Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Levonás fórum

Levonás (beszélgetés)

ma 00:29
Javàt már ki fizettem úgy számoltam még kb 150.000 van vissza a 778.000 böl lehet ezért is lesz kevesebb
5. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 4. - Kedvesenfanyar)
tegnap 16:39
Valószínű ennél többet nem fognak, normál tartozásnál kb. 33% a levonás, különleges pl. gyermektartás vagy több letiltásnál, maximum 50% szokott lenni.
tegnap 16:25
A bérszámfejtődet kérdezd meg.
tegnap 15:31
Itt lég inkább az érdekel hogy akkor ennyi is lesz e vonva vagy lehet több is ..ezelőtt pl 200.000t kaptam a 390 helyett
tegnap 15:23

Kicsit érthetetlen számomra, én erre gondoltam erre vársz választ.

Valószínűleg ez a bérletiltáshoz kapcsolódó levonás szerepel két sorban a bérjegyzéken. Ha most ugyanaz az összeg látszik mindkét helyen, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindig fixen ennyit vonnak. A levonás összege függhet a fizetés nagyságától, a letiltás típusától és attól is, marad-e a törvény szerinti minimum összeg. Az, hogy múlt hónapban nullát mutatott, még nem jelenti azt, hogy nem volt letiltás lehet, hogy másképp szerepelt a bérjegyzéken vagy más időpontban könyvelték.

tegnap 14:58
Lev.E,Lét.utani N Bér, Bérből való levonás ezen a két helyen a havi berjegyzeken szerepel azonos összeg minden más as még nullàn van. Ez mit jelent? Múlt hónapban itt 0 volt de le tiltás volt akkor is. Vagy akkor fixen ennyit vonnak csak? Vagy lehet több is ettől függetlenül?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook