Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid? fórum

Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8
105. tinendo (válaszként erre: 102. - Zazi52)
2008. szept. 22. 08:57

1956. 11. 05.

Arab horoszkóp: Arab tőr vagy.

Hosszú, hegyes fegyver, amellyel a harcos az ellenfele vértezetének nyílásai közé hatolhatott, sőt, még a páncéling gyűrűit is áttörhette.

Jaj annak, aki az ellensége, mert kíméletlenül elbánik vele, a sértéseket megtorolja, semmit sem felejt el, és ha elérkezett a bosszú ideje, akkor színre lép. Egész életét a rejtélyek jellemzik, remekül tud titkolódzni, élvezi a feszültséget. Egy kis ravaszságért, furfangért azonban sosem kell a szomszédba mennie.Inka horoszkóp: héja vagy.

A héja jegy szülötte rendkívül bátor, és végtelen energiával rendelkezik. Határozott alkat, nem szereti az egyhangúságot, az unalmat. Minden érdekli, ami nem hétköznapi; az extrém sportoktól az ezoterikáig szinte bármi. Társaságban jól megállja a helyét, közvetlen és nyílt személyiség. Kapcsolataiban szenvedélyes, de házasságnak általában csak későn adja fejét.Tibeti horoszkóp: Fehér 8 (Parkha Kin) vagy.

Jellemződ:

Önfejű vagy, makacsul ragaszkodsz elképzeléseidhez, nézeteidhez. Konzervatív gondolkodású vagy, ápolod a hagyományokat, és olykor véleményedet másokra erőlteted. Rendkívüli erőt sugárzol, kapcsolataid lassan alakulnak, és az életed végéig kitartanak. Hűséges vagy, házasságod bizalmon alapul.


Szerencsés életszakaszod:

49–55. életév.


Egészséged:

Idegrendszeri problémák, a hát és a váll területe érzékeny, meszesedés, csontritkulás, székrekedés felléphet.


Anyagi helyzeted:

Úgy vonzod a pénzt, mint mágnes a vasat, értesz a befektetésekhez, takarékos vagy, idősebb korodban kevéssel is beéred, de van mit aprítanod a tejbe.Antik-héber horoszkóp: Menasse vagy.

MENASSE (szaglás) vagy, hesván hó.

Jelentése: "feledékeny vagy lélek"

Jelképed: pálmafa

A szaglás a legfinomabb, láthatatlan érzék, legtitokzatosabb jegy. Szülötteinek különleges “ szimatával” sikerül áthatolnia mások legrejtettebb részein. E jegy szülötteit gyötri a halál problémája, ezért fejlesztenie kell e képességet. Vonzódnak a titkos tanokhoz.


Egyedülálló képességed van a pszichikailag kényszerítő helyeztek létrehozására, amiből a másik nem tudja kivonni magát. Ebből függőség alakulhat ki, melynek során a másik kötődik hozzád. Ez, pedig a szülött számára a védőbástyát jelenti, amely mögött biztonságban érzi magát. Mindenkinél jobb a szimatod, fejlett a hatodik érzéked, így ki tudod deríteni a legrejtettebb titkokat, és előre megérzed a bekövetkező eseményeket.

Kulcsmondatod: Nem marad előttem semmi titokban!

104. Virág3
2008. szept. 22. 08:57

Szia!

Légyszíves ezeket is!

1983.10.04.

1989.01.03.

Előre is köszönöm!!

103. tinendo (válaszként erre: 101. - Rózsakő)
2008. szept. 22. 08:52

1967. 09. 27.

Arab horoszkóp: lánc vagy.

A legrégibb ütőfegyver, amelyet a rablók ellen használtak, és így vált az idők folyamán a pénz, az értékek védelmének szimbólumává.

Neked kiváló az ítélőképességed, éberen kíséred az élet jelenségeit, és erősen szociális beállítottságú vagy. Rendelkezel a másik fél érveinek meghallgatási képességével, ezzel többször elhárítod a fölösleges vitákat, nehézségeket. Emellett a saját igazadat határozottan, de nem provokatív módon mutatod meg. Vasakarat jellemez, mert amit célként kitűztél magad elé, azt mindenáron megvalósítod.Inka horoszkóp: kolibri vagy.

Sok barátod van, igazi társasági lény vagy. Kedves, őszinte és jólelkű, könnyen kötsz barátságot. Mindenkiben a jót keresed, s kedveled a szépséget. Párkapcsolatodban remek partner vagy, toleráns és megbízható, mindent megteszel azért, hogy partneredet elkényeztessed.Tibeti horoszkóp: Fehér 6 (Parkha Khen) vagy.

Jellemződ:

Spontán, spiritualitással átitatott személyiség vagy, aki találékony, kreatív. Vezetői adottságokkal születettél, hódító, uralkodó személyiség vagy. Hiú, hajlamos a beképzelt viselkedésre, rettegsz a bukástól.


Szerencsés életszakaszod:

28–33. életév.


Egészséged:

Hajlamos vagy a túlvállalásra, agyonhajszolod magadat, gyakrabban jelentkezik nálad fejfájás, szédülés, láz. Érzékeny szerved a tüdőd, a szíved.

Anyagi helyzeted:

Rafinált vagy, ha pénzről van szó. Rendkívül ügyes, bátor vagy, ezért jobban állsz anyagilag, mint az átlag.Antik-héber horoszkóp: Efraim vagy.

Efraim (tapintani) vagy, trisi hó.

Jelentése: kettős termés.

Jelképed: szőlőtő.

Az emberek közötti viszony, a mély és intim érzések jegye. A “ tapintás” harmonikus módon kapcsolódik, minden olyan személyhez, aki nem fél a közelségtől, az intimitástól, az élvezettől.

Ez az érzék valamennyi kapcsolati formát ural, legyen az fizikai vagy lelki jellegű. De elvont módon kifejezheti mások lelkének simogatását.


Életednek megoldandó feladata, nem szabad félned a közelségtől, az intimitástól. Próbálj meg simogatni, akár szóban a lelket, akár érintéssel a testet. Állj szóba azokkal az embertársaiddal is, akik rangban alattad állnak, vagy akiket nem kedvelsz, próbáld legyőzni az ellenszenvedet. Különleges harmóniateremtő képességgel rendelkezel, és az erők kiegyensúlyozásának érzéke miatt a legjobb stratéga, aki elméletben pontosan tudja, hogy mikor, mit kell tenni. Kulcsmondatod: Hogyan is döntsek?Előre is, de sok boldogságot kívánok közelgő születésnapod alkalmából.

Pussz: Tina.

102. zazi52
2008. szept. 21. 16:15

Szia!Kérlek, írd le az enyém is!!!1956.11.05.

Előre is köszönöm!

2008. szept. 21. 16:08
Szia,én is szeretném tudni a horoszkopómat:) 1967.09.27.
100. tinendo (válaszként erre: 99. - Adrika59)
2008. jún. 5. 09:12
Nincs mit! :)
99. adrika59 (válaszként erre: 98. - Tinendo)
2008. jún. 5. 09:00
Nagyon köszönöm!:D
98. tinendo (válaszként erre: 97. - Adrika59)
2008. jún. 5. 08:16

Tied: 1985.02.26.

Arab horoszkóp:

Fejsze vagy.

A fejsze nem támadó fegyver, inkább a hétköznapi életet szolgálja, például a tűzifa aprítását.

Te sem a támadók, hanem inkább a védekezők közé tartozol, mert nem szeretsz harcolni. Sokáig tűrsz, mások már őrültségnek tartják az önfeláldozásodat, ám, ha bekerül az utolsó csepp a pohárba, akkor nem kímélsz senkit. Őszintén megmondod a véleményedet, rendszerint feldúlt képet vágsz hozzá, ezzel fokozva a hatást.


Inka horoszkóp:

Galamb vagy.

Minden esetben könnyen alkalmazkodsz, nyugodt típus vagy. Olykor akár félénknek, védtelennek is tűnhetsz. Számodra mindennél fontosabb a nyugodt és kiegyensúlyozott életvitel, s ezért áldozatokra is hajlandó vagy. Szelíd, családszerető ember vagy, akinek elkötelezettsége egy életre szól.


Tibeti horoszkóp:

Fehér 6 (Parkha Khen) vagy.

Jellemződ:

Spontán, spiritualitással átitatott személyiség vagy, aki találékony, kreatív. Vezetői adottságokkal születettél, hódító, uralkodó személyiség vagy. Hiú, hajlamos a beképzelt viselkedésre, rettegsz a bukástól.


Szerencsés életszakaszod:

28–33. életév.


Egészséged:

Hajlamos vagy a túlvállalásra, agyonhajszolod magadat, gyakrabban jelentkezik nálad fejfájás, szédülés, láz. Érzékeny szerved a tüdőd, a szíved.

Anyagi helyzeted:

Rafinált vagy, ha pénzről van szó. Rendkívül ügyes, bátor vagy, ezért jobban állsz anyagilag, mint az átlag.


Antik-héber horoszkóp:

Naftáli (nevetni), ádár hó vagy.

Jelentése: "értesíts engem".

Jelképed: szarvas.

A végső célkitűzés elérést mutatja. Ők a legalkalmasabbak az élet valamennyi ismeretének, érzésének felfedésére, észre veszik a szépet és a csúnyát.

Az élet humoros oldalát látják. A nevetés minden dolgot a maga helyére tesz, és feloldja a félelmet. Az élet utolsó lényeges dolga az öröm, feszültség oldó.


Egész életedben arra a kérdésre keresed a választ, hogy valójában kicsoda vagy. Hajlamos vagy a hétköznapi dolgok, a kötelesség elhanyagolására, hiszen a föld felett lebegsz állandóan két lépéssel. Pompás a humorod, hajlamos vagy az öniróniára, és nevetni tudsz saját hiányosságaidon. Az életben a legfontosabbnak a boldogságot, az örömöt, a nevetést tartod, amelyeknek gyógyító erőt is tulajdonítasz. Problémád, hogy nem vagy őszinte, hajlamos vagy áltatni magadat is, és az idők folyamán elveszíti a tartását.

Kulcsmondatod: Szeretném, ha mindenki szeretne.Párodé: 1984.06.07.

Arab horoszkóp:

Csillag.

A harcban akkor használták ezt a fegyvert, amikor a harcos lándzsája eltört, már kilőtte az összes íját, és kiütötték kezéből a kardját. Akkor is bevetették, amikor a csata vesztésre állt.

Ő vagy az, aki soha nem adja fel, és aki bármilyen nehéz, vert helyzetből nyerni tud. Mindezt rugalmasságának köszönheti, annak, hogy képes az érem mindkét oldalát látni, valamint zseniális ötleteinek, amelyekből nemcsak ő, hanem még sokan mások is megélnek a környezetében.


Inka horoszkóp:

Papagáj.

A jegy szülötte olyan akár a madár, melyről nevét kapta; színes, és szinte állandóan van mondanivalója. Eleven és jó humorérzékkel rendelkezik, ezért ha társaságba kerül, általában ő a középpont. Nagy szabadságigénye és könnyelműsége miatt azonban nem egyszer felszínes, rövid ideig tartó kapcsolati vannak.


Tibeti horoszkóp:

Vörös 7 (Parkha Da).

Jellemzője:

Közlékeny, hajlamos a pletykára, kitűnő szónok, a fellépése magabiztos. Fontosak számára a külsőségek, az első benyomás, gyors a felfogása, odafigyel a részletekre, és pontosan tudja, hogy az érvényesülésben a kapcsolatok a legfontosabbak. Érzékeny, érzéki, ha párt választ, fontos, hogy az együttélés során is szabad maradjon.


Szerencsés életszakasza:

36–40 éves kor.


Egészsége:

Gyomor-, valamint hasi problémák jelentkezhetnek, a szájüregben is könnyebben alakulhatnak ki betegségek.


