Töredezett személyiség (beszélgetés)
Nem értem, milyen magasabb segítségre gondolsz?
Én nem zárkózom el semmi elől.
Nem viccelődni akartam!!!Komolyan érdekelne...Írj privit,hogy hol nézhetnék utánna...Vagy bárkitől szivesen venném.
Bocs....
Pont ezt akartam az előbb irni neked.Semmivel nem lesz jobb a helyzeted, csak ideig óráig, miközben szennyeződsz, más erősebb dolgokkal.
Sokkal magasabb segitségre van szükséged. De arra meg nem vagy hajlandó.Amit pontosan tudsz is. Más út nincs.
Ha már az alapproblémáig visszajutottál, akkor már jó úton haladsz a megoldáshoz is, hiszen felismerted. A családfelállításon is szerintem a felismerésig jutsz el....az is blokkokat old.
Szerintem valami olyasmire lenne szükséged, ami a tudatalattidból hozza felszínre a megoldását.
Kedves Csipkerózsa!!
Nevedhez méltóan jó sokáig aludtál:)
Nem ércelődni akarunk, csak érdekel, már ez is bűn?!
""Mi az, hogy nincs kapcsolatod személyiséged egy részével?
Honnan lehet ezt észre venni????stb????"
Pszichológus, reiki mester, természetgyógyász már mind megvolt. Segítettek is, de jelenleg úgy érzem, többet már nem tudnak.
Az alapproblémáig visszajutottam, csak épp nem tudom megoldani. A családfelállításon gondolkodom most, abban még bízom.
Ajánlom figyelmébe mindenkinek még egyszer az 1.hsz-t. HOZZÁÉRTŐ segítséget kértem.
Aki élcelődni akar, annak ott a vicces topik.
Bonyolult kérdés és szerintem azóta megtalálta magát
a kérdező.Szeretettel üdvözlöm.M.
"Mi az, hogy nincs kapcsolatod személyiséged egy részével?
Honnan lehet ezt észre venni????stb????
Engem viszont érdekelne a téma...
Ugyanis semmilyen formában nem értek hozzá...
Én is erre voltam kíváncsi, hogy ismeri-e a mélységeit a dolognak, vagy csak belekapirgált..
Csak belekapirgált-szerintem..
Igy van! Ezt valami magasröptűre tervezte...hm...
Nem egyszrű "agynak"
Akkor miért ír...kérdez???