Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tud valaki segíteni egy Erdélyi túrázás lebonyolításában? fórum

Tud valaki segíteni egy Erdélyi túrázás lebonyolításában? (beszélgetés)

ma 14:08
A barátnőm inkább Ghánába utazott hirtelen jött családi okok miatt, ez jött neki akkor közbe, emiatt nem tudott jönni velem Kenyába. Neki már ghánai férje lett és értelemszerűen a család volt a prioritás.
ma 14:02

Én egyedül voltam Kenyában 2 hétig.

Eredetileg barátnőmmel mentünk volna, de ő visszalépett és én nem akartam kihagyni az adandó alkalmat.

Eleve úgy kezdtük a barátnőmmel az utazás előkészületeit, hogy ahová mentünk konkrétan, még otthon felkutattuk az aktuális szálláshelyeket, magát a helyet, a nevezetességeket. Ez már sok éve történt, azóta az internet sokkal jobben elterjedt,tehát neten lehet jól tájékozódni. Ámbár vannak elavult infók, ezért párhuzamosan máshol is keresgettünk. Felkerestük még az utazás előtt a Kenyában lévő magyar nagykövetséget online és választ kaptunk minden kérdésünkre.

Ha most itt azok, akik tudnának segíteni nem olvassák a bejegyzésed, próbálkozz főleg neten és minden más elérhető módon.

Amikor már Kenyában (Nairobi, Kajiado, Bisil) voltam, ott a helyiektől kérdezősködtem. Így jutottam el áltuk Bisil városába, ahol a helyiek elmondása szerint én voltam az első fehér ember, aki ott járt. Nos, ha szervezett utazással mentem volna, akkor ide soha nem jutottam volna el.

Szerintem Kajiadoban sem járnak gyakran nem afrikai turisták, mert amíg ott voltam, egyet sem láttam.

ma 12:36
Utazási iroda?

Időről-időre elmegyek Erdélybe, egy-egy területre túrázni, érdekes helyeket feltérképezni. Az idén Brassó és környéke az uticélom.

Tud valaki ebben segíteni ott azon a környéken? Szállás, idegenvezetés, praktikus tanácsok, stb.

Minden segítséget köszönök!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook