Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Nagyon finom zsírégető turmixot csináltam magamnak tízóraira.
3 kiwi, fél citrom, fél grapefruit, 1 alma, l natúr joghurt és 2 teáskanál méz. Isteni próbáljátok ki és kifejezetten laktató.
Bloom..nekeseredj el ,nekem ebben a honnapban 30dkg ment le,es akkor mi van??Semmi ..tovabb kel csinalni es kesz!!!
Ha feladjuk ,akkor vissza jon az is ami lement ,ujra kezdjuk.??!!.mindeg lesznek stagnalos idoszakok ezt nem tudjuk elkerulni!!!
Ebben igazad van. De min és hogyan változtassak rajta?
Most annyira beállt a 92-92,5kg közé hogy nem is akar innen elmozdulni szinte semerre.
Tavaly voltam így június környékén mikor abba hagytam az egészet a végén. Több mint 1 hete most ismét ez van.
Sziasztok.
+20 deka lett annak ellenére, hogy tegnap nagyon keveset tudtam enni.
Hosszú volt az éjszaka nagyon, de végre eltelt.
Akkor már hárman vagyunk. :)
Nekem a vaníliás a kedvencem. Mikor elfogy, próbálom az utolsó cseppeig kimajszolni, annyira finom. :)
Ez van. Majd csak elmúlik.
Előbb jól kicsesztem magammal. Nem kellett volna öblögetnem egy picit sem, mert eléggé elkezdett lüktetni azonnal.
Így igaz.
Legalább az mehetne le kárpótlásképp.
Ráadásul most hogy a másik oldalt tudok enni csak, az a gond vele hogy ott van az a gyökérkezelt, lukasan hagyott fogam is amit eredetileg ma törött volna be.
Szerintem azért ezzel foglalkozott a végén mert ma műtétes nap van amúgy is.
Jobbulást bloom.
Hát nem könnyű érzés, de mostmár azért jobban vagyok.
De megyek is vacsizni, mert már vár a Norbis pudingom. :)))
Én is csak azért vettem mert 1000-re jött ki kilója, így 250/25 deka elmegy árban.
Szinte ma ha azt nézzük jó is lett a napom étkezésileg.
Reggel 1 kókuszos danette-t ettem meg.
2 körül 1/2 mekis sajtburgert elcsipegettem kb 30 perc alatt (egyik oldalon eszek így most csak)
megette vagy 25 deka eprecskét
Most meg 1 tölteléket kiszedtem a töltött káposztából. Káposzta, kenyér, tejföl nélkül, csak úgy magába natúron.
Tejtermékeket nem ehetem, de a káposztát se merem a savtartalma miatt, meg abba is vannak bizonyos mértékben tudtommal erjesztőbaktériumok, mint a tej termékekben is.
Szia.
Nem. Volt egy borsónyi nagyságú csomó vagy mi a fene az ínyemen a szájnyálkahártyánál. Már ott volt vagy 1-2 éve. Anno ecsetelgette h majd mindig el fog az múlni. Hát most elmentem hozzá h mit lehetne ezzel tenni. Megfogta, és kivágta szikével onnan, majd összevarrta.
Sziasztok!
Hát mi történt a fogaddal, kihúzták?
Vettem epret 120/10 deka áron. 2 kilót vettem összesen, ebből 1,5 kiló lett a mienk.
Most annyira jót ettem belőle.
Mást szinte nem is tudok/merek enni a héten.
Tejtermékek kizárva, így jól leszűkült az ennivaló listám. Alig merek valamit enni mert egyből fáj, még ha nevetnék is.
Nagyon sajnálom :-(( Gondolom most mit érezhetsz.
Most értem haza az előbb, majd meg őrülök annyira fáj. Szerdán (16.-án) varratszedésre mehetek majd vissza.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!