Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Titkos sms a párod telcsijében fórum

Titkos sms a párod telcsijében (beszélgetés)

❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
2007. ápr. 21. 18:50
Volt férjemmel tini koromban ismerkedtem meg,tíz év után bejelentette hogy elköltözik,2hó múlva már új házat vett vkivel...másfél éves babó ment bölcsibe,én dolizni.Sok volt a gondom,fáradt voltam,pénzem sem sok,nem voltam igénytelen,csak"nem egy nagy durranás".Megismerkedtem vkivel,akinek sok hosszabb,rövidebb kapcsolata volt már,sokszor több párhuzamosan,szép,csinos lányok.Mikorra találkoztunk,valahogy ezekbe beleunt,családot szeretett volna,és nekem, a "nem nagy durranásnakˇkérte meg a kezét,pár hónap után.Nem biztos hogy ez nagyon idevágó téma,csak megjegyeztem.Az exem nem igazán boldog az új,pénzes menyecskével,én pedig nem adnám oda az új kapcsolatom semmiért...
223. Anita123 (válaszként erre: 213. - 1a50c86bb0)
2007. ápr. 21. 18:48

:DDD

En is egyetertek!

Azt meg hozzateszem,hogy az en ferjem sem csalna/csalt meg soha.

222. Vica26

Lettike, kíváncsi lennék, hogy a szüleid tudják-e és mit szólnak ehhez a laza kapcsolathoz.

Ha én ilyet tettem volna, szerintem leku..ázz az apám!

221. Elviracska (válaszként erre: 218. - Vica26)
Talán még itten is akad egy pasi....:)))))))
220. Elviracska (válaszként erre: 217. - Anita123)
2007. ápr. 21. 18:46

Hát nem igy van szörnyü,hogy mennyire helyesnek találja mit csinál,komolyan,eszméletlen,hogy mennyire primitiv gondolkodása van .

Teljesen igazad van ,ha besegitene otthon a gyerek nevelésben ,meg mindenben ,márisnem lenne olyan fáradt a feleség ,de ezek helyett,mást tesz sajna...

219. Vica26 (válaszként erre: 217. - Anita123)
2007. ápr. 21. 18:44
Teljesen egyetértek Veled!!!!
218. Vica26
2007. ápr. 21. 18:43

Ja, és szerintem elég ízléstelen fehérneműs képet felrakni egy babás-mamás, fogyis oldalra!

Ez a fotó teljesen más típusú oldalakon biztos sikert aratna, de itt nem!

És nem irigység beszél belőlem, csupán a jóízlés!!!

217. Anita123 (válaszként erre: 203. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 18:42

Itt a valasz!!!!!

A "feleseg"

"nem egy nagy durranás a csaj,nem is tudom hogy lehet ilyen jó pasi a férje..na mindegy.Ja és mivel ő van a 2 gyerekkel majdnem mindig,estére úgysincs semmi energiája a férjére,mert tényleg mos,főz,takarít,babázik stb..."

Ezert olyan az a no amilyen pl faradt estere vagy esetleg nem a legtokeletesebben elkeszult egy estere...

Ha a ferje is kivenne az apa szerepet es segitene neki akkor tobb ido jutna magara es persze a ferjere is ezaltal szebb lenne a hazassaguk.(Ami persze neked nem kedvezne!)

Azt kivanom neked,hogy egyszer az eletbe forduljon a kocka es te legyel otthon ket gyerekkel(a sok problemaddal 35!!!evesen egyedul)es az eleted parja fetrengjen egy ude 20-on evessel!Csak azert mert monduk te mar unalmas vagy!!!!

216. Vica26
2007. ápr. 21. 18:41

Sziasztok!

Most olvasom ezt a parázs vitát, ami kialakult Lettike körül.

Én csak annyit tudok hozzászólni, hogy biztos, hogy a pénzről szól az egész, igaz Lettike?

Sokat elárul néhány elejtett mondatod, pl.:

"néha elmegyünk kajálni,vásárolni,aztán szexelünk egy hotelban".

Szóval biztos, hogy nem egy csóró pasival kezdtél, és néha neked is csurran-csöppen valami!

A te életed, de rajtad kívül más is érintett, és nem egy ember életét teszed tönkre!

A mai nőknek sajnos nem tabu a nős pasi!

Pedig nekem az volt!

Hova jut az értékrend és ez a világ?

Minden csak a pénz meg a szex körül forog????

2007. ápr. 21. 18:35

Nincsen neked ugorva ,hisz a te életed ,ez igy van ,de egy ugyanolyan jó pasit még kaphattál volna magadnak ,ki jól néz ki 30 éves ,és nincsen családja.

És a másik,hogy ha megteszi veled megteszi mással is ,ne légy biztos a dolgodban ,hogy örökre te maradsz a szeretője ,egyszer te is lehetsz egy megszokott dolog az életében ,még az eleje nagyon szép ,és teli tüzzel,de gondolj a késöbbiekre.

Nem csak a szeretöt hibáztatom ,és szerintem az előttem szólók sem ,hanem mindkettőtöket,hisz mint mondtam két ember ekell egy kapcsolat kialakitásához.

Akkor lehetnél igazán büszke magadra ,ha első perctől ,nemet tudtál volna mondani a pasi közeledéséhez,és nem beadni derekad.

Miért kezeled le ennyire a feleségeket ,hogy inkább magukba kellene nézni,egyszer ők is voltak csinosak ,és olyan szeretök mint most te ,és hogy szültek két gyereket vagy egyet ,az csak az élet velejárója ,és ha már büszkeségröl beszélünk arra valóban büszke lehet valaki.

214. Anita123 (válaszként erre: 199. - Keyla)
2007. ápr. 21. 18:33

Sajnos jol latod!Ha arra gondolok,hogy mi lenne ha pont en lennek a ferj "felesege"ne is akarna megtudni a reakciomat!!!Eleg szomoru,hogy a ferj mas "nocit" szorakoztat,mikor lenne mit ujitani a hazassagan! :D :)

Egy szep kapcsolat nem csak egy szemelyen mulik!

213. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 212. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 18:27

Valamit felreertesz, minket nem csalt meg a ferjunk, nem azert irtuk le a gondolatainkat.

Sot, en meg felni sem felek az olyan noktol, akik hozzad hasonloak, mert kirakhatsz magadrol akarmilyen fehernemus kepet, egyszeruen egy olcso nocskenek latszol, allitom meg ruhasan is tobb pasit tudnek felszedni, mint te puceran, de a lenyeg az erkolcsi hozzallas. Mi azt vitatjuk, semmi mast.

2007. ápr. 21. 18:21
Leírtam már hogy nem vagyok rá büszke,és miért mondtam volna nemet,tetszik a pasi mert jól néz ki,jó vele a szex...ezért nem mondtam neki nemet...és igenis nekem jó így,nem tudom miért kell így nekem ugrani.Nemrég szakítottam a pasimmal akivel 1 évig voltam együtt,most szeretnék szórakozni kicsit,kalandokat stb..(jah és egyszer sem csaltam meg az 1 év alatt meg ő sem,egész más miatt lett vége) de ez nem számít most.De nektek is ezt a legkönnyebb a szeretőt hibáztatni meg nekiugrani,minthogy kicsit magatokba néznétek és elgondolkodnátok rajta hogy vajon miért is csalt meg a férjem?Vagy megbeszélni vele a dolgokat!
211. Elviracska (válaszként erre: 192. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 18:14

Szerinted tudatosan tudod ,hogy két gyerek édesapja,és ez szép dolog mit teszel?

Büszke vagy erre a lépésedre?

Minden kapcsolat kialakitásához két ember szükséges,gondolom ebből ,érted mit szerettem volna mondani..

2007. ápr. 21. 18:13
Mert lanyok konnyebb ezt tanacsolni inkabb a noknek: "szal minden feleségnek üzenem hogy legyen kicsit rámenősebb az ágyban és ne hanyagolja el magát külső terén és akkor talán nem fogják megcsalni...", mint mondjuk magaval szembe elvarasokat allitani.
209. e71af41436 (válaszként erre: 206. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 18:09

és vannak olyan nők,akik nem tudnak nemet mondani? de miért nem? miért nem lehet azt mondani:figyelj,úgy gondolom nem tisztességes velem szemben,hogy csak arra használsz. és a nejeddel szemben sem tisztességes ez.

ezt miért nem lehet megtenni?

208. Elviracska (válaszként erre: 193. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 18:08

Állj...és ha te kerülsz ilyen helyzetbe,hogy te vagy a feleség ,és téged csal meg a férjed,akkor talán mondja a szerető,hogy miért nem adsz meg mindent neki,hogy más után ne kacsintgasson???

Ez nem igy van ,azért kötelezi el magát egy férj ,vagy feleség ugyszintén ,mert tudja ,hogy mire vállalkozik ,a házasság szent kötelékére.

És nagyonis is tud egy 35 éves nő is versenyezni a 20 évessel ,nemminden a sex terén forog ,és a kinezetelen ,vannak dolgok ,mik sokkal fontosabbak,és ha van kis esze a férfinak,rájön ,hogy mit veszithet a 20 éves sexi csaj kalandjáért!!!!!!!!!

207. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 206. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 18:07
Csak van aki beeri egy ilyen pasival, masok meg nem, peldaul az igenyesebb nok.
2007. ápr. 21. 18:05

Okés én tisztában vagyok vele hogy szemétség amit csinálunk,és nem lenne szabad,de jó vele lenni és hiányzik ha nem vagyunk együtt...

És miért mindig a 3.félt kell hibáztatni??vagyis a szeretőt?? a férj nem hibás vagy mi?csak a szerető?Oké valamilyen szinten tényleg hibás a szerető is,de nemcsak őt kell hibáztatni,meg leku..vázni,mert mondjuk nem én csábítottam a férjet meg nem is erőszakoltam meg,eleve ő volt aki kikezdett velem.Vannak ilyen pasik akik nem tudnak hűségesek lenni,ez van.

