Új párkapcsolatban első szex (beszélgetés)
Ne filozz rajta, nem ér annyit!
A férfi ha tényleg az akkor elgondolkozik, hogy mi miért történik.
Az én férjem is nagyon leszerepelt az első alkalommal, de ki is volt borulva, hogy hát ő nem ilyen és nem is érti és hadd bizonyítson hogy tényleg nem.
Aztán bizonyított.
Ha elkezdett volna engem hibáztatni, akkor valószínűleg nem lett volna esélye bizonyítani.
Hát nézd. Az a pali aki azzal kérked hány nővel volt, meg mekkora sexmaschine azt elhiheted, hogy a fele sem igaz.
A mennyiség nem egyenlő a mínőséggel.
Úgy mint a nyuszka bárki tud dgni.
Mondjuk nem biztos, hogy lenne olyanhoz fogam aki x számú nőben megfordult. 🤷♀️
Szívesen szólok az érdeketekben, ha meg szeretnétek ismerni..:D
Azon filozom, hogy mennyire könnyen rámondják a pasik a nőkre, hogy rosszak az ágyban, mert ugyebár ez a sztoriban is én voltam a rossz. Ez így nem volt kimondva, de abból arra következtettem, hogy minden eddigi nőjével jó volt neki és én nem nyújtom, amit ő szeretne.:D
Olvastam még itt egy régebbi fórumot, hogy nem volt hüvelyi orgazmusa a nőnek,és a párja persze rögtön a nőt hibáztatta érte, és véletlenül sem ő volt a hibás .. Nem értem miért nem tudnak ők is kicsit elgondolkozni ezeken a dolgokon.
Jó, hát tudom, hogy itt és most heccből írtad. :)
Hogy valóban az-e, mi nem tudhatjuk, mert nem ismerjük. Vagy tróger, vagy nem 😁 de ez biztos 😁
Jó hát tudod, hogy inkább csak heccből írtam rá, hogy tróger. :)
Bár ki tudja, lehet valójában is az.
Más képzeteink vannak a trógerről.
Nekem ez a pasi így ennyi ismeretből "csak" egy primitív ösztönlény, akinek nulla a szexuális kultúrája.
😜
Jaj, hát nekem is van baráti társaságban olyan akit anno Barney Stinsonként képzelj el.
A legyet is röptében típus. Még fekete kis notesze is volt a csajokról.
Aztán egyik barátnőmet is fűzte 3 hónapig külföldről. Barátnőm tök örült mint majom a farkának, mert anno általánosban is oda volt érte.
Persze barátnőm többet érzett és gondolt a dolgokba mint a srác.
Lényeg a lényeg, hogy barátnőm akkorát csalódott a srácban minden téren, de hogy az ágyban is egy nagy 0,na hát az végképp nem gondolta volna. 😂😂😂
Az is volt..
Az is igaz, hogy ő egy aprót kicsit tényleg el van szállva, mert hát neki mennyi szexuális kapcsolata volt.
Igazából kíváncsi lennék arra, hogy a csajok mint mondanak, vagy mennyire voltak az ő teljesítményétől elájulva, mert eddig csak annyit tudtunk meg hogy neki jó volt:D
Igen az abszolút így van. Viszont számít az, hogy egy férfi, hogy reagálja ezt a szituációt le, mivel ő elég bántó dolgokat mondott utána, mint pl.csalódás volt, nem így képzelte el.
Kritizálni megbántani a másikat nem hinném hogy olyan hozzáállás, amely előregördítené a kapcsolat alakulását, főleg úgy hogy csak saját maga baját fújta,a másik oldalt meg sem kérdezte, hogy vajon neki milyen is volt igazán..
Nekem, ha lenne egy mindenben hozzám passzoló társam, akivel egyedül a szex terén nem lennénk teljesen közös nevezőn, attól még biztos nem gondolkodnék azon, hogy azt a kapcsolatot felbontsam. Meg lehet oldani sokféleképpen, hogy mindkét félnek jó legyen a vége, illetve azt pedig el kell fogadni, ha mondjuk a nő bizonyos dolgokat nem szeretne valamiért.
De ez fordítva is igaz, ha a férfinak rossz élményei vannak egy-egy dologgal kapcsolatban, akkor azt a nőnek nem szabad erőltetnie.
Én meggondolatlan cselekedetnek tartom, mindkét fél részéről, mikor a szex miatt hullik szét egy kapcsolat.
Hát nem csak első szex alapján ítéli meg, hanem egymáshoz hasonlítgatja a nőit.
Másrészt: mi az, hogy neki "jó"? Magyarul magömlése van, attól jó?
Mert másnak meg attól, hogy a partnerének is "jó", nem csak neki.
Tudod, kinek kéne ....
Mondd azt, hogy neked is sokat számít az első együttlét, mert akkor megtudod, hogy a férfi képes-e kielégíteni a vágyaid! Természetesen óvszerben.
Aztán napokig tartsd bizonytalanságban, ne válaszolj a kérdésre, "Milyen voltam?". Ezzel letöröd azt a nagy önbizalmát.
Szia!
Nekem sose jó az első. Ez van. Több olyan probléma és gát is van bennem, ami miatt annyira nem tökéletes+a legtöbb pasinál is voltak eddig gondok. Én szoktam adni pár hónapot a dolgoknak, aztán kialakul.
Ha ennyire magabiztos a pasi hajrá, max egy jó szex lesz, ah meg nem jó, akkor vessen magára, ha már ő szinte beígérte neked, hogy neki mindig az.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyi értelme együtt maradni olyan férfivel, aki első szex alapján ítéli meg a kapcsolat alakulását? Mert neki az mindig jól sikerült.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Működhet egy párkapcsolat, ha a szexben nem passzolunk...?
- A ritka szex miatt szerintetek több a veszekedés egy párkapcsolatban?
- Szerelem! Szeretet! Szex! 3 alap dolog egy párkapcsolatban. Érdekelne mi számotokra a fontossági sorrend?
- Szerintetek normális az ha egy férfi párkapcsolat alatt kielégíti magát szexfilmekre?
- 8 éves párkapcsolatban szerintetek mennyi a normális szex mennyisége?