Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Nálunk a bab, lencse, sárgaborsó megy mindenkinek. Én meg a gyerek szeretjük még a krumplit is.
A nagyszülőkkel meg eszik zöldbabot, tököt, meg még nem tudom miket.
Hát remélem....írásbeli volt és 7tantárgyból írtunk,még jó,hogy tudtunk puskázni:)Ha így se fog sikerülni,akkor nagyon balfék vagyok:)))
Én legtöbbször úgy főzök,mert akkor nem kell minden nap a konyhában szobroznom,bár most nem is tudom mióta nem főztem...na majd jövőhéten-rakottkrumplit:))
Kinek mi a programja holnapra?Nálunk lesz Majális a Duna-parton,lehet le kéne nézni majd.
Remélem jól sikerült a vizsga. Miből volt?
Hát remélem hogy nem leszek sokáig rosszul. Szerencsére a szédülés már elmúlt, néha még fájdogál a fejem, hol előjön hol elmúlik.
Szia!
Igen,szoktam 2 napra főzni,főleg pörkölteket meg leveseket:)
Jól sikerült a vizsga?
Sziasztok!
Megjöttem én is,vizsgázni voltam....hát lefáradtam rendesen:(
Nektek milyen napotok van?Nálunk egyszer esik...egyszer meg süt a nap.
Szia Banita!Amikor leszoktam a cigiről,én is szédültem,viszont én több hónapig is,fuuu nagyon rossz volt!
Cilukám!Látom Te is 2napokra szeretsz főzni,én is úgy szoktam:))
Angi,Icu!Jó munkát!
Andiék meg buliznak ugye?Most van a lányának a ballagása...,ha jól emlékszem.
Zsu!Géped,hogy bírja?
Megyek dolgozni :(
Sziasztok
Próbálj meg megnyugodni és arra gondolni,hogy a cigitől nem lesz jobb...
Sok erőt és gyors gyógyulást kívánok :D
Én jelenleg munkát keresek, most gyesen vagyok még novemberig, de annyira megnőtt a törlesztőrészlet hogy muszáj lenne hamarabb találni valamit.
Egyébként biztos hogy nagyon sokat számit nem csak anyagilag. Mi a 3.-on lakunk. Eddig ha feljöttem hát kifulladtam, hányingerem lett, öklendeztem. Most már ugyan kicsit még fárasztó de már simán feljövök. Mondjuk most van egy szájpadálás vagy milyen gyulladásom is, az is jól stresszel. Midnen összejött.
Hála az égnek :)
Ezért már megéri letenni.
Hidd el én imádtam cigizni, beszélgetések meg sem kezdődtek nélküle és folyamatosan fújtam a füstöt :)
aztán jött egy kirúgás, munkanélküliség, pénztelenség és rájöttem,hogy nem terhelhetem a családom még ezzel is, így úgy döntöttem,hogy elszívom az utolsó szálat és így is lett, 2 hónapra rá visszakaptam az állásom és azóta sem gyújtottam meg egyet sem...
Akkor jó:)
Én sosem cigiztem,a cigitémához nem tudok hozzászólni:)
Látom akkor itt jó kis leszokós bagázs van. Ennek örülök. Bevallom én sose akartam letenni a cigit, szerettem (biztos most is szeretném) cigizni. Max napi egy dobozzal ha elszivtam, lehet annyit se.
De múlt kedden találtam egy csomót a mellem alatt. Annyira megijedtem és bepánikoltam (ez a pánik még tart, most épp azt képzelgem hogy tuti tüdőrákom van)hogy azt mondtam hogyha nem azt mondja a doki hogy rák, akkor leszokom. Szerencsére csak egy tályog volt. Már fel is szivodott.
Szia :D
Hogy telt a bevásárlás?