Töredezett személyiség (beszélgetés)
Köszönöm, hogy így a tecnika ördögét kicselezve, mégis érted, hogy mire gondoltam. Pedig - most látom - még a mondatom eleje is eltűnt...
A kineziológia rendkívüli voltával feltétlenül egyetértek... tapasztalhattam a jó hatásait... kis betekintés erejéig pedig hallgattam néhány előadást vele kapcsolatban.
No, ez aztán igen! Szörnyű ez a fránya technika...(folyt.)
szikrányi "gondolatébresztést" mindenképpen elbír a dolog. Nem?
Lehet, hogy itt esély van rá.
Te is jártas vagy...? Jól érzem a szavaiból?
Kn egyáltalán, de azzal egyetértek, hogy bármely belső gondunk van a "megoldást" sosem célszerű másoktól várni... de segítséget... akár egy
Szakértő segítségre lenne szükségem. Valamikor, valami módon - talán egy ezen életbeli traumához köthetően, de az is lehet, hogy nem - elveszítettem a kapcsolatot személyiségem egy részével.
Már némileg sikerült ezt megfogalmazni, és a kapcsolatot felvenni, de integrálni mégis hogy lehet? Lehet-e egyáltalán egyesíteni azt, ami valamiért kettévált?
Szeretnék végre teljes életet élni. Kérem mindazok segítségét, akik nálam jobban értenek a témához. Előre is köszönöm.
Ezotériában, kinezológiában, reikiben jártas személyek segítségét kérem.
Azt szeretném megtudni, hogy milyen módon lehetséges integrálni a trauma következtében letört személyiségrészeket újra egységes egésszé? Lehetséges-e egyáltalán, és ha igen, hogyan?