Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Nekem az elején nagyon sok időm szabadult fel, nem tudtam mit kezdeni magammal, ja és nem szerettem itthon lenni, mindíg mentem hogy teljen el az idő!
Elég folyadékot iszol? A szájszárazság izom fájdalom sok mindentől lehet!
Hát nekem ma volt szinte az első nap hogy 2 körül már éhes lettem délben.
Más tüneteid nem voltak? Bár nem tudom nekem a szájgyulladásom miatt van e... de eléggé szárad a szám is, meg fájnak az izmaim is... de az lehet hogy az a pánikrohamoktól van.
Én is elég szarul vagyok, bár el tudok aludni olyan éjfél körül, de már 4-5-kor fenn vagyok... de bámulom a tv-t.
A depim miatt szerencsére nem tudok enni úgyhogy legalább nem hízom.
Dehogy fog hizlalni, sőt...
Mért nem alszol?
Az Ön leszokásával kapcsolatos adatok:
www.dohanyzas.hu
2011/04/21 16:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
0 év, 0 hónap, 9 nap, 2 óra, 19 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 135 db.
Az így megspórolt költség: 3694 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 0.135 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 0.27 gramm nikotin,
és nem mérgezte magát 0.81 gramm kátránnyal és 0.675 gramm szénmonoxiddal.
A barátnőmnél voltam csak, nem mentem világgá!:)))
Dorka, biztos sikerült a vizsgád!!!! :)
Cilum, az enyémeknél válogatósabb család nem hiszem, hogy létezik....Én magam is az vagyok.:(
Banita, Te akkor most már letetted a cigit végleg???
Igazad van:)))
Sok fini kaja van:))
Dorka: most még tart a félsz, de mikor épp "jól" vagyok egyből megkívánom.
Cilumiluci: hát én se számoltam csak úgy tipp volt mert azért rengeteg kaja van, sok féle kép lehet még egyet is megcsinálni.
Na nálunk is nagy a fene kaja szinten. Mi anyóssal együtt lakunk. Ő lisztérzékeny, nem ehet se tésztát se kenyeret, sőt cukros úgyhogy diétáznia is kell.
A párom nem eszik húst, tojást és még ezen kívül is nagyon válogatós. Vagy 10-15 félét eszik csak főt kajákból.
Én ehhez képest egy angyal vagyok, bár én is elég válogatós vagyok.
Tényleg jobb lesz majd,én sem hittem benne!:)
Amint összekapod magad,olyan leszel mintha kicseréltek volna és majd milyen büszkék lesznek rád,meg Te is magadra:))
Cilu,tényleg válogatósak vagytok:)))
Akkor gondolom a Te szervezeted is telítődött,azért is vannak ezek a rosszullétek....
Én soha nem gondoltam volna,hogy ilyen küzdelem lesz majd leszokni is:((
Csecsemő és kisgyermekgondozó nevelőnek készülök és ez volt az utsó modulzárónk,majd 18.kezdődnek a szakmai vizsgák,na arra viszont keményen kell tanulnom.
Ahogy kiürül a szervezetedből,már nem leszel rosszul.Attól is függ szerintem,hogy meddig szívtad,én 15-16évig,kisebb nagyobb megszakításokkal:(