Anyagi helyzete:

Jelmondata: „Élvezzük az életet, és költsük el, amink van!” Nagy vagyonra nem tesz szert.


Antik-héber horoszkóp:

Zebulon (menni), sziván hó.

Jelentése: "lakóhely".

Jelképe: hajó.

Az érzék a haladás, a fokozatos fejlődés képességét mutatja.

Gyakran megtalálható a más iránti vágyakozás, az én másik felének keresése, állhatatos vágy az egység, a teljesség felé.

Sok kapcsolatuk kerül válságba mikor az ő vagy társuk élete sikeresebb lesz, és a másik nem tud alkalmazkodni.


Nagyon erős a tudásszomja, nyitott minden újra, és mivel az új helyettesíti számára a régit, vagy tökéletesen kiegészíti, ezért mindig differenciáltabban tudja szemlélni a történéseket. A legjobb kereskedő, kapcsolatépítő, közvetítő, tanár lehet. Nyugtalan, imád úton lenni, izgalomban tartja a megérkezésig tartó utazás. Mindenben kételkedik azért, hogy a meggyőződősét aztán arra alapozza, ami azután megmarad. Hajlamos a cinikus, gunyoros stílusra, és rendkívül éles analitikus gondolkodása miatt előfordul, hogy másokat meg akar fosztani a nézeteitől.

Kulcsszava: Megkérdőjelezek mindent, és ami marad, azt hiszem!

2008. jún. 4. 08:14

Szia!

Lehet még kérni horoszkópokat?:)

Enyém: 1985.02.26, páromé: 1984.06.07.

Előre is köszönöm!:)

96. 4c35511f0b (válaszként erre: 74. - Tinendo)
2008. márc. 13. 17:53
Tényleg:)
95. tinendo (válaszként erre: 94. - Anduca)
2008. márc. 13. 16:02
Nincs mit!
94. anduca (válaszként erre: 93. - Tinendo)
2008. márc. 13. 15:25
Köszönöm!
93. tinendo (válaszként erre: 92. - Anduca)
2008. márc. 13. 14:32

Arab horoszkóp:

Fejsze vagy.

A fejsze nem támadó fegyver, inkább a hétköznapi életet szolgálja, például a tűzifa aprítását.

Te sem a támadók, hanem inkább a védekezők közé tartozol, mert nem szeretsz harcolni. Sokáig tűrsz, mások már őrültségnek tartják az önfeláldozásodat, ám, ha bekerül az utolsó csepp a pohárba, akkor nem kímélsz senkit. Őszintén megmondod a véleményedet, rendszerint feldúlt képet vágsz hozzá, ezzel fokozva a hatást.


Inka horoszkóp:

Galamb vagy.

Minden esetben könnyen alkalmazkodsz, nyugodt típus vagy. Olykor akár félénknek, védtelennek is tűnhetsz. Számodra mindennél fontosabb a nyugodt és kiegyensúlyozott életvitel, s ezért áldozatokra is hajlandó vagy. Szelíd, családszerető ember vagy, akinek elkötelezettsége egy életre szól.


Tibeti horoszkóp:

Fehér 1 (Parkha Kham) vagy.

Jellemződ:

Intuitív, beleérző, adakozó vagy, ennél fogva sebezhető és könnyen kizsákmányolható. Olykor a viselkedésed zavart, kevésbé vagy ambiciózus. A helyzetekhez inkább passzívan alkalmazkodsz, nem harcolsz.


Szerencsés életszakaszod:

35–38. életév.


Egészséged:

Hajlam gyógyszerfüggőségre, hangulatod változékony, érzékeny testtájad a veséd, a hólyagod.


Anyagi helyzeted:

Egész életedben a középúton haladsz, nem nagy áldozat tőled szerényen élni, mérsékelten költekezni.


Antik-héber horoszkóp:

Naftáli (nevetni), ádár hó vagy.

Jelentése: "értesíts engem".

Jelképed: szarvas.

