Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Gyuszikám, Te az "igazi" május elsejékre pedig nem is emlékezhetsz!:))
A házakat is fel kellett díszíteni, eszméletlen, hogy mekkora cirkusz volt! Hajnalban már ha ment az utcán 3-4 ember, tuti, hogy mozgalmi dalokat énekeltek...:)))))
Itt is esik és nekem is pont passzol a hangulatomhoz....látom mindenki majd kicsattan a boldogságtól!
Régen tényleg nagy ünnep volt,de mára minden eltűnik:(
Igen,és az idő is pocsék:(
és a hangulatom is:(
Szia!Neked is szép napot!!Napot???
Úgy látom mindenki főz,velem együtt!!
Nem vagyunk nagyon aktívak itt!
Szia Cilu!!!
Lassan én is elkezdem!!
Már előkészültem!!
Dorkám! Ugyanúgy, mint bármelyik pörköltet, csak vörösborral öntöm fel:)
Bánom én is, hogy írtam, de nem tudtam nem reagálni "arra" a hozzászólásra, ami felháborított. Elhatároztam, hogy ezentúl azt írnak, amit akarnak, úgy cikiznek bennünket, ahogy jólesik nekik, befejeztem, számomra nem léteznek, levegővé váltak a továbbiakban.:)))))
Már megfőztem a főzeléket,majd virslit pirítok mellé és kész is a nagy ünnepi ebéd:)))
Zsuzsanka!Valamelyik nap írtad a csülökpörit,azt hogy készíted,mert jól hangzik:)
Mit csináltok?Csend van....
Én már nem írok egy ideje a másik fórumra...és nem is tudnak már felidegesíteni:DDD
Ti is ....arjátok le!
Sziasztok, szép jó reggelt!♥
Nagyon csúnya lett az idő.:(
Már bánom, hogy írtam a másik fórumba az este. Végül is kell egy levél lesz...m tabletta is, amit kaptam érte!
Egyszerűen nem értem, hogy kik és mit akarnak....Minket nem, az 100%-ban biztos.:)
Na, nem baj, elvagyunk mi itt nagyon jól, megtanultam én is, hogy ahol nem látnak szívesen, oda nem megyek...
Jól vagytok mindannyian? Jól aludtatok?
Szép jó reggelt mindenkinek!
Nálunk is eseget az eső!
Nehogy azt higgyétek,hogy utálom!!:)Ááááááá!!!:)
Suzykám a leszokós fórumra jobb ha be sem tesszük a lábunkat!!Pedig gondolkodtam rajta,mert megsajnáltam az újakat,hogy így magukra hagytuk őket!Valami energiaszívó krokodilnak tituláltak mindenkit,kivéve két újat!!Kizárólag Ők azok akik segítők és a lényegre koncentrálnak! Ez a vélemény!Hát nem véleményezem a dolgot,csak örülök,hogy nem írtam egy ideje oda!
Dorkám Te csak űlj nyugodtan a fotelba!!
Többiek???
Tenti???
Szép jó reggelt!
Boldogságos Anyák napját kívánok Nekünk:))
Itt esik az eső,be van borulva:(
Hogy aludtatok?Suzy,neked milyen volt az éjszakád?
ma semmihez nincs hangulatom,csak itt üldögélnék egész nap a fotelben:))
Cilu,ma főznöm kell...tökfőzelék lesz a menü:DDD
Lányok mi történt a cigis fórumon?Lemaradtam valamiről...
Jó reggelt, sziasztok! Tegnap a lányom lenyúlta a gépemet azért nem írtam, most még alszik! :D Hamarosan keltem mert indulunk hozzá, haza, Pestre,de oda viszem a gépem mert nem élet nélküle az élet!Holnap estíg nála leszek, folytatjuk a nagytakarítást!
Lányok a leszokós fórumról meg szót sem ejtek, felháborít! :( Na de ez a virtuális világ, szoktam mondani, csak azt nem értem miért kell bántani az embereket, oly megerőltető egy mosoly, jó szó? Vagy tényleg én működök megint fordítva? Vagy olyanok az elvárásaimmal mással szemben is mint magammal? Befejezem mert szót sem érdemel ill azt nem írom le! :)
Reméljük minden rendben lesz és amikor szeretnétek majd jön is a kicsike.
Most viszont megyek lefekszem, jó éjt nektek!