Tuti teherbeesési módszereket tud-e valaki?! (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is nagyon szeretnék teherbe esni.Sajnos fél éve volt egy abortuszom, nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a teherbe esést, magát a terhességet. Szerintetek elég idő telt el azóta, ki tudok majd hordani egy terhességet?Van-e olyan dolog, amire esetleg jobban kell figyelnem?
Szerenintem ha aggódsz menj el egy kivizsgálásra nőgyógyászhoz ő biztosat tud mondani.
Ha összejön akkor viszont nagyon vigyázz magadra,amikor csak tudsz pihenj sokat és szedj folsavat.És ha kiröhögnek érte ha nem én a gyertyapózt tudom ajánlani szeretkezés után kb 20-30 percet maradj úgy falhoz támasztott lábakkal.
Remélem tudtam segiteni.
Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy "idepofátlankodtam" hozzátok. Mi is kisbabát szeretnénk a párommal már 3 hónapja próbálkozunk, de most már egyre több mindennek utána olvastam. Ez lesz a negyedik hónapunk 4 napja pozitívat teszteltem erre, az éjszaka megjött, nagyon kiborultam. . . :(
Ma már azon gondolkoztam, hogy vajon biztos van e peteérésem, mert ugye sokan írjátok, meg sok helyen olvastam ezt a nyálkás tojásfehérje színű folyadékot, nekem sosem volt. . .
Amit rólunk tudni kell tavaly összejött a baba véletlenül majd a 8. hétben spontán vetélésem volt. :( Nagyon megviselt, utána sokáig nem is próbálkoztunk, majd júniustól újból elkezdtünk, de semmi, vagyis most volt, hogy pozitív teszt, tünetek, és a végén megjött:(
Már nem tudom mit csináljak, hogy mi lehet a gond, vagy mit kellene máshogy csinálnunk, hogy megmaradjon, de nagyon vágyunk egy kisbabára. Mit tudtok ajánlani?
Gondolom, hogy ne görcsöljek, de ez ha olyan könnyű lenne, szerintem annak aki gyermeket szeretne, nem egyszerű bemagyarázni azt, hogy ne görcsöljön. . .
Ti mióta várjátok a jövevényt?
helló lányok
gyorsba bekukk és már megyek is
remélem mindenki jól van
pussz
Sziasztok lányok jó éjt köszi a jó tanácsokat+biztatást!
Holnap leszek :)
holnap du ha leszel ezt kitárgyaljuk
most megyek még tanulni egy kicsit
jóéjt
sorry
holtpont lett volna
mostmár fáradt vagyok
megyek mostmár aludni meg tanulok még egy kicsit
ne izgulj
tudom nehéz, és könnyű azt mondani
de egy idő után átesel a holdponton
hogy kinek mennyi idő kell hozzá az változó