A végső célkitűzés elérést mutatja. Ők a legalkalmasabbak az élet valamennyi ismeretének, érzésének felfedésére, észre veszik a szépet és a csúnyát.

Az élet humoros oldalát látják. A nevetés minden dolgot a maga helyére tesz, és feloldja a félelmet. Az élet utolsó lényeges dolga az öröm, feszültség oldó.


Egész életedben arra a kérdésre keresed a választ, hogy valójában kicsoda vagy. Hajlamos vagy a hétköznapi dolgok, a kötelesség elhanyagolására, hiszen a föld felett lebegsz állandóan két lépéssel. Pompás a humorod, hajlamos vagy az öniróniára, és nevetni tudsz saját hiányosságaidon. Az életben a legfontosabbnak a boldogságot, az örömöt, a nevetést tartod, amelyeknek gyógyító erőt is tulajdonítasz. Problémád, hogy nem vagy őszinte, hajlamos vagy áltatni magadat is, és az idők folyamán elveszíti a tartását.

Kulcsmondatod: Szeretném, ha mindenki szeretne.

92. anduca
2008. márc. 11. 13:37

Kérhetem a horoszkópjaimat?

1981.03.03.

91. tinendo (válaszként erre: 90. - Cirmesitompika)
2008. márc. 11. 13:33
Nincs mit!
2008. márc. 11. 11:19
Köszönöm szépen a gyors választ. Szép napot!
89. tinendo (válaszként erre: 88. - Cirmesitompika)
2008. márc. 10. 19:28

1979. 11. 13.

Arab horoszkóp:

Arab tőr.

Hosszú, hegyes fegyver, amellyel a harcos az ellenfele vértezetének nyílásai közé hatolhatott, sőt, még a páncéling gyűrűit is áttörhette.

Jaj annak, aki az ellensége, mert kíméletlenül elbánik vele, a sértéseket megtorolja, semmit sem felejt el, és ha elérkezett a bosszú ideje, akkor színre lép. Egész életét a rejtélyek jellemzik, remekül tud titkolódzni, élvezi a feszültséget. Egy kis ravaszságért, furfangért azonban sosem kell a szomszédba mennie.


Inka horoszkóp:

Héja.

A héja jegy szülötte rendkívül bátor, és végtelen energiával rendelkezik. Határozott alkat, nem szereti az egyhangúságot, az unalmat. Minden érdekli, ami nem hétköznapi; az extrém sportoktól az ezoterikáig szinte bármi. Társaságban jól megállja a helyét, közvetlen és nyílt személyiség. Kapcsolataiban szenvedélyes, de házasságnak általában csak későn adja fejét.


Tibeti horoszkóp:

Kék 3 vagy, (Parkha Cin).

Jellemzője:

Független egyéniség, aki tele van optimizmussal, lendülettel, idősebb korában is fiatalokkal barátkozik. A társaság középpontja, remek mesélő, ambiciózus, hajlamos a türelmetlenségre, a makacsságra, és hitvallása, hogy az életben minden lehetséges, csak akarni kell.


Szerencsés életszakasza:

34–38. életév.


Egészsége:

Érzékeny testtája a lába, hajlamos a visszerek, a seprűér kialakulására. Mentális és idegi problémák is létrejöhetnek.


Anyagi helyzete:

Inkább tücsök, mint hangya. Nem tartozik a gyűjtögetők, kuporgatók táborába, amit keres, azt el is költi.


Antik-héber horoszkóp:

Menasse (szagolni) vagy, hesván hó.

Jelentése: feledékeny vagy lélek.

Jelképe: pálmafa.

A szaglás a legfinomabb, láthatatlan érzék, legtitokzatosabb jegy. Szülötteinek különleges “ szimatával” sikerül áthatolnia mások legrejtettebb részein. E jegy szülötteit gyötri a halál problémája, ezért fejlesztenie kell e képességet. Vonzódnak a titkos tanokhoz.


Egyedülálló képessége van a pszichikailag kényszerítő helyeztek létrehozására, amiből a másik nem tudja kivonni magát. Ebből függőség alakulhat ki, melynek során a másik kötődik hozzá. Ez, pedig a szülött számára a védőbástyát jelenti, amely mögött biztonságban érzi magát. Mindenkinél jobb a szimata, fejlett a hatodik érzéke, így ki tudja deríteni a legrejtettebb titkokat, és előre megérzi a bekövetkező eseményeket.

Kulcsmondata: Nem marad előttem semmi titokban!

2008. márc. 10. 12:42

Én a húgomnak szeretnék kérni horoszkópot. Ez lehet? Köszike.

1979. 11. 13.

Szép napot!

87. tinendo (válaszként erre: 86. - Rozália)
2008. márc. 4. 09:51
Szívesen. :)
86. Rozália (válaszként erre: 79. - Tinendo)
2008. márc. 3. 18:40
Hűűű, teljesen megfeledkeztem róla..... kösziiiii:)))
85. tinendo (válaszként erre: 84. - Szerzone.anita)
2008. márc. 1. 14:27

Arab horoszkóp:

Tőr vagy.

A tőr csak akkor éri el hatását, ha ügyes ember kezében van.

Te zseniális gondolkodású személy vagy, pompás taktikus, akinek az emberek általában elnézik az akaratos, különc viselkedését. Mindig tudod, hogy honnan fúj a szél, a fontos információk rendszeresen megtalálnak, de ezekkel nem élsz vissza. Viszont sokan vannak, akik ennek az ellenkezőjét feltételezik rólad, megtámadnak, és ezért te valóban ugyanolyan veszélyes leszel, mint a tőr.


Inka horoszkóp:

Keselyű vagy.

Életedben önmagad játszod a legfontosabb szerepet, mindig saját érdekeidet tartod szem előtt. Gátlástalan vagy, a kudarcok egyáltalán nem hátráltatnak, fizikailag és mentálisan is erős alkat vagy. Kapcsolataidban is nem egyszer egoizmusod jelenti a problémát, de ha képes vagy javítani saját hibáidon, akkor könnyen megváltozhatsz.


Tibeti horoszkóp:

Vörös 9 (Parkha Li) vagy.

Jellemződ:

Nyitott, érzékeny, érzelmes személyiség vagy. Irigyelt, fényűző életstílust folytatsz, amelyben a külsőségek játsszák a főszerepet. Túlságosan kritikus vagy, mert magasra teszed másokkal szemben a mércét. A szerelemben szavakkal csábítasz, rendkívül színes a fantáziád, hajlamos vagy a féltékenységre, és a másikat a tulajdonodként kezeled.


Szerencsés életszakaszod:

24–29. életév.


Egészséged:

Az idegeid, a szíved gyengébb, életed során a szemeddel problémák alakulhatnak ki.


Anyagi helyzeted:

Fontos számodra a pénz, de nincs elég kitartásod a megkeresésére. Ezért ritkán van saját vagyonod, legfeljebb a partnered vagy örökség révén jutsz hozzá.


Antik-héber horoszkóp:

Júda (beszélni) vagy, niszán hó.

Jelentése: "hálát adni, magasztalni".

Jelképed: oroszlán.

E jegynek legfontosabb a szó, ez a kifejezője a parancsadásnak, az önállóságra törekvésnek. Egy vezető parancsol és engedelmeskednek neki.

Az egyén akkor szabad, ha nem fél kinyilvánítani saját gondolatait.

A szó az igazi alkotóképesség kifejezésének hatásos módja, mely hídként az ötlet és a megvalósítás közé.

Jellemző a türelmetlenség. A gondolatot közvetlenül szóval akarja megvalósítani tettre.

E jegy szülötteinek meg kell tanulnia, azt a szót, hogy : köszönöm.


Mindennél fontosabb nálad a kommunikáció, jól tudod forgatni a szavakat, és nagyon értesz a parancsolgatáshoz, irányításhoz, és teljes szívvel, lélekkel támogatod azt, aki engedelmeskedik neked. Erős az akaratod, nagy célokra törekszel, nagy a lelkesedésed, a meggyőző erőd. Mindent meg tudsz magyarázni. Nagy hibád a türelmetlenség, és a cél mihamarabbi elérése érdekében nem veszel figyelembe másokat, úgy sértesz meg, hogy észre sem veszed.

Kulcsmondatod: Akarom, és így nincs lehetetlen!

2008. febr. 29. 20:58
Én is szeretnélek megkérni, hogy írd le a horoszkópomat! Köszi! 1973. 03. 26.
83. tinendo (válaszként erre: 82. - Cirmesitompika)
2008. febr. 29. 14:56

Szívesen.

Neked is. :)

82. cirmesitompika (válaszként erre: 73. - Tinendo)
2008. febr. 29. 06:35
Köszönöm szépen. További szép napot!
81. tinendo (válaszként erre: 80. - 11111)
2008. febr. 28. 17:30

Nincs mit. :)

Nem lehet, mindig minden igaz. :)

80. 11111 (válaszként erre: 75. - Tinendo)
2008. febr. 28. 17:28
Köszönöm szépen, van benne igazság de nem minden igaz rám.
79. tinendo (válaszként erre: 78. - Rozália)
2008. febr. 28. 16:05

Arab horoszkóp:

Arab tőr vagy.

Hosszú, hegyes fegyver, amellyel a harcos az ellenfele vértezetének nyílásai közé hatolhatott, sőt, még a páncéling gyűrűit is áttörhette.

Jaj annak, aki a te ellenséged, mert kíméletlenül elbánsz vele, a sértéseket megtorlod, semmit sem felejtesz el, és ha elérkezett a bosszú ideje, akkor színre lépsz. Egész életedet a rejtélyek jellemzik, remekül tudsz titkolódzni, élvezed a feszültséget. Egy kis ravaszságért, furfangért azonban sosem kell a szomszédba menned.


Inka horoszkóp:

Héja vagy.

A héja jegy szülötte rendkívül bátor, és végtelen energiával rendelkezik. Határozott alkat, nem szereti az egyhangúságot, az unalmat. Minden érdekli, ami nem hétköznapi; az extrém sportoktól az ezoterikáig szinte bármi. Társaságban jól megállja a helyét, közvetlen és nyílt személyiség. Kapcsolataiban szenvedélyes, de házasságnak általában csak későn adja fejét.


Tibeti horoszkóp:

Vörös 9 (Parkha Li) vagy.

Jellemződ:

Nyitott, érzékeny, érzelmes személyiség vagy. Irigyelt, fényűző életstílust folytatsz, amelyben a külsőségek játsszák a főszerepet. Túlságosan kritikus vagy, mert magasra teszed másokkal szemben a mércét. A szerelemben szavakkal csábítasz, rendkívül színes a fantáziád, hajlamos vagy a féltékenységre, és a másikat a tulajdonodként kezeled.


Szerencsés életszakaszod:

24–29. életév.


Egészséged:

Az idegeid, a szíved gyengébb, életed során a szemeddel problémák alakulhatnak ki.


Anyagi helyzeted:

Fontos számodra a pénz, de nincs elég kitartásod a megkeresésére. Ezért ritkán van saját vagyonod, legfeljebb a partnered vagy örökség révén jutsz hozzá.


Antik-héber horoszkóp:

MENASSE (szaglás) vagy, hesván hó.

Jelentése: "feledékeny vagy lélek"

Jelképed: pálmafa

A szaglás a legfinomabb, láthatatlan érzék, legtitokzatosabb jegy. Szülötteinek különleges “ szimatával” sikerül áthatolnia mások legrejtettebb részein. E jegy szülötteit gyötri a halál problémája, ezért fejlesztenie kell e képességet. Vonzódnak a titkos tanokhoz.


Egyedülálló képességed van a pszichikailag kényszerítő helyeztek létrehozására, amiből a másik nem tudja kivonni magát. Ebből függőség alakulhat ki, melynek során a másik kötődik hozzád. Ez, pedig a szülött számára a védőbástyát jelenti, amely mögött biztonságban érzi magát. Mindenkinél jobb a szimatod, fejlett a hatodik érzéked, így ki tudod deríteni a legrejtettebb titkokat, és előre megérzed a bekövetkező eseményeket.

Kulcsmondatod: Nem marad előttem semmi titokban!

2008. febr. 28. 06:38

Én is megkérhetlek?

55.10.31. 03 h

Köszi...:)

77. imolaviola (válaszként erre: 71. - Tinendo)
2008. febr. 28. 01:49
Nagyon szépen köszönöm.
76. tinendo (válaszként erre: 72. - RLindi)
2008. febr. 27. 15:39

Arab horoszkóp:

Parittya vagy.

A parittya csak megfelelő távolságból hat, akkor viszont rendkívül nagy az ereje. Éppen úgy, ahogy te is megpróbálsz távolságot tartani, és amikor harcra kerül a sor, nem közvetlenül támadsz, hanem megvannak a megfelelő embereid, akikkel győzhetsz, vagy akikkel elvégeztetheted a piszkos munkát.

Mivel rendszerint pókerarcot viselsz, nem tudják, hogy milyen érzelmek rejtőznek benned. Ha ezek a felszínre törnek, nemcsak az ellenfeleidet leped meg, hanem a barátaidat is.


Inka horoszkóp:

Napmadár vagy.

Legfőbb jellemződ az önállóság, a függetlenség. Nehezen kötelezed el magadat, ezért partnerednek nincs könnyű dolga. Kapcsolataid nem egyszer igen hamar véget érnek, s a párválasztásban is szélsőséges vagy. Szeretsz világot látni, s bár kedveled a társaságot, alapvetően magányos alkat vagy.


Tibeti horoszkóp:

Fehér 8 (Parkha Kin) vagy.

Jellemződ:

Önfejű vagy, makacsul ragaszkodsz elképzeléseidhez, nézeteidhez. Konzervatív gondolkodású vagy, ápolod a hagyományokat, és olykor véleményedet másokra erőlteted. Rendkívüli erőt sugárzol, kapcsolataid lassan alakulnak, és az életed végéig kitartanak. Hűséges vagy, házasságod bizalmon alapul.


Szerencsés életszakaszod:

49–55. életév.


Egészséged:

Idegrendszeri problémák, a hát és a váll területe érzékeny, meszesedés, csontritkulás, székrekedés felléphet.


Anyagi helyzeted:

Úgy vonzod a pénzt, mint mágnes a vasat, értesz a befektetésekhez, takarékos vagy, idősebb korodban kevéssel is beéred, de van mit aprítanod a tejbe.


Antik-héber horoszkóp:

Áser (ízlelni) vagy.

Jelentése: boldogság.

Jelképed: lombos fa.

Célzás az idealista utópiára, amely nemcsak a személyes boldogságot álmodja meg, hanem a társadalmit is.

Erősen önálló és lázadó jellem.

A környező valóságot némileg átalakítva magáévá teszi, majd visszaadja környezetének. A legnyitottabbak mindféle és fajta külvilágból érkező információra.

Benne rejlik a kiválasztás képessége. Mindent átalakít, feldolgoz, hogy összeférhető legyen öntudatával, majd eltávolítja a selejtet. Már korán kialakul benne a "megérzés" képessége.


Te vagy a különc, a kívülálló, az eredeti, a hóbortos, akinek sajátos a véleménye a világról, amely általában megdöbbenti embertársaidat. Rendszerint sztoikus nyugalommal szemléled az embereket, és szereted felvilágosítani őket úgy, hogy tükröt tartasz eléjük, amivel ritkán aratsz nagy sikert. Élvezed, ha beleütheted az orrodat mindenben, kipróbálhatsz olyan új dolgokat, amelyekről a környezeted úgy vélekedik, őrültség. Az vagy, aki mindig mindent mindenkinél jobban tud, és meg vagy győződve arról, hogy mindenki felett állsz.

Kulcsmondatod: Elsősorban magamban hiszek!

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook