Valaki beszélgetne velem? (beszélgetés)
Örülök neki, hogy itt a portálon, amelyik topikban csak vagyok-ott mindenki terhes:DD meg 20 éves:D
Úgy vagy te 20 éves és terhes, ahogy én:DD
Ennyit az ismételt mutatványról:xD
Én az vagyok akinek látni akarsz:DD
Ha meg nem, akkor kapod a reakciót:DD
30 hetes, kisfiú december 6.-ra vagyunk kiírva. :)))
Igen, fiatal vagyok, de... valahogy a saját korosztályomban nem találom magam... Fiatal korom ellenére érett gondolkodású vagyok, mások is annak tartanak...
18. szülinapomon ki is repültem a "meghitt, szeretetteljes" családi fészekből. Onnantól kezdve a párommal élek, és házi asszonyként remekül megvagyok... Volt munkahelyem is, de csak ígérgették, hogy bejelentenek, aztán felvettek utánam vmi pénzt, és elküldtek...
Na, de sebaj... majd jön új lehetőség, a gyerkőc mellett meg amúgy is esti érettségire szeretnék menni. :)
Ha te uj vagy megeszem a nem létező kalapom:DD na meg 20 éves:DDD
Egy 20 éves ember egyrészt naív. másrészt jó indulatú, harmadrészt nem adja igy elő magát-mint te:DD
Tudom:DD Szállok:xD
Most olvastam végig a hozzászólásokat, hát... nem gondoltam, hogy egy vitát indítok el...
kismadárka, légy oly kedves repülj el innen jó messzire! :D
(Szállj el, kismadár...:PP)
Köszönjük szépen! A viszont nem látásra...
Én egy pár napja vagyok még csak itt, és még időm sem engedte, hogy képet töltsek fel magamról, de hamarosan rászánom magam. :))
Na, szia!
Örülök neked.
Mennyi idős a kicsikéd? Fiú, vagy lány?
Hogy megy az anyaszerep? Még nagyon fiatal vagy.
Igen, mire ideértetek, addigra elaludtam... De most itt vagyok! :))
Szerintem kezdhetnénk egy kis bemutatkozással.
20 éves kismama vagyok, szeretek főzni, beszélgetni, stb... Hajdú-Bihar megyében Debrecentől nem messze lakom...Röviden ennyi...
Kérdéseket tegyetek fel, úgy könnyebb lesz! :D
De most komolyan! Megmondta a véleményét, ok, rendben van. Igaz nem kérdeztem, de elfogadtam. De mi a szarért ócsáról most már azután is, hogy ott a másik fórumon befejeztem vele, okos enged alapon, és erre meg ide is utánam jön, és itt szemétkedik velem. Elmondta a véleményét. Ennyi. Akkor sem veszem le a képeimet, én vállalom magam, még ezek után is, úgy érzem, nincs mit szégyellnem. Jól érzem magam a bőrömben, akkor is, ha ezt mások, olyanok, akik nem vállalják önmagukat, mert olyan rondák, mint a bűn, megpróbálnak lehúzni.
Ezeket a madárka féléket csak sajnálni lehet. Ronda, irigy emberek..
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm!
- Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?
- Valaki beszélgetne velem? Szomorú vagyok és mérges, magamra...
- Valaki nem beszélgetne velem privátban?
- Olyan magányos vagyok, van kedve valakinek beszélgetni velem?
- Valaki akarna barátkozni, beszélgetni velem?