voltam hajgyógyásznál és kipróbáltam, amit ajánlott és terhes vitamint sem szedek. Viszont a Revalidot szedtem már korábban, mikor még nem vártam babát és már az első héten abba maradt a hajhullás 1 hónap után pedig úgy nőtt, hogy öröm volt nézni...

271. Guccsy
2009. okt. 31. 11:06

Szia Vikus!

Tudnál-e nekem abba segíteni,hogy hétfőn leszek 31 hetes terhes.Tegnap voltam a dokimnál és mondta,hogy a méhszájam 2110.Eléggé megijesztett.Sok pihenést és 3-szor 2 Magne B6-t írt fel.Nekem van már egy 15 hónapos fiam.Aki mellett amennyit tudok pihenek.A kérdés mennyi az esélye,hogy kibirom legalább a 36. hétig?Félek,hogy korábban jön majd a baba.

270. mgagi
2009. okt. 30. 13:57

Szia Vikus!

Voltam a dokinál. A cisztára azt mondta hogy az semmi mert az lehetett egy megérett tüsző. NA de menzesz után? Igazából csak megvizsgált minden rendben volt és annyit mondott hogy vegyek be görcsoldót és akkor nem fogok görcsölni. Viszont én már évek óta nem szedek gyógyszert menzesz görcsre. Miért volt hányingerem az első két nap menzesz alatt?

269. little (válaszként erre: 267. - Zsuzsika83)
2009. okt. 30. 10:47

Szia!

A Revalid betegtájékoztatóján az áll, hogy hormonális zavarok okozta hajhullás esetén ne alkalmazza. Valamint terhesség és szoptatás alatt szakembertől tanácsot kell kérni.

Nekem egyébként az a véleményem, hogy ezek a rengeteget reklámozott szerek nem lehetnek annyira jók. Nekem is hullott a hajam és elmentem egy fejbőr vizsgálatra. Ott hozzá értő szakember javasolt nekem szereket, amiket használtam is (egy gélszerűt, amit hajmosás előtt kell a fejbőrbe masszírozni, meg egy hajmosás utáni szeszt, a belsőleg alkalmazandó kapszulát nem kellett megvennem, mert kismama vitamint szedtem és az bőven elég volt). Bár ezeknek az ára havonta 7-8 ezer forint volt, de jelentős változást tapasztaltam. Szóval nem adnék ezekre a pár száz (vagy ezer) forintos, agyon reklámozott kapszulákra.

Inkább keress fel egy bőrgyógyászt, vagy a patikákban gyakran megtalálható, fejbőr vizsgálatot végző szakembert.

268. Noncsi18 (válaszként erre: 242. - 0b3a2e43a1)
2009. okt. 30. 10:26

Igen, persze tudtál segíteni! Köszönöm a választ!

Még egy olyan kérdésem lenne (akár a többiektől is) hogy tudtok- e ajánlani valami nagyon jó nődokit! (méhszájseb fagyasztás) Nem merem sztk-ban csináltatni rendelés időben, de pénzem sincs magánnőgyógyászra!! :( Itt Pesten kéne, hallottam valami női klinikáról is! Ott magánorvosok vannak? Vagy, hogy lehet oda menni? És az hol van?

Köszönöm!

2009. okt. 30. 10:15

Szia!

Én azt szeretném tudni, hogy 6 hetes terhesen lehet-e Revalidot szedni?Iszonyatosan hullik a hajam. Szedek Béres Gravidát és folsavat, de a helyzet azóta sem jobb.

2009. okt. 29. 05:38

Szia!

Lenne egy kérdésem, ami nagyon foglalkoztat és nem kapok rá választ, illetve mindenki mást mond.

kb. másfél hónapja erős köhögés és valószínüleg a súlygyarapodás miatt elszakadt a hátamban néhány bordaközti izom ( az orvos szerint ). Nagyon erős fájdalmaim voltak amire azóta ung.Contra dolor kenőcsöt használok. Mellé 1 hónapig 3xfél tbl. algopyrint szedtem. Most, mivel ez az állapot nem javul és rettenetesen fáj, az orvos aszpirint javasolt, amiről a patikában a gyógyszerész lebeszélt és azt mondta szedjek inkább 3x1 tbl. paracetamolt. Szeretném tudni, Neked mi erről a véleményed? Egyáltalán mit lehet ilyenkor szedni? Több orvossal is beszéltem, és azt mondták, hogy a szülésig szednem kell fájdalom csillapítót mert nem tudnak gyógyulni az izmok! Egyébként megpróbáltam abbahagyni a gyógyszereket és tényleg elviselhetetlenül fáj!

Válaszodat előre is köszönöm. ( 29-dik hétben vagyok )

2009. okt. 28. 21:58

Szia!

Lenne egy kérdésem, remélem tudsz segíteni:)

Első inszemináción összejött a baba, de az 5 hetes ultrahangon csak szabálytalan petezsákot látott a doki...ekkkor megemelte az utrogestan adagot 3x3-ra majd mivel egy hét múlva sem volt változás azt mondta h hagyjam abba, megjön és a mensivel kiürül..ez hétfőn volt, azóta abbahagytam, de még nem jött meg..és picit sem fáj a hasam..nem tudod, átlagosan mennyi idő múlva kell megjönnie?..félek, hogyha nem jön meg akkor meg kell műteni:(..válaszodat előre is köszönöm Tücsi:)

2009. okt. 28. 20:14

köszönöm a válaszod:)

puszika

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook