Tuti teherbeesési módszereket tud-e valaki?! (tudásbázis)
sajnos a ritka vagy semmi menszi is a jele
én a progi hiány miatt szedtem fél évig duphastont, ami meghozza a menszit és így nemek 28 napra megjött
közbe meg csak a dupi miatt jött meg olyan jól
és amióta nem szedem adupit kb 1,5 hónapja
van menszi csak késik 1 hetet
és olyan rosszul vagyok
nagyon sok helyen örökbefogadási ciklus után jön pár évvel a baba...szerintem ennek pszichés, annak következményeként pedig hormonális okai vannak)))
kár, hogy képeket nem tettél fel((
értem
hát engem a doki nem vizsgált ki 1 évnél korábban
füllenteni meg nem akartam
pedig lehet hamarabb kiderült volna
és mire kell nagyon figyelni?
a cukron kívül
de gyümit ehetünk?
Nekem másfél hónapja fáj, ezért mikor hasi Uh-n voltam először a doki azt mondta, h gyulladás. A hüvelyin látta a sok cisztát.
Először nem is tudtam mi fáj, mert az egész hasam fel volt puffadva és nem tudtam aludni a fájdalomtól. Be is görcsöltem. Ez a héten kezdett múlni és mostanra tisztán érzem, h a bal oldali fáj folyton, szünet nélkül.
mióta is próbálkoztok?
bocsi már lehet írtad
csak éhes vok, és ilyenkor ne tudok figyelni
A diatetikus ugye ennél a dokognál ott jön szóba, hogy mivel nincs rá gyógymód, ezért a kutatások alapján az életmódváltás járhat javulással, tehát sport és étrendváltás.
Nem tudom, hogy a PCO-nál mire kell figyelni étkezéskor, bár lehet h függ attól is, hohy fenn áll-e az inzulinrezisztencia. ??!
pcos-lányok
nektek szokott fájni a petefészketek csak úgy spontán?
tényleg dietetikus vagy?
de jó
akkor neked ezzel nem lesz gondod
Magadat? :)))
Úgy emlékszem Te írtad, h az vagy!
jaa
hát nekem is azért javasolták mert mi rajta vagyunk a baba dolgon már elég régóta
és a gyógyszerektől meg hízom
én sokáig kínoztam magam ezzel, hogy engedjem e a dokimnak
és itt beszéltem egy szülésznővel és egy diplomás ápolónővel, és ők javasolták a lapart
Hidd el, én is kipróbáltam mindent!! A természetgyógyászt, mindenféle teákat, még jósasszonynál is voltam.... Esküszöm, ha valaki vállalt volna ráolvasást, még azt is vállaltam volna!!!
Mélyen a lelkemből megértem és átérzem azoknak a gondját, akiknek nem sikerül. Mi is három sikertelen lombikon voltunk túl.
De csodák vannak: két teljesen elzáródott petevezeték mellet (orvosi leletemen ez áll) itt ringatom a lábammal a 1,5 éves kicsi lányomat.
A nagyobb pedig már alszik mert holnap suli. (Őt pedig örökbefogadtuk több mint 10 éve)
Erre varrjál gombot!
Baján vagy Dunaújban?
Előre is köszönöm!!!