Van-e valakinek tapasztalata az almaecetes fogyókúráról? (tudásbázis)
Ti 1 nap hányszor isztok almaecetet és mikor? Szia Harmatos! te csak almaecetet ittál és semmi diéta? Nekem 65-kg ról kellene lemenni 60-ra.
Idővel elsavasítja a szervezetet.
nemtudom hogy itad az almaecetet de én vizzel higitva szoktam inni nekem bevált 95kg rol lementem75kg ra
Na jó, de mennyibe kerül? Én almaecettel próbálkoztam, de az íze miatt nagyon hamar abbahagytam, a gyomromnak sem tett jót. Én is legalább 10-14 kg-t akarok leadni. Gyógyszertárban, vagy bioboltban lehet kapni az almaecetkapszulát?
Sem a kapszula sem az almaecet nem használt, habár egy kicsit igen mert gyomorfájásom lett egy idő után.
Van tapasztalatok arról, hogy van-e különbség a kapszula és maga az ecet hatsa között? Vagy mindkettő ugyanolyan hatásos?
Még egy kérdés: aki írtátok, hogy használt - közben semm máson nem változtattatok? Étkezés, mozgás...
én vettem kapszulát,hát nem tudom mi lesz,mert a folyékony valahogy nem megy:(
Sziasztok! Hallottatok már olyan fogyókúrás szerről (Dr. Theiss-féle Nova Fit) ami almaecetet is tartalmaz? Én szedem, mások azt állítják, hogy fogytam. Nem mérekeztem mióta elkezdtem a kúrát. Ha valakinek van valamilyen tapasztalata írja meg legyen szíves. Aki még nem szedte annak elmondhatom, hogy semmiféle mellékhatását nem tapasztaltam.
Én is próbáltam, de nem bírtam :( Már az illatától is rosszul lettem :( Nagymamám 15 kilót leadott vele. Arra már nem emlékszem mennyi idő alatt, de ő esküdött rá, hogy nagyon jó :)
ha nem kapszulát szed az ember,akkor gondolom fel kell higítani,milyen arányban?És reggel kell meginni, vagy este?
mindenkinek más.én is kipróbálom,mert már hallottam róla.
Szia!
Rendeltem,és azóta is küldik postán.
Ha érdekel írj,és megadom a telefonszámot.
Gyógyszertárból,vagy honnan veszed?És jobb,vagy egyszerűbb mint maga az almaecet.Egy kis bíztatást várok?!Szia
Csatlakozom!Ha valaki mondjuk rengeteg pénzt költött már fogyókúrás dolgokra,meg fog lepődni,hogy azokban csak az üzlet sok,és nem a leadott kilók.Sokszor olvastam már az almaecetes témáról.Én is elkezdtem,"egy próbát megér alapon".Az biztos hogy a kaját nem kívánom,este meg csak gyümölcsöt eszem.Majd megátjuk lesz-e eredménye. ui.Csak én vagyok ilyen...,hogy egy nap többször is mérem magam? Mi a fenének?
Sziasztok!
Egy kis ellenpélda!
A nővérem szedte az almaecet kapszulát, és mint tudjuk, ennél eléggé sokat kell inni, de ő sose szokott sokat inni, sőt már a napi fél liter is nehezére esik!
Több hónap eredménye: tönkre ment a gyomra,fogyott ez igaz de milyen áron, azóta nem ehet egy csomó mindent!:(
Tehát ha valaki elkezdi, nagyon ügyeljen a sok folyadékbevitelre, nehogy így járjon!
Én 1 éve szedem az almaecet kapszukát,14kg
adtam le,és tartom a súlyom.74kg voltam,most
60kg vagyok.Bármit ehetek,kolbászt-szalonnát.
Nagyon egésszégesen hat a szervezetre.
Szia! Én próbáltam. 5-10 kg feleslegen segít az biztos, legalábbis nekem ennyire volt szükségem. Végül is egy próbát megér. Nem drága, rendbe teszi a hasat, nincsenek mellékhatások. Az lehet csak kellemetlen, ha valaki nem szereti a savanyú ízt.
Nekem konkrétan nincs, ilyen jellegü tapasztalatom, de egyik munkatársam, annó használta. Szeritem, ez a gyomrot és a beleket rendben tartja, és ebből kifolyólag elképzelhető a fogyás is!
Én személy szerint nem használtam, mivel nem jött be az almaecet. Ismerőseim mondták, nem csak a fogyókúra miatt jó, hanem azóta nincs gyomor, ill ami a nőknél fontos, anyagcsere problámájuk
Van-e valakinek tapasztalata az almaecetes fogyókúráról?
További ajánlott fórumok: