Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Két hónapig itthon csináltam, majd az már kevésnek bizonyult és igyekszem lejárni, ha tehetem akkor másfél órásakra szoktam menni... sztep aerobik jellegűre...
nah tessék Nekem alma típus. csodás! :)
amúgy a karom is tök sokat fogyott meg a vállam, hátam, mellem is - sajna, de a lényeg meg úgy ragaszkodik hozzám...
Alma típusú vagy:)/Én is/Ha lehetne összegyúrnálak Kicsipooval...de nem lehet.
Neked lehet lábra többetedzeni,és felsőtestre kevés súllyal sok ismétléssel sok szériával szálkásítani.DSajnos nekünk sokat kell hasazni:(
és azzal mit csináljak, hogy aránytalanul fogyok??? az alsó testem gyorsabban fogy..... :)
már pipaszár lábaim vannak, de derék, has ilyenek.....le van maradva
A fogyás 85%-ban diéta,és csak 15%-ban sport.
Ha fogyni akarsz fejben kell lejátszani először mert különben újabb kudarc ér csak.
egyetértek a többiekkel:) szerintemm is jól nézel ki, de igazad van, az a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Te írogattál a legmagic fórumba is, ugye?
Azt a fórumot is olvastam rendszeresen. Nekem is van, de még nem strapáltam le túlzottan, pedig hiszek benne.
Köszönöm szépen!:)
Ajj,de engem nem érdekelnek a pasik,én magamért akarok lefogyni.:) Combomon még sok van,érzem is,látom is.Még attól nem leszek anorexiás csak szebb alakom lesz.De lehet rosszul gondolkozok.
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?