Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Hát őszinte legyek... rosszul vagyok az édes íztől. ott járok jelen pillanatban.
Írtam levelet Katus.
Kedves nikol és mangakati:)
a képem nekem is hasonló lenne 80 kg fölöttttttt
ez is csoda, hogy ennnyit veletek tudok lenni
a kislányom (6,5) a szovájában játszik, a férjem ,a még nem ért haza....
ezért most veletek lehetek:)
általában a suli után még korrepetálás 7-8 óra körül érek haza este, aztán vacsi, cslád, zuhi a lányomnak, mese, altatás
és ezután még a gép előtt dolgozom az aktuális beszámoló vagy műsorra készülődés, előadás....
reggel felkelek------ekkor tudnám elvégezni a házimunkát, ha nem kell korán mennem....
tehát most nem találok megfelelő időpontot a mozgásra
ez a legnehezebb....elkezdeni. aztán , ha megy, ahogy írtátok akkor már könnyebb lenne.
a tanácsokat szívesen fogadom
köszi, ha bármiben tudtok segíteni:::)
elméletben nagy szakértő vagyok én is,,,,, de most valami hibádzik a gyakorlatban:)
Tudod a jelszavunk "együtt biztos könnyebb lesz"
szívesen adok én is tanácsot, ha akarod. nekem már sikerült 25 kilótól megszabadulnom, de van még hátra is bőven.
köszönöm a biztatás, igazán helyesesek vagytok:)
furcsa...
de letettem a tálcát
és felfordult a gyomrom...
ahogy olvastam a biztató szavakat...
ez biztosan könnyebb így együtt
általában hozzám jönnek az ismerősök, barátnők, barátok lelki támaszért, segítek nekik amiben tudok
és tessék... a saját problémám az ÓRIÁSI és megoldhattalnannak tűnik néha
de nem adom fel
köszi ,hogy velem vagytok
Képzeld ma nagyon nehezen de nemet mondtam a franciakrémesnek!Már nagyon szeretnék egy digitális mérleget, de itt a faluban nem kapni, falun kívűl meg nem megyek.a Férjem meg nem nagyon akar meglepni vele.De remélem azért hogy hoz.
Már kicsit rosszul esik hogy nem érzem hogy fogyok, és ismét nagyobbnak látom a hasam,Ha a mérlegre rá állok meg mindig mást mutat.De azt látom akárhogy is állok rá 80sosincs.És ugye azzal kezdtem.Már jó lenne ha kisebb nadrágba beleférnék.Holnap lesz a kisebbik lányom farsangja, utálom magam, úgyérzem mindenki engem néz, és azt mondja mekkora segge van.
Nem baj, az a lényeg, hogy holnap újra kezdj neki.
Olvasgasd el itt a sikeres fogyási történeteket, az majd biztosan erőt ad, hogy te is lefogyjál.
A 90 naposban, havonta egyszer tartanak víznapot.
Elvileg csak vizet lehetne inni, pontosan nem tudom, hogy miért, de akkor lehet a legtöbbet fogyni. Viszont utána ebből visszajön valamennyi, ahogy eszel más kaját. Én ma viszont nem csak vizet ittam, hanem gyümölcslevet is.
Üdv mindenkinek!!!
igazán ügyesek vagytok, kitartóak, ez dícséretre méltó
én sajna ma annyira kiakadtam a munkahelyement, a suliban, hogy....
mindenkinek a lelki próblémáját meg akarom oldani, mindig, mindenkinek segyteni...és
nyom aszivem, zsibbad a kezem.............
ezért most falom a kajáttttt, hogy megnyugodjak
SAJNÁLOM, HOGY ILYEN VAGYOK ma...
pedig reggel még más volt a helyzet :(
Köszönöm jól vagyok, én meg lénapot tartottam, tegnap meg gyümölcsnapot, úgyhogy nagyon megértelek.
Azt tudod, hogy lehet egy kis mogyorót vagy diót is enni gyümölcsnapon?
Azt mondod egyek még egy kicsit?
Mára paradicsomleves van a családnak, illetve sült halrudacskák pirított hagymás törtkrumplival.
Ma van apu szülinapja, torta lenne délután, hát...
Jó sok vizet megittál, ez az edzés miatt ugye?
Hát a kaja az nem valami sok, sőt kevés.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!