Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
én ilyet nem éreztem még. :O
az bizony. :) ügyesek vagytok!
Fúj, de rossz volt, mikor az embernek már a fülén jött ki, de akkor is rá kellett gyújtani...valami kényszerített.:(((
De hála az égnek mostmár jó... :D és ez számít...
hát az már nem jó volt. :(
de ha elgondolkozol biztosan látod a helyét a pénznek. az uracskám mindig mondta hogy na ebből vettem a TV-t. :)
oh nekem nem volt olyan,hogy ne tudtam volna rágyújtani, akkor is szívtam mikor már a hányinger kerülgetett tőle :(
volt,hogy napi több, mint 3 dobozzal szívtam,de átlagban az a 2 volt, az utóbbi időben...
igen, így van csak értelme a dolognak.
szerintem lehet hogy érdemes lenne kipróbálnod a füveket. :) ha gondolod. mascskagyökér, citromfű, orbáncfű, azt hiszem ezek a nyugtató hatásúak.
Azért én észre veszem, nem stresszelek hónap végén,hogy miből veszek cigit, ha nincs pénzem.
Sokkal többet tudok anyunak segíteni anyagilag, meg sok sok ici pici dolog amit én látok...
A munkahelyemen van olyan lehetőség,hogy az ott dolgozóknak van füzetük és ha nincs pénz akkor fel lehet íratni pl cigit, italt bármit... és mióta leszoktam üres a füzetem :D
Szóval el megy, mert nem tudok 200000 forintot felmutatni,de tudom,hogy spórolok vele :D
És mostmár sokkal nyugodtabb vagyok és teljesen máááááás....megtanultam kezelni a stressz helyzeteket cigi nélkül és sokkal jobb..
Arita, én is azt csináltam...letettem, nem gondolkoztam rajta, nem adtam magamnak határidőket. Letettem és vége...49 év után.
fizikailag valahogy képtelen vagyok sokat. :) van mikor eszembe sem jut egész nap, csak estefelé. :)
Én is annyival működtem....
Nagyon jól csinálta :D Gratulálok :D
Ez az, hogy ugyanúgy most sincs pénzem, mint azelőtt...Minden elmegy a kajába, rezsibe.
Hát igen csak meglepődnénk szerintem :D
Nem, nem ittam...bogyókkal tömnek évtizedek óta.:(
De szerettem volna én is így cigizni, mint TE :D
jujj, az nem piskóta volt már. :( az uracskám is ott tartott mikor azt mondta hogy leteszi. egyik nap letette, és ennyi volt. :)
Hála az égnek megvan a helye...
de érdekes lenne mindig eltenni egy dobozba tenni a pénzt, mikor vennénk egy dobozzal. :)
Zsuzsanka, próbáltál citromfű teát inni?
kiszámoltam azt az összeget amit cigire fordítok egy évben, nincs 50 ezer. :O
Angi, de hová lett (nem Damon Hill), hanem a pénz??????
Én eleve pánikbeteg vagyok..:))) De túléltem! Most viszont idegbeteg lettem.:((( Ezt lehet, nem élem túl, mert agyoncsapnak.....
hű, és ezt napi hány szállal számolta?
További ajánlott fórumok: