Titkos sms a párod telcsijében (beszélgetés)
Nagyon igazad van!
Én már csak a női szolidalitásból se lennék családos embernek (vagy olyasvalakinek akinek barátnője van)a szeretője. Elítélem azokat akik más kapcsolatába, családi életébe kavarnak bele. Ez undorító!
Te mint pasi!Szerinted miért van az hogyha a nő ugyanezt megcsinálja akkor ő a legnagyobb K....?
Már bocs a megfogalmazásért!
Minek együtt maradni? Azért, ha tényleg őszintén a mélyére mennél dolgoknak, akkor a következőket találnád:
- sokan egyedül képtelenek felelősséget vállalni a gyerekek nevelésére
- mire felnőnek a gyerekek a megcsalt idősnek és esélytelennek érzi magát ahhoz, hogy új életet kezdjen
- nincs olyan munkája az egyik félnek, amiből meg tudna élni (hasonló színvonalon), nem is igazán érzi magát képesnek/esélyesnek, hogy jobb fizetéssel járó munkát meg tudjon szerezni
- a vagyon ketté osztva egyikőjüknek sem biztosítana normális színvonalat
És még sorolhatnám, hogy miért nem rohannak a bíróságra válni.
Na. Lépek mert vár az egyik legjobb ömv kút... Egész éjjel dolgozni kell:(
Holnap jövök, bár lehet ezt a topicot hagyom, nem borzolom senki idegszálait:)
Sajnálom ha valakit megbántottam volna a véleményemmel, de ami a szivemen az a számos is....
Sorry, sziasztok
miért ha anya / apa szereti a 20. menetet is csak az otthoni nem bírja????
meg lesz kímélve az otthoni és másnap nem úgy megy dolgozni, mint akinek tisztasségesen alárúgtak volna)))))DDDDDDDDDDDD
ja és legyünk őszinték a szeretőknek nem CSAK rossz oldala van...
sok kapcsolat azért marad fent , mert anya vagy apa elmegy a szeretőjéhez , és ott kiengedi a gőzt vagy elveszi , amit otthon nam kap meg és otthon ezért tud mosolyogni és békés családba élni....
mert nézzük meg a másik oldalt :
van 2 gyerek , a szülők már nem kívánják egymást...ezért rúgják fel a családot, holott családként nagyon is jól funkciónálnak csak szeretőkként nem... ennek igyák meg a gyerekek a levét????
ez biztos, hogy olyan jó megoldás??????
ja és van egy jó mondás :
MEGCSALNI NEM LEHET A MÁSIKAT , CSAK MEGKIMÉLNI!)))))
na gondolom kapok a fejemre ezért??)))
hm... szeretők. gondolom - meg láttam - azok közt is sokfélét. pl. aki úgy csinál, mint egy jóbarát, és "anyuval" is barátkozik, ha kell a gyerekekre is vigyáz, hogy "legyen egy szabad estétek"... miközben "apu" keféli.
sokfélék. megértem az indulatot irántuk. én is átéltem. de megéri ezekhez akár hozzá is érni? ... a világban végülis egyensúly van. mindenki megkapja ami jár neki.
egyébként a "szeretők"höz semmi köze a megcsaltnak. nem vele szövetkezett egy életre. ha gond van se vele kell megbeszélni ("mit is talált benned apu, mit bennem nem?") - hanem a "kedvessel". amig van mit megbeszélni és van szándék arra, hogy jobb legyen inkább ezzel kell törődni. nem a "rivális" (sztem soha sem az, csak más) péppéverésével.
bocs:)
ordítani , örjöngeni mindenki tud))), de hoiggadt maradni csak kevesen és ezzel jobban fel lehet idegesíteni valakit, mintha leharapnád a fejét)))
probáld ki egyszer mükődik))))
pszichológia az egész)))
Nem vagyok az a tipus, nekem az nagyon nem ferr dolog.
Én hiszem azt hogy sosem fogok a másik oldalon állni.annyira ismerem magam
Volt már rá példa...
És ne feledd,MÉG TE IS ÁLLHATSZ A MÁSIK OLDALON!!!
Még ha most azt is hiszed,h te aztán soha.....
Ja, hogy ebben a topicban nem lehet véleményt fejteni, ezt nem vágtam.
én nem rajta töltöttem ki, mert ha mindenki tud olvasni akkor látja, hogy kezdtem:
Ne sértődj meg azon amit most írok.
Én akkor is annál maradnék:)
De ez én vagyok:) Nem hazudom meg magam, s szerintem sokan igy viselkednének a helyembe, bár velem ez még nem fordult elő.
Te higgadt tudnál maradi, ha rajtakapnád őket?
Szaabina , Zsanett32!
ezen kár összekapnotok!!!!!!
nem ér ennyit ez az egész...
és , ami a legfurább, hogy MINDKETTŐTÖKNEK IGAZA VAN!!!
szaabina , mint látom nem rég ment férjhez (gratula!!!) és az a jó, ha ő még így vélekedik és remélem ez jó sokáig így marad!!! csak így szabad egy házasságba belemenni, hogy még hiszünk a szépbe és a jóba, a hűségbe és az őszinteségbe....
Zsanett32 meg , akinek volt egy válása annak is igaza van,mert ő már csalódott , és tudja milyen aljasok tudnak lenni a ffiak...
attól hogy valamelyik nézettel nem tudtok/tud valaki egyetérteni azért ne harapjátok le egymás fejét...
és nem hiszem , hogy aki haragszik a szeretőkre annak meg minden dűhét zsanett32-n kellene kiélnie...
Szerintem nem megoldás a harmadikat is péppé verni!
Elegánsan és kimérten viselkedve sokkal rosszabb nekik!És az sem mellékes,h így a te méltóságod is megmarad!
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Őrült, titkos kalandom egy fekete fiúval