205. Shally (válaszként erre: 198. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 17:50
"Ha megcsal majd a férjem akkor elválok ilyen egyszerű..." háát azért megnézném én, hogy ilyen könnyen vennéd-e.
204. Shally
2007. ápr. 21. 17:46

Lettike! Annyi pasi van, miért pont egy nős kell? Abba nem gondoltál bele, hogy milyen fájdalmat okozol ezzel másnak, ha kiderül? Téged vertek már át? Elég borzasztó érzés! És szerintem nem szép dolog belemászni egy család életébe, széttdúlni egy házasságot, mégha "állítólag" már nem is működik. Én ezt nagyon nem helyeslem. Gondolj arra kerülhetsz még te is a feleség helyzetébe...

De azt azért ne felejtsd el, hogy bármit teszünk, legyen az jó vagy rossz sokszorosan kapjuk vissza az élettől... érted mire gondolok?

2007. ápr. 21. 17:01

Nem vagyok rá büszke,de ha jó vele lenni akkor miért ne lennénk együtt?

És abból gondolom hogy ismerem a feleségét és hát nem egy nagy durranás a csaj,nem is tudom hogy lehet ilyen jó pasi a férje..na mindegy.Jah és mivel ő van a 2 gyerekkel majdnem mindig,estére úgysincs semmi energiája a férjére,mert tényleg mos,főz,takarít,babázik stb...de nem kell elitélne azért mert szerető vagyok,nem csak én vagyok a hibás hanem a férj is!!!Mert ő kezdett ki velem...én meg belementem,de nem én nyomultam rá!

202. Bettibaba (válaszként erre: 193. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 16:50

"egy 35 éves nő úgysem tud versenyezni egy fiatal szexi 20 éves csajjal"

Ezt miből gondolod??? :-)

201. unikornis (válaszként erre: 192. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 16:41
Amugy én meg üzenem neked hogy, huzd be a kéziféket és ülj benneb mert le esel! Majd ha te harmincegynéhány éves leszel 2-3 gyerekkel mosol fözöl takaritasz ja és melóba is jársz,és jön a férjed életébe egy fiatal üde mindig ápolt(mert ugyebár randlira igy illik menni és mindig a jó oldalunkat mutatni)majd meglátom hogy veszed fel a versenyt
2007. ápr. 21. 16:41
Én is azt hittem,hogy én ugyan soha nem lennék senki szeretője.Aztán szerelmes lettem.Szerető ugyan nem vagyok,de Érte lehet bevállalnám:)
199. keyla (válaszként erre: 198. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 16:34
jól látom, hogy te büszke vagy arra, amit teszel?
198. 437861a9e5 (válaszként erre: 196. - 1a50c86bb0)
2007. ápr. 21. 16:31

Ha megcsal majd a férjem akkor elválok ilyen egyszerű és keresek mást.Jó tudom hogy fáj ha megcsalnak de hát ez van.Nem tudom a felesége mit csinálna ha kiderülne..

Amúgy beérem ennyivel, mert csak elszórakozunk egymással és nincs semmi komoly köztünk,néha elmegyünk kajálni,vásárolni,aztán szexelünk egy hotelban vagy csak épp a kocsijában ha csak arra van idő.

De jól éri magát velem,mert akkor nem

találkoznánk ha nem így lenne...a felesége meg úgy is uncsi neki,azért 7 év sok idő,kell egy kis változatosság.Én meg nem akarok férjet egyelőre,majd 15 év múlva talán ha úgy alakul,mégcsak 20 éves vagyok,az élet meg azért van hogy kiélvezzük amíg fiatalok vagyunk,ezért feldobom a nős pasim napjait.

197. Anita123 (válaszként erre: 193. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 16:25

Nem minden a test!!! :)

Megneznek en egypar "mostani"20 eves SEXI lanyt,hogy majd 35 evesen mondjuk 2 gyerek utan,hogy nezne ki???!!!

Azt ne felejtsuk el,hogy mikor o lesz mar a 30-as evei folott akkor is lesznek fiatal sexi lanyok akik ORULETBE kergetik a ferfiakat! ;)

196. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 195. - 437861a9e5)
2007. ápr. 21. 16:22
Te ezzel beered? Mi lesz, ha egyszer mondjuk 15 ev mulva a ferjed ugyanezeket fogja nyomni egy kislanynak, amit most neked ez a pasas?
2007. ápr. 21. 16:15
Én nem is akarom hogy elhagyja miattam a feleségét,soha nem is mondtam ilyet,de ha annyira szeretné akkor nem csalná meg!De én nem is akarom hogy otthagyja őket,ez csak egy laza viszony köztünk,mikor együtt vagyunk jól érezzük magunkat és ennyi!!De akkor is megcsalja,és állítólag nem szereti a nőt...de engem nem is érdekel annyira hogy szereti vagy nem,a lényeg hogy velem (is) szexel:-p
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook