Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Nekem menni fog. A 90 napos diétám alatt,minden 5. napon VÍZ napot tartottam. Túléltem. :-)
olyankor nem szabad feladni... közhely, de igaz, hogy agyban amíg nem döntötted el hogy lefogysz, sajnos nem fog menni :(
pfff... Én ma is kényszerpihenőn vagyok. mint akin átment az úthenger úgy érzem....
egyébként ki mióta fogyózik? aki már elkezdte???
Hát... köszi a biztatást, azért megpróbálom.
Az első pár nap még megy, azután feladom, lemegy 1-2 kiló, és vissza is jön.
:):):)csak gondoltam azt is 1napon csinálnánk:)
Vagy mindenki magának?Ahogy érzi?Csinálni kell csajok,mert nem lesz belőle semmi.:D
Hallod!Te olyan ötleteket adsz.:D
Jó lenne,bár akkor én már nem bírnék mozogni.:S Tényleg pihenőnapokat nem szabunk meg?Amikor nem tornázunk,nem csinálunk semmit?
nehezen de kifogom birni:)én is belelkesültem:)
Helyes!:) Csak maradjon is meg.
még eszembe jutott vmi heti 1 gyümölcsnaphoz mit szóltok?
Én is nagyon lelkes vagyok!
Én kibírom!:)
Már be is írtam a kis LM-es füzetecskémbe a dátumokat.:P Be lelkesültem.:)
hááááát....én függő vagyok :)
Mindenki kibírja a heti egy mérlegelést?
Nekem megfelel a szerda,bár eddig naponta ráálltam.
az is jó ha körbeküldöd de esetleg ide a képeid közé is fel lehetne tenni..
dehogyisnem! menni fog az... el kell kezdeni. tudod, minden kezdet nehéz! :)
has=úszógumi, az lejjeb van :)
Én most megkérdeztem valakit a táblázat ügyileg.Megvárom még ír rá valamit.
ok csak a derék meg a has nem ugyanaz?vagy a has lejjebb van?
Nekem is ez a problémám,mert nekem nem digitális mérlegem van,és szerintem az többet mutatna.De most beérem ennyivel.Ha leszek digi mérleg közelébe akkor lemérem.Bár nem akarom látni.
Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok. Nagyon szeretnék kb. 10 kg-ot fogyni, de ha már 5 kiló lemenne, annak is nagyon örülnék, csak az a baj, hogy nagyon lusta vagyok, és nem vagyok kitartó.
Én 170vagyok...úgyhogy kihirdethetjük az egált:)
Jó legyen szerda a mérős nap.Reggel akkor mindenki mér egy testsúlyt,egy mellkör mellalattot,egy derekat egy hasat,egy csípőt egy combot,jó?Elkülditek freemail címmel és körbeküldöm.
Elszalok etetni a népemet ,ha tudtok gyertek nyolcra vissza,beszéljük meg a részleteket!
amúgy képzeljétek Én hogy jártam pár hete.... tök happy voltam, mert 75 kg-t mutatott a mérleg.... közben kikönyörögtem egy digitális mérleget páromtól. alig vártam hogy hazavigyük és ráálljak....erre basszus 81,4 volt......azt hittem kiesek a bugyimból.... szóval kiderült a valóság az +6kg... búúúúú. de azóta már lement 3kg, szóval semmi pánik, csak nem esett jól :)
:( Most ennek nem örülök,de miattatok változtatok.:D Én már megszoktam,hogy minden kedden állok rá a mérlegre.Na de se baj,most szerdán fogok.:) De akkor mindenki evés előtt,meg ne legyen rajtatok ruci.:) Én így szoktam.Nagy dolog meg kis dolog után.:)
Azt Nagyon Köszönjük! Gondolom a többiek nevében is...
én se vagyok irodista tipus:)amugy ha holnap kezdjük akkor reggel mki leméri magát és akkor lehetne a szerda a mérlegelős nap
További ajánlott fórumok: