Tuti teherbeesési módszereket tud-e valaki?! (tudásbázis)
Valóban, ha nem akar összejönni, akkor irány az orvos!!!
Nálam most diagnosztizálták a PCO szindrómát, úgyh sajnos ha nem jön a gólya megvan az ok. Eddig nem látták az orvosok.
A mostani pedig észrevette.
nem ám
mi pé előtt kicsit önmegtartóztatunk aztán amikor ránkjön(nem tervezzük meg mertannak nem lesz jóvége)
és ha lehet akkor olyan pózba amely minnél jobban mélyebbre hatol:-D
Minnél inkább görcsölünk.. annál jobban nem jön a bébi bogyó... ez így van..
és én is tudom... csak nehéz nem rá gondolni... :(
azt nekem is ajánlotték
de drágácska és így nem merek venni
Nem kell görcsölni,hogy legyen baba!
Úgyis jön,ha jönni akar! :-)
Azon kívül, hogy ismétlem az előttem szólókat: talán van még módszer, amivel lehet kicsit segíteni, de tuti módszer nincs.
Az egyik: a férfi megy el elsőre, aztán a nő, lehetőleg rövid időn belül. A méh ilyenkor "felszippantja" a spermát, és megkönnyíti a bejutást.
A másik: nem kell naponta, mert a spermiumoknak is van érési idejük. Elég kétnaponta. A hüvelyben a kis ostorosok simán kibírják két napig életben, így minden esély megvan a megtermékenyülésre.
Amit nem szabad: szex előtt és után meleg vízben fürdeni, főleg előtte a férfinak.
Nem tudom, hogy ezért, vagy nem, de nekem mindkét gyerek hamar sikerült. ;)
Még többet szexelni.
Komolyra fordítva a szót, sokan szenvednek a gyerek témával. Ez már csak egy ilyen dolog. Ha nagyon nem akar összejönni, érdemes lehet orvoshoz fordulni.
De semmi ilyen "recept" nem létezik, hogy ilyen és ilyen pózban kell szexelni, vagy ezt és ezt kell előtte/utána csinálni. Ez nem így működik.
Sziasztok! :)
S mi van ha meg van a SZEX, SZEX, SZEX... de még sem jön a baba...?? :-OOOO
Három gyerek után, csak azt mondhatom:SZEX,SZEX,SZEX. Néha SZEX után ha "gyertyába állsz"
és úgy maradsz egy pár percig, esetleg az még egy kis segítség lehet.
Ahogy egy ismerősöm mondaná : dugni kell jó erősen... )))
bocsi, de ezt le kellett írnom... ))