Vallomások (beszélgetés)
Nem szeretem, ha egy nőnek rövid haja van.
Nem mindegy, hogy másnak milyen a frizurája?
Kedves, neked is szia. Csalánra pisiltél, vagy mi a baj?
Amúgy a második mondatot gondold végig újra. Nem sikerült túl értelmesre.
Puszi
Na, már csak te hiányoztál!
Remélem még pár formádban hozzá fogsz szólni hasonló tartalommal! 🙃
Meg van húzva az a határ, csak nem ott, ahol te jónak tartanád.
'... nagy hírű, patinás Hoxa oldalon... "
Nem lebecsülve az oldalt, azért ez kissé színpadiasra sikeredett :D
Sajnálom, hogy így látod kedves Hoxa!
Senki nem vitatja, hogy a nők és minden ember, szabadok! Még akkor sem, ha nagy betűkkel írod, ami tudod mit jelent.
És sajnálom, hogy megismételted, amiket azután írtál.
Változatlanul fenntartom a véleményemet, hogy az ilyen tartalmú vallomásoknak nem lenne szabad teret engedni itt a nagy hírű, patinás Hoxa oldalon.
Soha nem voltam szűk látókörű és mint már úgyis tudod, mert említettem többeknek is párszor, magam is tulajdonosa voltam évekig egy ilyen hasonló közösségi oldalnak egyik barátnőmmel együtt.
Tudod, egy közösségi oldalon mindig megjelennek a szélsőséges tartalmú vélemények, hozzászólások mert az emberek nem egyformák. (Hála Istennek!)
Nem tudhatod, hogy ki, miért ír ilyen vagy olyan szélsőséges tartalmú hozzászólást. Valóban úgy is gondolja? Vagy csak valamilyen formában ártani, vagy éppen lejáratni akarja az oldaladat? Nem tudhatod.
De a döntés a Te kezedben van, hogy engeded-e a saját oldaladon az ilyen tartalmú hozzászólásokat megjelenni, vagy nem. Ártasz-e vagy éppen jót teszel az oldaladnak? Ez bizony a Te döntésed. Mi játékosok a döntésedet vagy elfogadjuk vagy másként gondolkodunk afelől és bátran hangot is adunk a véleményünknek, mivel szólásszabadság van.
És még valamit, én sosem bántottam meg az életemben senkit, pláne hölgyeket nem. Nem vagyok már mai gyerek, éppen emiatt már sok dolgot láttam és tapasztaltam az életben. Én már elég kevés dolgon szoktam csodálkozni.
Most sem bántó, hanem jobbító szándékkal írtam, amit írtam. Eléggé furcsállom, hogy Te túl liberálisan gondolkodsz ebben a témában. Persze én is híve vagyok a liberalizmusnak, de csak egy bizonyos határig és nem tovább!
Ezt a határt az oldal tulajdonosának kell meghúznia.
Ha nem teszi meg időben és kellő határozottsággal, akkor könnyen kicsúszhat az irányítás a kezei közül és bizony más irányba haladhatnak a dolgok, mint azt valójában szerette volna.
És szeretném, ha más játékosok is hozzászólnának és elmondanák a véleményüket ők is.
Kedves játékostársak!
Kérlek írjátok le ide, hogy Ti hogyan látjátok ezt a dolgot a Vallomások topikról?
Ami gusztustalan vagy nem való, annak mindig is hangot adtam. Legyen bármilyen is a humorérzékem.
Egyébként lehet, hogy igazad van. Han Solo és Luke Skywalker barátaim elvesztése mély nyomokat hagyott bennem.
Nem tudom. Én biztos nem számomra teljesen idegen embereknek mondanám el, ha így éreznék, hanem legfeljebb egy olyan barátnak, aki hozzám közel áll.
Vannak olyan dolgok, amiket nem illik más tudomására hozni.
Persze nem kell az ilyeneket moderálni, mert akkor a modik mást sem csinálnának, csak radírozhatnának egész nap.
De aki az ilyen viselkedéssel nem ért egyet, az had mondja már el, hogy neki ez nem tetszik.
Ne azoknak kelljen más szórakozást keresni, akik véleményem szerint normálisan gondolkodnak ebben a témában.
Mit lehet névtelenül kiteregetni? :DDDD
Gondolom, a papok sem mindig jókedvvel hallgatják, amit névtelen elsuttog a nyáj a gyóntató fülkében ;)
Ne vedd túl komolyan az életet. Magad se, ez még a dzsediknek is árt :D
Nem értitek az egész lényegét. Családi szennyes?! Talán jól esett neki kiírni, mert máshol nem mondhatja el.
De miért olvasgatjátok, ha nem tetszik?
Kedves Alessandro!
A NŐK SZABADOK! Szabadon vonzódhatnak akár a saját nemükhöz, akár más bőrszínnel rendelkező férfiakhoz, utálhatják az anyjukat, sőőőőt büdöset is szellenthetnek.
A véleményed túlzó és szűklátókörű és több pontjában is bántó mások számára!
Teljesen egyetértek Veled kedves Sorceress!
Én férfiként szégyellem magam, hogy a Hoxán, ahol már évek óta játszok és benne vagyok a TOP 20-as játékosok mezőnyében, olyan felháborító, a hagyományos családi és társadalmi értékeket semmibe vevő, "vallomásoknak" álcázott sivalkodásokat hagynak megjelenni, ami szerintem nem méltó a Hoxához.
Az utóbbi időben több olyan elkényeztetett nők által feltett "vallomást" hagytak fent, amelyek szexuálisan aberráltak.
(pl. saját neméhez, vagy fekete bőrű férfihoz vonzódnak, vagy éppen nyíltan bevallva nem szeretik az édesanyjukat ...stb.)
Úgy gondolom, hogy az ilyen tartalmú "vallomásokat" törölni kéne, mert rossz és cseppet sem követendő példát mutatnak főleg az ifjú nemzedék számára. Annál is inkább törölni kellene, mert a Vallomások rovat regisztráció vagy belépés nélkül "kívülről" is olvasható bárki számára!
Én nem kétlem, hogy elenyésző százalékban vannak ilyen hajlamú emberek a társadalomban, vagy éppen a Hoxa tagok között is.
De úgy gondolom, hogy nem kéne itt a Hoxán ilyen szélsőséges, a nyugalmat és a közgondolkozást megzavaró perverz, vagy oltárian közönséges (mint pl. a szellentést dicsőítő) "vallomásoknak" teret engedni, mert ezzel csak reklámozzuk őket.
Ha valakinek ilyen vágyai vagy gondolatai vannak, akkor azt ne reklámozza itt az oldalon, hanem mélységesen titkolja el a társadalom, de főleg a fiatalok elől, mert ők még nem tudnak szelektálni az ilyen társadalmilag káros vágyálmok, kijelentések között.
Még a végén követendő példának fogják tartani az ilyen aberrált gondolatokat. - Ó, hát itt mindent lehet?! - felkiáltással.
Nem, ne lehessen!!!
Bezzeg az én vallomásomat azonnal törölték, amelyben leírtam, hogy nagyon kezdem már unni az ilyen perverz, vagy vulgáris tartalmú vallomásokat.
Végül még egy dolgot észrevettem. Egy-egy ilyen másként gondolkodó rendszeresen megismétli ugyanazt a semmitmondó, gusztustalan, másokat irritáló "vallomását", amit már azt megelőzően is vagy kétszer, vagy háromszor is már feltett.
Kedves Moderátorok, vagy kedves Hoxa!
A képeslapoknál nem lehet feltenni ugyanazt a képeslapot többször, akkor a Vallomásokban miért engeditek a többszörös ismétlődéseket?
Köszönöm, hogy elolvastátok a jobbító szándékú véleményemet! Természetesen bárkivel hajlandó vagyok erről értelmesen beszélgetve VITÁZNI!
Tisztelettel: Alessandro
"Utálom a nyarat!"
Szerintem nem bántott volna senki, ha ezt kiírod valamelyik fórumba.
"Jesszus, de büdöseket szellentek! Elszaladok magam mellől. :D"
Ez kit érdekel? Mi jön még?! Az ilyet sz@rtam ma?
"Nem mentem el az 50 éves osztálytalálkozómra."
A nővérem sem. Lehet, hogy osztálytársak voltatok?
Beleszerettem a főnökömbe.
Semmiképpen ne térdepelj, akárhogy is áll a szavazás :o))))))